Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Martie 2025 sunt:
Mă uit la clipurile lui Paul Dadrian și mă întreb: cum de nu le este teamă acelor indivizi care se aventurează singuri, noaptea, în clădiri abandonate, (presupus) bântuite? Da, unele pot ...? (mai mult)
Cum e posibil să spui că îți iubești partenerul foarte mult și nu poți să te desparți de el, când el te înjură, te jignește, te lovește și se poartă cu tine ca ultimul mizerabil? Ce...? (mai mult)
De ce nu mai vezi nici un fraier? Acum toți sunt șmecheri și interlopi :)))
Știți cumva câtă nicotina au țigările Pall Mall S-line Flow Purple? Nu găsesc niciunde si sunt curioasa
Https://romanialibera.ro/special/o-idee-a-regelui-carol-i-canalul-gdansk-galati-de-la-baltica-la-marea-neagra-473889/ Ați susține un asemenea proiect?
Ce i-ați face lui Vladimir Putin daca l-ati avea acum in față?
De ce sunt numit "fătălău" daca nu beau,nu fumez, nu injur si nu ies nicăieri? Nu pot sa accepte ca așa sunt eu? Voi ce părere aveți?(am uitat să spun ca am 17 ani) Dau funda!
De ce sunt unii oameni invidioși pe succesul și avuția altora, oricât de mult ar avea? Am o vecină al cărui soț îi face toate poftele, nu o jignește, nu o bate, ea câștigă proprii ei...? (mai mult)
Cum credeți, Rusia va ataca Moldova?
Cum sa ma descurc sa plec în Germania? Cine ati fost, vum ati făcut rost de loc de munca, chirie? Nu am pe nimeni acolo
Buna seara! Vreau sa- mi achizitionez un telefon de pe Orange ca- mi face reducere si zice ca "Momentan produsul nu este în stoc" iar acum vine bomba bombelor. Joi si vineri cam in fiecare era in stoc...? (mai mult)
Mai stiți și alte site-uri in afară de TPU?
Voi ce părere aveți de bărbații care își bat nevestele și copiii?
De ce unii posesori de motociclete își modifică eșapamentul ca să fie mult mai zgomotos? Care poate fi satisfacția că motoru tău pârâie de sparge timpanele tuturor?
Că tot vine vara, mă gândeam la propaganda așa numitor cercetători pentru a vinde câteva produse.M- am oprit la margarina, pardon, crema de protecție solară, care te protejează contra ridurilor,...? (mai mult)
Cum sa înveți o limbă străină într-un timp scurt?
Din greseala am aruncat sapunul solid (era aproape terminat) in toaleta. Pot sa trag apa iar sapunul se va dizolva sau o sa se infunde toaleta? De la un sapun...
Pe voi nu v-a enervat aceasta carte cand a inceput autorul sa perie comunismul? Em. Iaroslavski - Cum se nasc, traiesc si mor zeii si zeitele?
De ce unii oameni exagereaza si se supara din orice lucru?
Ce credeți despre oamenii gay?
Salut! De ce unii angajatori români își pun program de 10 ore de lucru pe zi în condițiile în care normal ar fi 8 ore pe zi sau 40 de săptămână? La ultimul loc de muncă mi s- a spus că programul...? (mai mult)
Daca iubita mea se supara ca nu i-am dat like la story, dar am reactionat, credeti ca exagereaza?
Deci, eu nu inteleg o chestie. Intreaga mass media a devenit obsedata cu razboiul asta, de parca s- ar petrece la noi, dar nu prea vad reportaje despre ororile lockdownului din China. Eu sincer sunt oripilat...? (mai mult)
Oamenii chiar devin vegani după ce se uita la un documentar pe Netflix? Nu e clar că sunt finanțate de anumite organizații?
Pe messenger daca am trimis la o persoan 217 video in cat timp se vor livra?
Salut! Are cineva carti duel masters de vanzare? Caut de mult timp dar fara noroc!
Vi se par dizgrațioase fetele cu solduri late? Eu le aveam destul de măricele de dinainte, doar că în ultima lună am pus vreo 5 KG (56 de kg) și acum sunt și mai mari și mai vizibile când mă...? (mai mult)
Ce cărți ați citit în ultima vreme?
Dacă sunteți genul de oameni care stați într- o bulă socială, într- o anumită nișă cu oameni care aparțin de nișa voastră, aveți un oarecare șoc când interactionati cu "oamenii normali"...? (mai mult)
Stie cineva de unde/daca se pot comanda timbre ucrainene "Russian warship, go f*ck yourself" si/sau vodka elvetiana "Zelensky"?
De ce anumite persoane slăbesc după vârsta de 40-50 de ani, până atunci fiind supraponderale?
Hey lume, ma aflu acum in Saliste, jud Alba. Sunt emotionat, abia mai stau pe picioare am facut o descoperire monumentala, nu o sa va vina sa credeti ce entuziasmat sunt. Sa incep cu inceputul. Stiati...? (mai mult)
Va plac femeile pline de mușchi? Nu tonifiate.
Ce insemna daca nu dau 2 bani pe oameni? Ma vad doar pe mine, nu-mi pasa de altii
Prietenul meu vrea să se îngraşe vreo 15 kg dar eu nu sunt de acord, cred că va arata oribil. Dacă un om se ingraşă vreo 15 kilograme se schimbă şi la față sau râmâne acelaşi?
Holbatul in public e specific romanesc? Ati mai intalnit alt popor care se holbeaza atat de insistent ca romanii?
Prietenul meu e plecat în Anglia şi spune că se întoarce pe 20 iunie dar mi se pare mult timp de aşteptat. Nu mai am răbdare şi vreau să îi fac o vizită zilele astea dar parinții mei îmi spun...? (mai mult)
Cum se numeste imbracamintea din doua componente care seamana intre ele? Adica blugi si bluza de exemplu de la aceeasi firma, culoare
Simt ca parca nimeni nu ma intelege, familia nu ma intelege, iubita nu ma plange, le- am zis ca nu ma simt bine si toti ma ignora chiar si cei care se dadeau ca sunt cei mai buni prieteni, nici nu ...? (mai mult)
Exista aplicatii cu care poti edita atat de bine o poza incat aproape ca nu iti poti da seama ca femeia respectiva e de fapt barbat sau e pur si simplu o femeie cu trasaturi mai masculine?
Ceau! De câteva zile vorbeam cu un tip pe TPU adică aici si m- a intrebat daca vreau sa vorbesc cu el. Dupa aceea m- a intrebat daca am insta dar i- am zis ca nu desi am dar cred ca conversațiile pot...? (mai mult)
Poti lesina de la mancare stricata?
Poti sa lesini daca fumezi un pachet de tigari pe zi?
Salutare TPU, de ce TPU e asa strict in legatura cu orice? Asta e site, tata de vedeti asta domnule/ doamna admin :)) Nu puscarie, fara suparare... Au inceput politistii sa amendeze site uri cu adresele...? (mai mult)
O femeie frumoasă poate deveni neatrăgătoare atunci când vorbește/zâmbește datorită mimicii feței și a zâmbetului. Iar o femeie obișnuită poate deveni simpatică și atrăgătoare când vorbește/zâmbește,...? (mai mult)
După aproape fiecare masa am o stare de greață și balonare. Sunt momente când după ce beau apa sau sucuri, mă balonez și intervine și o stare de greață minora. Am avut probleme cu digestia...? (mai mult)
Buna ziua tou! Specializarea: politie locala, din cadrul facultatii de drept iti asigura loc de munca? Se desfasoara o repartitie ca si la academie? Intreb deoarece am auzit contrariul, ca nu s- ar...? (mai mult)
Salut! Ce parere aveți despre agenția Eurofrutas? Se câștigă bani frumoși din cules cireșe?
Este greu sa găsești o chirie în Germania? Chiar se cere obligatoriu loc de munca și plata chiriei pe câteva luni? Vreau din proprie experienta
Ce planuri aveti pentru weekend?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!