Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Ce pareri aveti despre investitiile in criptomonede? Se pricepe cineva pe aici? Merita sa bagi bani?
Buna! A jucat cineva la netbet? Ce fel de factura de utilitati merge in cazul in care nu am platit nici o factura cu cardul acasa?
Helloooo, cum fac mai multi followeri pe insta? Am 26 de ani. P.S. sorry daca nu e ok categoria.
Buna TPU, la lucrarea de licenta pot folosi la autori, carti in engleza?
Știe cineva ce se-ntâmplă cu patinoarul din Drumul Taberei?
Vi se pare ciudat ca o fata sa poarte doar fuste si rochii tot timpul? Port pantaloni doar cand trebuie sa ma imbrac sport in rest doar fuste sau rochii chiar si iarna
Salutare. De ceva timp stau și mă gândesc la faptul că am o problemă legată de comportamentul meu, am observat că am puțini prieteni, am observat că persoanele cu care am interacționat în...? (mai mult)
Salut, acum 11 zile am trimis pasaportul si actul respectiv pentru Provisional Driving License prin posta si nu stiu daca tot de la posta il ridic sau mi-l vor trimite ei acasa. Ce sa fac?
-Cu un copil orfan ce trăiește la orfelinat, pana la ce varsta va sta acolo? I se va acorda ajutorul să urmeze o facultate?
Salut.Pagina mea de wikipedia trebuie să o scriu eu sau trebuie să aștept să scrie altcineva?
Mă plictisesc :( Ce mai faceți, cum v-a fost ziua?
Cate abateri sau cat de grave trebuie sa fie ca un copil sa ajunga la scoala de corectie? Eu am avut cativa colegi foarte rai in generala care nu au fost dusi acolo. Credeti ca scolile astea ar fi un ...? (mai mult)
Bună, am o problemă mă tot sună incontinuu niște numere ascunse, pot afla cine e? Dacă răspund nu vorbește nimeni și am primit peste 30 de apeluri
Cat se plateste estimativ sau din auzite ca si ispita la insula iubirii? Stie careva deoarece m-am inscris pe site si sunt curios
Oare de ce s- a aruncat de pe un bloc de 10 etaje tipa din Timisoara de 32 sau 33 impreuna cu 2 copii? Suferea psihic sau era sinucigasa ma gandesc, dar de ce sa curme viata copiilor? Poate ca de necaz...? (mai mult)
Salutare! Am cunoscut o fată acum vreo 3 saptamani aproximativ si mi se pare ceva suspect la ea! Gen eu lucrez la aceeasi fabrica cu ea, amandoi avem aceeasi varsta in fine, prima dată nu era în ...? (mai mult)
De unde pot lua acetonă pentru îndepărtarea ojei?
Cum pot strânge fonduri(bani)pentru refugiați din Ucraina? Vreau să donez bani pentru a cumpăra mâncare și cele necesare pentru refugiați. Dau funda
Este cineva pe aici care știe spaniolă?
De n-au făcut podul peste Dunăre mai in aval unde are Dunărea 400 de metri lățime?
Ce stiti sa faceti de mancare?
A incercat cineva de aici sa lucreze full-time și în paralel sa aibă o mica afacere? Merita sau e prea solicitant?
Dacă beau energizante in fiecare zi câte 2-3 îmi poate afecta inima sau ceva? Am 17 ani, Am consumat energizante de la vârsta de 15 ani
Vi se pare corect ca trantorii cu 15 copii sa fie tinuti acasa de stat, sa li se acorde ajutor social? Vi se pare corect ca noi sa muncim ca sa stea ei acasa? De ce nu sunt pusi fortat la munca de aia...? (mai mult)
Salut lume, stie cineva daca ai voie cu instrumente muzicale la caminele studentesti? Mai exact bass. Exista vreo regula despre cat zgomot ai voie sa faci?
Am și eu o întrebare care pentru unii pare banală dar îmi puteți spune și mie cum îmi pot da seama când cântă o cucuvea sau când cânta un cuc, rog seriozitate.
Cum se spune pe tiganeste La revedere? Multumesc
Daca ati fi un animal, care ar fi acela? Care vi se pare ca se potriveste cu personalitatea voastra?
Cum va distrati cand nu toata lumea avea net, pc etc gen cei nascuti in 89-90-2000 maxim?
Ce părere aveți despre maghiarii?
E mult sa fumezi un pachet de tigari pe zi? Cat timp mai o duci asa?
Ce inseamna CNP?
Ce legături există intre Ucraina, Statele Unite ale Americii și Marea Britanie? De ce sunt atât de interesați să ajute Ucraina?
Ce se intampla cu site- ul asta? De ce a devenit TPU un site atat de comunist, de nu iti mai permite nici macar exprimarea libera? Am observat ca recent mi s- au sters si refuzat diferite raspunsuri...? (mai mult)
E adevarat ca hipiotii sunt chiar asa desfranati pe cat se zice? Ca fac orgii si de astea sau sunt doar povesti?
Buna. Imi recomanda cineva un instructor auto bun din Cluj Napoca? As avea nevoie de o persoana calma si cu multa rabdare!
Cum pot sa ascund niște tăieturi cu lama în în apropiere de umăr? (trebuie sa port rochie)
Ati vrea sau nu sa aveti copii? De ce?
Știți un magazin bisericesc pe lângă Drumul Taberei (București)?
Știți un magazin cu chestii turcești prin București?
E posibil ca Rusia sa invadeze si Republica Moldova? Ce parere aveti?
Am o intrebare, o fata m- a blocat pe Whatsapp si vreau sa vorbesc cu ea, daca ea m- a blocat si vreau sa vorbesc cu ea atunci pot ruga pe prietena ei cea mai buna sa o roage sa ii zica ca vreau sa vorbesc...? (mai mult)
Cum ați defini acele persoane care nu țin seama de binele pe care îl faci pentru ele dar în schimb țin minte dacă i- ai supărat, refuzat sau criticat cu ceva și au tendința de a se răzbuna pentru...? (mai mult)
De unde provine aceasta ura nejustificata pentru barbati in societatea de azi? Misandrismul este des confundat cu feminismul in ziua de azi, nu ar trebuie sa ne complacem ca specii pe acest pamant si ...? (mai mult)
Salut TPU! Cum v- ati distrat de 1 mai muncitoresc? Ati fost si voi la mare sa petreceti ca toti romanii muncitori? :) Daca da, cat ati spart? Eu mi- am depasit bugetul alocat cu cateva mii de lei... ...? (mai mult)
Nu stiu unde au zburat ultimele luni. Voi cum faceti sa va simtiti mai prezenti? Sa nu simtiti ca zboara viata pe langa voi?
Salut, acum o saptamana am trimis pasaportul aici in UK cu tot cu acel document pentru Provisional Driving License si efectiv nu stiu daca mi- a venit deja sau nu, ca l- am trimis prin posta. Cum pot...? (mai mult)
Ce credeți, războiul din Ucraina se va transforma într-un război mondial?
De ce le creste femeilor piciorul dupa ce nasc? La toate se intampla asa sau doar la unele? Cat cm creste, doar unul sau si mai multi?
Cei care ati prins comunismul la o varsta la care puteati "absorbi"/intelege cu adevarat ce se intampla, care nu erati spalati pe creier de propaganda si intr- un loc care nu a fost punct cheie al Revolutiei...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!