Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Martie 2025 sunt:
Salut, de 3 luni mi s- a întâmplat ceva ciudat, e vorba de sexul meu presupun, nu știu de ce dar într- o zi m- am gândit cum ar fi fost daca eram gay și m- am uitat la un băiat si m- am gândit...? (mai mult)
Salutare..am si eu o intrebare... Tot dau de conturi pe Instagram care te invata sa faci bani... Este adevarat, te poti increde in ei? Cand le dai mesaj, acestia iti dau link cu pacanele mai precis...? (mai mult)
Buna seara! Ce inseamna propozitia din definitia de mai jos a cuvantului idiot?, , Două greșeli ca asta, zău, sufletul mi- l scot. A! ce nenorocire! ce mare idiot!, , o persoana suparata spune ...? (mai mult)
Salut, TPU. Dacă m- am acceptat pe mine si stilul meu de viață de ce tot am momente în care nu mă pot controla și îmi vine să plâng desi am acceptat tot ce este la mine ca persoană și rele ...? (mai mult)
Imi amintesc ca atunci cand eram copil si ma jucam, de obicei, simteam ca numai eu, copiii cu care ma jucam si jocul respectiv erau singurele lucruri care existau pe lumea asta. Eram total pierduta ...? (mai mult)
De câteva luni sunt trist zilnic, nu mai verbalizez fluent, in sensul că nu mai pot vorbi clar și coerent, trebuie sa repet de câteva ori să mă înțeleagă cineva, când ies in public și e aglomerat,...? (mai mult)
Ce melodie asculți acum? :"]
Care e, după părerea voastră, diferența dintre diplomație și prefăcătorie? Vin cu un exemplu. Eu sunt o persoană tăcută, sobră, introvertită și detașată de chestiile care nu- mi...? (mai mult)
Amintirile cu persoana de langa voi, care vi se pareau a fi (printre) cele mai frumoase de pana atunci, au continuat sa ramana niste amintiri frumoase si dupa ce v- ati despartit? Evident, dupa ce a ...? (mai mult)
Buna! Am dat o comanda pe Shein in valoare de 172 euro. Menționez ca nu este prima comanda, dar niciuna nu a trecut pragul de 150 pana acum. Astăzi am citit recenzii si am aflat si despre taxa vamala....? (mai mult)
Cu ce persoana celebra semanati dpdv fizic?
Ce este o realizare pentru voi? Daca ar fi sa faceti o lista a realizarilor voastre, cate ati avea pana la varsta voastra?
V-ați simți prost dacă soția ar fi mai inteligentă sau ar avea un job mai bine plătit decât al vostru?
Buna Seara TPU! O intrebare scurta.Cat trebuie sa primesc pentru zilele de concediu ramase in urma schimbarii locului de munca? Este vorba despre 16 zile de concediu ramase. Va Multumesc!
Salutare, ce e de făcut că sa muncești în UK, am niste neamuri acolo dar n-am rezidență, viză am înțeles că se da greu, mă simț atât de deprimat că nu pot pleca.
Daca sunt persoane care lucreaza noaptea sunt curios cum faceti sa stati treji si sa fiti si productivi, adica sa terminati task- urile cu mintea limpede? Asta e prima noapte cand lucrez asa dupa mult...? (mai mult)
Unde gasesc parcari subterane? In Bacau sunt?
Nu stiti inainte era plin de coduri Tinder, voi de unde le luati?:)) ca am si eu nevoie sa vad cum este :D
Credeți că aspectul fizic contribuie la ora când trebuie să- ți faci o relație, un prieten? Probabil că mulți vor spune, , toți suntem frumoși în felul nostru", , frumusețea e trecătoare"...? (mai mult)
Tu unde vrei sa ajungi in 5 ani?
Ce părere aveți despre o persoană care știe cum și ce rău să facă altora, să- i lovească unde- i doare mai tare, dar alege (să facă) binele și se concentrează pe el, alegând corectitudinea,...? (mai mult)
Buna TPU. As dori sa imi ziceti cum se numeste cantareata cu parul roscat, in versuri spune asa : Pana dimineata pana dimineata Doar noi iubeste-ma babe
Buna! Recent un coleg m- a invitat in oras, mie nu imi place de el in mod special, dar pare un baiat bun si serios si ma gandeam sa dau o sansa. Credeti ca ar fi trebuit sa refuz direct sau e ok ca...? (mai mult)
Cum se beau shoturile acelea fitnes?
Unui prieten i s- a spart contul de Facebook. Ne- a arătat poze pe mail ca i se schimbase numărul de telefon și adresa de mail. Era număr de telefon cu prefix de Indonezia și adresa de mail se termina...? (mai mult)
1. De ce au unele persoane înclinație către o viață dublă, gen încearcă să aibă o imagine impecabilă în societate iar în ascuns le place provocarea și riscul, făcând chestii mai mult ...? (mai mult)
Sunt singura care urăște oamenii amărâți, boschetari etc? Mai sunt oamenii bogați? Unde ii pot găsi?
Ati fost vreodata in depresie? Daca da, din ce motiv si daca se poate cum va simţiţi in acea perioada.
Traducere dintr- o revistă italiană: Într- un compartiment de tren se află doi oameni care abia s- au cunoscut. - Cu ce vă ocupaţi? întreabă primul. - Sunt reprezentantul unei mari firme... ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre persoanele care țin la aparențe, care nu doresc să aibă nici măcar o singură pată pe imaginea socială, pe reputație, iar dacă se întâmplă să apară, se...? (mai mult)
Salutare. Am 14 ani si am facut skandenberg cu o fata de 32 de ani… m-a pus. Cum e posibil sa aiba mai multa forta decat mine? Presupun ca e si diferenta de varsta si inaltime si greutate …
De ce imităm unii oameni în mod inconștient? Fără să- mi dau seama, începusem să o imit pe șefa mea de care am oarece admirație și simpatie dar nu îmi dăteam seama că o imit până când...? (mai mult)
Originea numelui de familie IONAŞ?
Ați cunoscut vreodată o persoana care avea borderline? Ce simptome avea și cum se comporta cu cei din jur?
Buna! Are cineva un cont paysafecard, GOL fara bani, CHIAR si neverificat dar cu acces la tranzactii? Am nevoie mare sa fac o tranzactie si nu astept dupa ei 5 zile sa mi- l verifice. Poate sa fie ...? (mai mult)
Poti face intr-o luna de munca in alta tara, 2000-3000 de euro fara calificare si studii?
Dacă ești student poți merge gratuit cu trenul? De exemplu dacă ești din Craiova și vrei să faci scoala la București.
Cu 70-100 de lei pot sa mananci 2 zile de dimineata pana seara?
Cel mai bun energizant la gust in afara de Hell? Ce parere aveti de Monster?
De ce haina il face pe om?
Daca imi pun aparat dentar si vreau sa plec in strainatate mai multe luni cu un program Erasmus sau Work and Travel de exemplu ce fac cu vizitele la dentist? Stiam ca daca ai aparat trebuie sa te duci ...? (mai mult)
Cum ați caracteriza o persoană care e arogantă din fire dar încearcă să-și țină în frâu aroganța, apelând la diplomație?
Bună, în cele ce urmează a fi enumerate, aș dori să împărtășesc cu voi o experiență cam ciudat de provocatoare din punct de vedere carnal! În data de 8.05. 2022 am fost undeva în oraș...? (mai mult)
O persoana bipolara iti schimba total starea de spirit?
Salut, am o situație mai delicată. Prietenul meu este mai mare decât mine cu 10 ani, mă gândesc să le spun despre relația mea cu acesta părinților mei, ei cunoscându- l pe acesta dar nu știu...? (mai mult)
Ce înseamnă al doilea trimestru și al treilea trimestru?
De ce au tipele foarte frumoase, mega populare pe rețelele sociale un caracter atât de neplăcut? Discutam cu una și a tras un vânt și a râs insinuând că la cat e de frumoasa nici un contează....? (mai mult)
Daca dai ignore unui user iti mai poate raporta postarile?
Buna seara fratilor, ieri stand asa m- a lovit o idee deci amu dupa ce se termina razboiul Romania s- ar mai putea uni cu Moldova? Va rog fara glume proaste, parca razboiul s- a accentuat ca NATO nu ...? (mai mult)
Cum a ajuns lumea asta încât femeile astea daca sunt frumoase, au un fund mare și forme sa își permită orice, sa aibă un comportament de așa zise regine? Poate deoarece majoritatea bărbaților...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?