Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Buna TPU Paste Fericit Hristos A Inviat spune- ti cum se numeste canterul care canta aceasta piesa? Versurile sunt asa : mai baiat esti constantine cat crezi tu ca iti mai tine sa rupi inima unei fete...? (mai mult)
Salut, ştiu ca intrebare e puţin cidată poate greşesc categoria infine dar de ce omenii cuplurii mai exact fac sex pe intuneric.?
Ce se întâmplă dacă îți lași, , Barba Pubertină" sa crească? Am un prieten de 16 ani care are, , Barbă Pubertină" și se gândește să o lase să crească... E o idee bună?(eu nu prea...? (mai mult)
Ati comandat vreodata ceva de pe AloShop? Isi merita banii?
Cum e posibil ca telefonul unei persoane sa fie sub controlul alteia? Adica cand cineva o suna lui sa ii vina mesaj in care sa i se specifice- a sunat-o X si au vorbit atatea minute?
Voi ați observat că paradoxal, femeile mai normale într- un procentaj mai mare decât cele frumoase, ajung să își facă o familie și un cămin și ce mai visează ele? Pare că unele dintre cele...? (mai mult)
Am primit de la trei numere random urmatoarele: "Verificati- va mesage ria vocala - av eti un me saj nou...(link)" "Ai 1 mesa j v oc al n o u... (link)" Inainte de toate, NU INTRATI PE LINK ATUNCI ...? (mai mult)
Ce-i cu obsesia asta a bărbaților de a-și numi copiii după ei și de a transmite "numele de familie mai departe", mai ales ca majoritatea au nume foarte comune?
Bună seara TPU intrebarea mea este urmăroarea eu am 1.95 inaltime si sumt apucat de cardio deoarece sunt destul de plin acum ideea este atunci cand o să fac bulk adică pun masă musculara o să se ...? (mai mult)
Mi se pare mie sau sunt blestemat de cand o pisica neagra mi- a taiat calea saptamana trecuta? In ultimul timp numai ghinion am avut. In primul rand mi- a picat netul toata ziua, RDS- ul vietii, mereu...? (mai mult)
Vi se par sexy mușchii lui Dorian Popa?
Salutare ce le raspundeti oamenilor care aproape mereu incearca sa te enerveze cu fiecare vorba spusa de ei doar ca se amuze?
Nu înțeleg socializarea, uni ma pun sa bârfesc despre alți, dar tot ei vor sa nu le bârfesc, plus dramele inutile, e vorba de chesti familiare, nu știu ce sa fac?
Salut,știe cineva în luna MAI anul asta se desfășoară evenimente în aer liber/Concerte? Dau funda! Vreau data și locul unde se desfășoară!
Hristos a inviat. lasă-mi te rog, jos in comentariu un link de pe YouTube cu o manea vechie pe sistem ceva gen https://youtu.be/YCDq1m2z8EI Mulțumesc mult.
De 8 zile am ochii umflați şi cred că m-a tras curentul. Ce pot să fac ca sa-mi treacă? şi de ce durează atât de mult? Până acum nu trebuia sa-mi treacă?
Ce înseamnă sau ce vrea să semnifice numele plăcintei moldovenești "Poale-n brâu"? Nu sună vulgar? :))
Salut, m-am îmbătat aseară, și încă mă doare capul, pot rezolva această problemă? Adică să nu mai mă doară capul
Aveți un film preferat horror?
Salut. Cat de adevarata este chestia cu mierea ca ar deveni toxica cand o folosesti in ceai fierbinte. Am tot auzit, dar eu tot am dubii. De ce ar deveni ceva care este natural toxic chiar si in contextul...? (mai mult)
Există cu adevărat site- uri care hackuieste conturi de Instagram? Mi- am pierdut un cont cu 3k de Instagram pe care as vrea să îl recuperez și am încercat să caut hack- uri dar 98% nu cred că...? (mai mult)
Hristos a înviat Paste fericit tuturor
Vă rog fără hate Imi place de un băiat sunt prieten cu el de 2 ani jumate dar el e straight nu stiu ce sa fac sau să i spun dar vreau să am o relație cu el dau funda
Salut! Ce înseamnă ">" la finalul unui mesaj, sau la finalul unui nume. Nu ma prea pricep la astea. Mulțumesc!
Salutare :) Credeti ca mai sunt fete care isi vad de treaba lor? Cuminti, linistite etc... eu cred ca sunt dar foarte putine. Si unde le gasesti?
Cum pot să-mi stăpânesc emoțile când recit o poezie? Dau funda
EU am cumpărat o jumătate de miel acum la sărbătoarea sfântului duh am tranșat in bucăți mai potrivite pentru o oală am pus toate condimentele și a stat 15 ore după care am pus- o la cuptor ...? (mai mult)
De ce este atât de blamat mareșalul Antonescu? Mulți îl condamnă, inclusiv eu l- am condamnat, dar până la urmă a fost constrâns să se alieze cu Germania. În perioada interbelică Franța...? (mai mult)
Buna. Vreau si eu parerea voastra in legatura cu ceva. Am un electrocasnic, nu are importanta ce e, am dat 2500lei pe el. Pe toate siteurile il gasesc cu 2500 numai la altex il gasesc cu 1800lei. sunt...? (mai mult)
Salut TPU! Am nevoie de ajutor, părinții mei consumă cam mult alcool in ultima vreme, nu trece o zi fara sa nu consume ceva si nu ca ar fi o problemă pentru ca nu sunt violenți, dar mamei mele pare...? (mai mult)
Care e pluralul de la pască?
Mergeți deseară la biserica? Salata de beuf sau sarmale, drop de miel sau pasca? Lumânare galbena sau neagra?
Buna ziua tuturor. Cei care mai "pipati iarba" sau "surioare prizate", cei care ati citit mai mult ca mine si stiti, poate cineva care lucreaza in domeniul "anti", poate imi spuneti si mie ce miros...? (mai mult)
Buna. Care este cel mai mic procentaj scris corect (la suta) din 1000? adica sub 0, 01 care mai sunt? ma intereseaza toate
Buna! Am o intrebare de procente, ma intereseaza mult care este cel mai mic procent % (la suta) posibil? adica 0, 01 din 2500lei.Acum exista sub el? Cate zerouri mai adaug? Astept un raspuns de la...? (mai mult)
Ce sa faci ca sa treci peste o respingere? Inca nu am primit- o pentru ca nu i- am marturisit, dar sunt ferm convinsa ca o s- o primesc. Sunt 99, 9% sigura ca nu ma place. Nu a dat niciodata vreun ...? (mai mult)
Stie cineva unde se afla mai exact linia bazinului corpului uman?
Azi în zi mare de sărbătoare ma simt ca Iisus pe cruce, cine are chef de conversații?
Credeti ca e adevarata povestea? După cum a zis N Gheară: Nicușor Ceausescu a fost cu adevărat SMECHER. După o ceartă zgomotoasă cu Serghei, în vara anului 1986, intr- un bar de pe plaja...? (mai mult)
Pe Tumblr poți vedea ip-urile celor care îți zcriu la secțiunea aia Ask?
Buna, ce fel/feluri de mancare sunt preferatele voastre?
Salut, Ce părere aveți despre Kickboxing? Este un sport bun pentru învățarea unor tehnici de autoaparare? Imi puteti descrie câteva tehnici de autoaparare pentru începători?
Revin cu o intrebare si niste sfaturi pe o dilema mai veche care am spus- o aici, matusamea tot insista sa o ajut cu o suma de bani, in prealabil am refuzat- o acum 4 luni si i- am zis ca nu se cade...? (mai mult)
Am un laptop Lenovo care se deschide atunci când ridic capacul. Cum pot schimba setările, să-l aprind din buton?
De ce oamenii inca mai cumpara caini, cand Ii pot adopta fara niciun cost de la adapost?
Buna ziua. Stie cineva cum pot trata acneea/cosurile de pe piept si poate si spate intr-un timp cat mai scurt?
Simt o durere in jurul anusului. Stiti un remediu pentru asta?
Povestiti un gest frumos facut de cineva pentru voi. O sa dau un exemplu: in urma cu cativa ani locuiam la bloc si un fost iubit a schimbat becul de pe scara blocului fiindca ii povestisem ca nu ma simt...? (mai mult)
Pentru cine are Netflix acolo se gasesc seriale romanesti?, precum: Lectii de viata, Povesti de familie etc?
Cat timp se țin sarmalele la fiert?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?