Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Martie 2025 sunt:
Am întâlnit tipi pe rețelele sociale care după ce conversam puțin, îmi lăsau ei numărul lor de telefon fără ca eu să- l fi cerut. Îmi ziceau să- i contactez telefonic, prin apel sau mesaj. ...? (mai mult)
Ce sa înțeleg daca atunci cand ii scriu eu, el e foarte comunicativ si dezvolta discuția dar. niciodata nu da el primul mesaj?
Ce limbi straine stiti?
Stie cineva o aplicatie/program/ceva bun pentru editat? Am de realizat un videoclip cu mai multe persoane si trebuie sa le unesc, sa pun voiceover, sa pun cateva imagini (unele in miscare chiar)... si...? (mai mult)
Bună TPU, ce faceți cum a fost ziua voastră!?
De ce în oglindă ne vedem într-un fel și în poze într-alt fel? Care credeți ca reflectă de fapt realitatea?
Heyyo, cineva din Botoșani pe aici?! Vreau sa îmi fac un septum vara asta, sa îmi pun verigă, cum zice mama. :))))) Dar nu știu cum se rezolva treaba, am înțeles ca ar fi în jur de o 100 ...? (mai mult)
Câte pagini are,, Amintiri din copilărie'' de Ion Creangă?
Eu am primit un e- mail de la Discord: " We are disabling your account because you`re not respecting our Terms of Usage. You`re banned permanently. (nu stiu ce link). Press here to send an feedback." Am...? (mai mult)
Întrebare pentru fete: vă plac bărbații cu păr pe piept?
Ce înseamnă mai exact a trăi o sau în minciună? Am tot auzit fraza asta prin filme/melodii. Dați-mi exemple de cazuri când cineva trăiește în/o minciună.
De ce conservatorii francezi o pun pe Le Pen sa candideze iar? Ea e femeie, nepotrivita pentru electoratul conservator. Era momentul oportun pentru conservatori să- l învingă pe Macron după gestionarea...? (mai mult)
Ce credeți că înseamnă suflet pereche? Dau funda
Care este anotimpul vostru preferat din an?
Tactica de a juca la pariuri si a paria ca in meciul respectiv se va da MINIM 1 gol, nu conteaza de catre cine, vi se pare mai safe? Mentionez ca doar pe echipe cu renume, care, in meciurile anterioare,...? (mai mult)
Ce faceti? Cum a fost ziua voastra?
Ce părere aveți despre piercingurile în sfârcuri la băieți?
Salut, am si o intrebare, e musai in viaţa sa- ti gaseşti jumatatea adica sa ai pe cineva? Faza e ca vad multi omeni care dupa ce au o relatie gen 6- 7 luni si dupa fiecare merge pe drumul lui adica...? (mai mult)
Am gasit in spatele scolii o cutie pe care scria tigari de foi? Erau alea tigari? Sau erau foi? Intreb si eu ca nu am mai auzit de tigari de foi.
Daca fac sport pe stomacul gol slăbesc? Ma gândesc ca daca fac acele exerciții pentru abdomenul plat inainte sa mănânc, ele isi fac efectul mai rapid pentu ca nu lucrează pentru acel strat de grăsime...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Am o întrebare, este cam un pic ciudată, care vreți îmi puteți răspunde care nu nu. De ce la unele persoane penisul este mai mic și la alte persoane mai mare, la ...? (mai mult)
Cum îmi dau seama daca unei fete îi place de mine? Dau funda
Poti in Anglia dupa ce ajungi acolo si ai acte, la primul salariu sa iti cumperi o casa in chirie? Sau iti trebuie vechime la munca etc?
Buna seara! Stiti ce as putea sa fac daca vreau sa cumpar un telefon de la Orange care specifica "Momentan produsul nu este în stoc"? Am sunat si la departament si au zis ca nu stiu o data exacta dar ...? (mai mult)
De ce nu e bine sa pleci sa te angajezi in strainate din EXPERIENTA voastra? Prin firme de pe olx de ex
Eram in parc si ma dadeam cu trotineta electrica si deodata trec 2 baieti mai mari tot cu trotinete electrice si striga "Fataa" asta a fost prima data cand am trecut pe langa ei dupa ei stateau intr- un...? (mai mult)
Ce vă face fericiți în viata de zi cu zi? Și pe băieți și pe fete. Cu ce va ocupați timpul sa va facă fericiți,(răspuns sincer)și ce e aia fericire de fapt?
Credeți că persoanele cu probleme de sănătate sunt considerate inferioare de cei sănătoși? Ați dori o prietenie cu o persoana cu probleme?
Care este cartea ta preferata?
De ce unii bărbați nu pot lega o relație emoțională, afectivă cu o femeie și se rezumă doar la aspectul fizic, nefiind capabili să privească dincolo de acest aspect?
Preferați să scrieți cursiv (de mână) sau de tipar?
Bună ziua, am o întrebare: Cine știe pe ce data încep zilele orasului tău sau dacă știți dați- le oraselor, satelor, comunelor din Moldova sau oriunde în România?! Dau funda! Cea mai mare...? (mai mult)
Buna! Facultatea de informatica economica din cadrul ASE sau facultatea de info din Bacau-Universitatea,, Vasile Alecsandri,,? Pareri?
Ce părere aveți despre găurile în urechi la băieți?
Buna. Am o curiozitate, daca ar fi sa alegeti intre o viata de 100 de ani COMPLET TOTAL sanatoasa(din punct de vedere medical) si o viata de 900 de ani plina cu probleme medicale (maxim fiind sa ramaneti...? (mai mult)
Îmi explică cineva? De ce politicienii din ultimii 30 de ani abia au făcut ceva? De ce nu au încercat să dezvolte țara? De ce au vândut toată industria și flota? De ce au închis minele? De ce...? (mai mult)
Exista in Romania un site pe care sa pot da anunț că vreau să cumpăr se exemplu cutii de platic transparente cu capac? De preferat second hand. Sau la preturi bune. UNDE SE DAU ANUNTURILE CU CUMPĂR? ...? (mai mult)
De ce lumea zice ca arat mai matura la corp si la fata par de varsta pe care o am? M-am dezvoltat prea rapid sau ce?
Hei, ce parere aveți de vopseaua de la palete Xl 9? As vrea sa ma vopsesc cu ea, eu deja fiind blonda doar rădăcinile crescute puțin. Deschizând 9 tonuri gen eu as vrea un blond mai deschis decât...? (mai mult)
Ce stereotipuri legate de regiuni ale țării vi se par false?
Ati manca carne de caine sau pisica de foamete? Cat de importante sunt cainele si pisica in viata ta? Caine sau pisica? AM MANCAT UN CAINE IN VIETNAM! ATENTIE!...? (mai mult)
Pe unde se ascund oamenii bogati? Cum poti lega prietenii sau sa iti faci un iubit bogat? Sa te mai scoata prin lume si sa iti mai arate ce se intampla in preajma lor, m- am tot plictisit de monotonie,...? (mai mult)
Nu e cat de cat nedrept ca unii de 20 de ani sa arate mai în vârstă decât alții de 30? Adică mă gândesc că asta e tinerețea, sa arăți tânăr și prezentabil
Am o intrebare legata de Whatsapp, ce se intampla daca persoana mi-a dat block si imi schimbi nr. de telefon din setari de pe Whatsapp?
Pot lua pe autobuz de transport public 3 colete cu mine? Am voie? (fiecare cutie este de marimea unui cuptor de microunde) nu cred ca ar deranja pe cineva, fiind autocar mare si de obicei nu e ocupat ...? (mai mult)
Daca vreau sa-mi comand o cartela sim de telefon de America in Romania, de unde pot gasi?
Mă uit la clipurile lui Paul Dadrian și mă întreb: cum de nu le este teamă acelor indivizi care se aventurează singuri, noaptea, în clădiri abandonate, (presupus) bântuite? Da, unele pot ...? (mai mult)
Cum e posibil să spui că îți iubești partenerul foarte mult și nu poți să te desparți de el, când el te înjură, te jignește, te lovește și se poartă cu tine ca ultimul mizerabil? Ce...? (mai mult)
De ce nu mai vezi nici un fraier? Acum toți sunt șmecheri și interlopi :)))
Știți cumva câtă nicotina au țigările Pall Mall S-line Flow Purple? Nu găsesc niciunde si sunt curioasa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.