Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Pentru cine să mă duc la armata/război să apăr pe cine? Africani, Indieni, Nepalezi, Asiatici care au umplut Romania!? Sau să apăr statul acesta care nici măcar o rețetă compensată nu ...? (mai mult)
Salut, Oare este posibil ca in maxim 50 de ani oamenii sa devina roboti? Mai exact sa evolueze tehnologia in sensul asta incat sa iti poti pune mintea intr-un robot?
Bună! Ce gen/genuri de muzică vă plac? :)
Buna, stie cineva in ce zile nu lucreaza curierii de la flip.ro?
Banii sau iubire? Fiți sinceri;)
Cine credeți voi ca a fost cel mai competent general din istorie? Eu cred ca este ba Alexandru cel Mare, ba Iulius Cezar, ba Genghis Han, ba Napoleon Bonaparte.
Salutare, telecomenzile de la benzile cu leduri rgb sunt universale? Ca mi s- a stricat una si nu stiu daca pot folosi alta sau trebuie sa iau un controller nou. Tin sa mentionez ca este o telecomanda...? (mai mult)
Care este opinia voastra in legatura cu viata de stewardes/a?
Salut! Site- ul premiumbandshop.ro este de incredere? Tocmai ce- am comandat ceva de acolo si au trecut 4 zile, nici o confirmare ca ar fi inregistrat produsul si ca vine la mine! Mentionez ca site- ul...? (mai mult)
Ce faceți daca unele rude, prieteni fac in felul următor: Ți- am cumpărat geaca ăsta scoate banii. Ți- am cumpărat pantofii ăștia scoate banii. Dar ei fac lucrurile astea fara sa- ți ceara...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa va întreb o chestie. De ce nu pot găsi subiecte de discuții cu oamenii? Gen și dacă vreau sa cunosc o persoana noua indiferent de sex, efectiv nu știu de ce sa mă leg ca sa pot...? (mai mult)
Ce este viata pentru tine?
Ce parere aveti despre poporul german?
Cum sa setez data ceasului mecanic ca sa se schimbe la ora 12 noaptea?
Salut, ma tot gandeam asa de ce are Dorian Popa atatia urmatori pe yotube si pe restul retelor de socializare, ca nu face chestii educative sau interactive, el doar isi arata viata lui luxoasa si plina...? (mai mult)
Mi-am pierdut locul de munca din cauza pandemiei. Sunt un bucătar destul de bun si restaurantul la care lucram s-a inchis de tot si acum nimeni nu mai face angajari. Ce sa fac ca ma apuca disperarea?
Ce parere aveti despre carti:),cele de povesti si cele de scoala, nu conteaza, eu iubesc ambele tipuri.Voi?:))
Mai exista oameni în 2022 care își numesc copiii Andreea sau Alexandru? Voi ați pune copiilor nume atât de comune?
De ce unor persoane le este rușine să fumeze în public, de față cu alții, chiar dacă sunt fumători mai mult sau mai puțin înrăiți sau fumează ocazional? Mă refer aici la persoane adulte,...? (mai mult)
Bună! Poate și voi o să fiți de acord cu urmatoarele lucruri, însă nu văd ce ar fi ciudat în acestea. Pe parcursul timpului am fost întrebată de ce nu merg în cluburi sau la petreceri, eu...? (mai mult)
Heii TPU, am o nelămurire. Deci am 16 ani iar iubitul prietenei mele, 19 aproape 20. Și gen el face diferite apropouri cu mine la "gluma" cică ce fel ar trebui sa fie urmatorul cu care o faci,...? (mai mult)
Care dintre cele două meserii este de viitor: biolog medical sau inginer chimist(produse cosmetice sau farmaceutice)? Din punct de vedere financiar care care îți oferă mai multe beneficii?
Cineva din Piatra Neamt?)
Hristos a înviat, bună ziua, am o întrebare care mă îngrijorează, am auzit că nenorcitul ăsta de Putin a atacat și Moldova este adevărat?
E cineva plictisit pe aici și are chef de vorbă?
Salut! Ce termen de expirare are in medie o doza de starbucks?
Nu înțeleg, de ce nu se iau masuri împotriva ălora care uratesc orașele României cu grafittiurile lor nenorocite?
Merită să devii biolog medical pentru a lucra în laborator de analize medicale? Cât este salariul unui biolog medical?
Voi ce credeți? Moldova e următoarea tinta? Eu cred ca e clar.
Cum e posibil ca mascota în reclamele de la tampoane să fie un iepuraș alb și pufos? I-ar face vreo fată așa ceva unui iepuraș? :))
Salut, O prietena mi- a povestit ca a invatat la cursuri de Krav Maga mai multe tehnici de autoaparare, printre care si lovitura sub centura (spunea ca antrenorul le- a zis ca lovitura la testicule ...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți despre următoarea afirmație: România și alte țări bogate în resurse naturale, sunt sărace tocmai din cauza faptului că sunt bogate în resurse naturale? Am citit- o...? (mai mult)
Am intentia sa ma mut dintr- un oras mic italian in capitala, dar un prieten ma tot sperie ca sunt furturi, chiriile sunt scumpe, etc. Este corect ca e o metropola si ca chiriile sunt mai scumpe, dar...? (mai mult)
Bună dimineața! Astăzi vreau să merg să-mi fac o radiografie la plămâni. Nu știți în cât timp îți zice rezultatul sau îți da radiografia?
"Organizația Mondială a Sănătății arăta că cel puțin 169 de cazuri de hepatită acută la copii cu vârste cuprinse între o lună și 16 ani au fost identificate în 11 țări. Cel puțin un ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre persoanele inteligente dar tăcute? Sau despre oamenii tacuti care nu sunt neapărat inteligenți? Sunt oamenii tacuti cei mai periculoși asa cum se spune?
De ce unii se droghează cu speed? Ce filme îți dau alea? Ce senzație? Sunt droguri Ce creează dependenta rapida? Ce este în neregula cu societatea asta?
Voi v-ați simțit vreodată atrași de cineva?
Preferati Samsung sau IPhone? Dau fundă
Să vă vad la întrebare :))) Adam avea buric?
Care e locația exacta a mormântului lui Naruto (Nivel: Bazooka)?
Bună ziua TPU pentru cei care sau uitat la fate(animeul) stiti daca e bine in ce ordine mă pun să mă uit: 1. Fate/Stay night 2. Fate/Stay night:Heaven's feel toate 3 filmele 3. Fate/Zero 4.Fate/Apocrypha ...? (mai mult)
Voi cum economisiti bani?
Bună! Cunoașteți vreo dietă eficientă?
Mi-am comandat un lantisor din argint 925 placat cu aur de 18 sau 24 de karate (nu mai stiu sigur). Din ce am inteles. e adevărat ca dupa un timp se face urat?
Cum îmi conving părinții să mă lase să îmi dau găuri în urechi și cum să-i abordez (sunt băiat)?
Vreau sa inteleg si eu o chestie, aveam o profesoara care efectiv se bucura de mine cand eram ''baiat rau'' si de regula accepta glume venite din partea baietilor, ce parere aveti oare subtil s- a dat...? (mai mult)
Era acum cateva zile pe aici o intrebare legata de baietii care poarta cercei, si am vazut o multime de comentarii negative, asa ca am zis sa vin si eu cu o intrebare similara. Ce parere aveti de ...? (mai mult)
Dacă ungi accidental pâinea cu oțet în loc de ulei, se mai evaporă sau e compromisă treaba? Poate fi "spălată"? Alte idei? Edit: S- a rezolvat. Nu știu exact cum, dar nu are gust de oțet....? (mai mult)
Doreste cineva sa vorbim pe Facebook despre orice?(viata, visuri, etc) Sunt un ascultator foarte bun:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?