Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Martie 2025 sunt:
Care e pluralul de la pască?
Mergeți deseară la biserica? Salata de beuf sau sarmale, drop de miel sau pasca? Lumânare galbena sau neagra?
Buna ziua tuturor. Cei care mai "pipati iarba" sau "surioare prizate", cei care ati citit mai mult ca mine si stiti, poate cineva care lucreaza in domeniul "anti", poate imi spuneti si mie ce miros...? (mai mult)
Buna. Care este cel mai mic procentaj scris corect (la suta) din 1000? adica sub 0, 01 care mai sunt? ma intereseaza toate
Buna! Am o intrebare de procente, ma intereseaza mult care este cel mai mic procent % (la suta) posibil? adica 0, 01 din 2500lei.Acum exista sub el? Cate zerouri mai adaug? Astept un raspuns de la...? (mai mult)
Ce sa faci ca sa treci peste o respingere? Inca nu am primit- o pentru ca nu i- am marturisit, dar sunt ferm convinsa ca o s- o primesc. Sunt 99, 9% sigura ca nu ma place. Nu a dat niciodata vreun ...? (mai mult)
Stie cineva unde se afla mai exact linia bazinului corpului uman?
Azi în zi mare de sărbătoare ma simt ca Iisus pe cruce, cine are chef de conversații?
Credeti ca e adevarata povestea? După cum a zis N Gheară: Nicușor Ceausescu a fost cu adevărat SMECHER. După o ceartă zgomotoasă cu Serghei, în vara anului 1986, intr- un bar de pe plaja...? (mai mult)
Pe Tumblr poți vedea ip-urile celor care îți zcriu la secțiunea aia Ask?
Buna, ce fel/feluri de mancare sunt preferatele voastre?
Salut, Ce părere aveți despre Kickboxing? Este un sport bun pentru învățarea unor tehnici de autoaparare? Imi puteti descrie câteva tehnici de autoaparare pentru începători?
Revin cu o intrebare si niste sfaturi pe o dilema mai veche care am spus- o aici, matusamea tot insista sa o ajut cu o suma de bani, in prealabil am refuzat- o acum 4 luni si i- am zis ca nu se cade...? (mai mult)
Am un laptop Lenovo care se deschide atunci când ridic capacul. Cum pot schimba setările, să-l aprind din buton?
De ce oamenii inca mai cumpara caini, cand Ii pot adopta fara niciun cost de la adapost?
Buna ziua. Stie cineva cum pot trata acneea/cosurile de pe piept si poate si spate intr-un timp cat mai scurt?
Simt o durere in jurul anusului. Stiti un remediu pentru asta?
Povestiti un gest frumos facut de cineva pentru voi. O sa dau un exemplu: in urma cu cativa ani locuiam la bloc si un fost iubit a schimbat becul de pe scara blocului fiindca ii povestisem ca nu ma simt...? (mai mult)
Pentru cine are Netflix acolo se gasesc seriale romanesti?, precum: Lectii de viata, Povesti de familie etc?
Cat timp se țin sarmalele la fiert?
Gatiti pentru Paste? Ce faceti de mancare?
Oare ce gândesc fetele când văd un băiat care îl plac? dau funda
Buna ziua. Am nevoie de niste sfaturi/pareri in legatura cu un lucru. Acum ceva timp mi- am dat gauri intr- o ureche dar nu am mai purtat cercei si s- au astupat iar acum as vrea din nou. Sunt sanse sa...? (mai mult)
Ce parere aveti de presedintele Rusiei, Vladimir Putin?
Am o întrebare să mai stau în pat sau să merg să fac micul dejun. Dau funda
Ce melodie ascultati acum? Ce mai faceti?
Salut TPU! Am si eu o dilema, daca eu am un var de gradul 1 si el are un var tot de gradul 1 dar vine din partea mamei lui si eu vin din partea tatălui lui, eu cu varul lui ce suntem?
Hello! De ceva timp tot incerc sa imi amintesc numele unui desen animat, de pe minimax cred eu, de acum vreo 6- 7- 8 ani, si nu mi- l amintesc, sper ca ma puteti ajuta voi. Erau 4 copii 2 fete 2 baieti...? (mai mult)
Tot primesc snap-uri de la prieteni cu "SD? " ce înseamnă?
Uite o istorioară interesantă: În 1964, o elevă de liceu din statul american New Mexico, a rămas însărcinată. Directorul şcolii i- a interzis să continue şcoala şi să- şi ia diploma. ...? (mai mult)
Sfaturi cum as putea incepe o conversatie cu un baiat? Pana acum am asteptat ca el sa faca primul pas, dar mi-am dat seama ca e gresit si as vrea sa îi dau un mesaj:)))
Cine nu doarme la ora actuală?
Ce credeți despre războiului cu Ucraina. Ar putea putin să atace românia. Sunt șanse. Dau funda
Lasa totul in trecut,absolut totul,esti la zero, ce vrei sa faci?
Cea mai bună prietena a mea, este prietenă, cu cineva care și- a bătut joc de mine, și ne urâm reciproc, iar lucrul ăsta îl stie cea mai buna prietena a mea, si continua sa fie prietena cu...? (mai mult)
Întrebare retorică. De ce AUR-ul n-a avut efectiv nici o reacție la evenimentele din Ucraina? De ce nu a susținut unirea cu Basarabia, singura posibilitate de a intra rapid în UE și NATO?
Ce cadou vreti sa va aduca iepurasul de Paste? :D
Oamenii din jur ne influențează gândirea. Aveti pretentii de la prietenii voștri sa fie oameni cu ținte in viața, care muncesc și fac ceva sa evolueze sau ați fi prieteni cu orice persoana oricât...? (mai mult)
Ce părere aveți despre indieni?
Salutare! Am o problema din nou, si anume nu mai imi apare 32gb ram la proprietati la my computer, imi apare 15 virgula ceva ce sa ii fac?
Numai eu cred că meteosensibilitatea e un mit și o scuza pentru oameni leneși? Am câțiva prieteni care se plâng in fiecare anotimp. Ba ploua și nu au chef de nimic, ba e soare și nu au chef de...? (mai mult)
Salutare comunitate TPU. Ati luat vreodata o decizie care v-a schimbat complet viata? Care a fost aceea?
De ce pe unele persoane le obosește și le deranjează prea multă interacțiune socială?
Salut comunitate TPU. Cred ca am dezvoltat un fel de adictie pentru social media pentru ca seara mai ales scrollez intr- una zic ca am ambitie sa ma culc Pun telefonul jos Si in scurt timp devin ...? (mai mult)
De ce multi oameni spun ca lumea face exagerat de multa mancare de sarbatori, dar si ei pun pe masa la fel de multa mancare ca cei despre care spun ca exagereaza?
Daca iubita mea vrea sa ma las de mancare nesanatoasa si de fumat si se supara cand vede, oare chiar tine la mine si ma iubeste?
Ce părere aveți despre extratereștri. Se spune că vor veni pe pământ în 2022. Dau funda
La ce este folositor Instagram?
Bună seara TPU am 1.95 inaltime si 128 kg am incercat sa dau jos grasime prin cardio dar ju ma pasioneaza cardioul de vreo 3 luni fac exercitii doar pentru masa musculara, acum intrebarea pot da jos ...? (mai mult)
Dacă regimul nord- coreean cade, Coreea se reunește. Asta ar însemna că noul stat coreean ar putea exploata resursele din fosta Coree comunistă. Acestea sunt: Cupru: 2, 155 milioane MT (prin ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!