Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut? Ce este Pocuția mai exact? Cuprinde județul Cernăuți și Storijineț?
Buna! Nu reusesc sa-mi creez cont pe Instragram pentru ca nu mi se accepta parola...Indiferent cat de strong este, cu orice fel de varianta nu merge la pasul urmator. Aveti idee care-i problema?
Care sunt speciile pe cale de dispariție din România?
Voi ati vazut cat costa un deodorant? Si ala stick care acum cativa ani era 5 lei acum e 25 lei la Penny care e cel mai ieftin magazin. Mai ieftin de 12 lei nu am vazut deodorant/antiperspirant, poate...? (mai mult)
Cine a luat steroizi și a luat masă musculară 5 kg de calitate cam într-o lună
Vă salut vin și eu cu o întrebare la voi de curând am ieșit din prenatal fiind luna februarie și urmează să nască data aproximativa în luna septembrie- octombrie știe cineva daca mai pot beneficia...? (mai mult)
De ce sunt asociate semintele cu romii? Si de ce le plac atat de mult?
Salut! Niște nume evereiești de familie cu litera L? Dau funda!
Salut vreau să vă întreb când va primi oppo a18 android 15 sau când va veni
De ce fericirea majorității oamenilor provine din lucruri materiale?
As dori sa știu dacă am doar 8 clase, as putea continua sa fac până la 10 clase sau 12?
Salut! Știți nume de familie slave cu litera L? Dau funda!
Recunosc că îmi place avocado. Vouă vă place acest fruct?
Bună fetelor! ce părere aveți despre tratamentul de reconstrucție pentru par făcut la salon? par degradat care se mai și rupe
Credeți că în viața asta, dar cea reală, poate exista bărbați pe calapodul stimabilului personaj Leonida Pascalopol din romanul Enigma Otiliei? Adică un bărbat ca cel portretizat în acest ...? (mai mult)
In ce orase din tara mai merita sa-ti cumperi o casa sau un apartament? Multe din ele se tot depopuleaza, iar viitorul e cam sinistru, mai ales in Moldova unde saracia e lucie.
Ce părere aveți de hainele de pe olx? Eu zic ca dacă cumpar un lucru care e notat cu "nou,cu eticheta" ar trebui sa fie bun, sau delinde de vânzători?
Salutare,de ce nu mai primesc coduri de verificare în mesaje,chiar niciunul nu mai primesc când dau de undeva,ce sa fac, să mă duc la astea de la Digi la care plătesc abonamentul?
Bună. De curând, am întâlnit un băiat. O persoană mult mai diferită decât ceilalți dinainte. Și când zic asta, mă refer la faptul ca este timid, am ieșit de două ori și nici măcar un...? (mai mult)
Care este mâncarea voastră preferata?
Ce limbi străine va plac si nu va plac?
Maine am nunta și nu știu în ce sa ma imbrac, am o rochie pe care as putea sa o port doar ca am mai fost la 2 nunti cu aceea rochie, are ceva?
În ce cazuri se da închisoare cu executare?
An si eu o intrebare despre bacsisurile astea. Cum de a ajuns lumea in situatia in care un ospatar sau un curier se supara daca nu ii lasi bacsis pentru ca si- a facut treaba iar eu daca pretind bani sa-...? (mai mult)
Cum îmi fac un abdomen fit? Sunt băiat.
De ce încă mai apar susținători ai comunismului și conservatori radicali la televizor? De exemplu acea stilista Dana Budeanu care crede ca sub 18 ani copiii nu ar trebui sa aibă telefon și de altfel...? (mai mult)
Salutări, am fost invitat la cununia civila a unui coleg de munca cu care mă înțeleg foarte bine. Data a fost aleasă pe 9 octombrie. Se merge la primărie după aceea mergem la un restaurant, este...? (mai mult)
Exista crema anti-acnee care sa elimine un cos in 2 zile? Am 1 cos pe fata si trebuie sa ma prezint undeva in cateva zile
Hei! Sunt aici mămici care au ținut vreun fel de "diete" în timp ce au și alăptat? Aș vrea să mai dau jos din kg puse în sarcină și aș vrea câteva idei. Fără hate sau răspunsuri răutăcioase....? (mai mult)
Bună! După cat timp de la cezariană pot revenii la a face sport?
Am 30 de ani, soția mea la fel. Ne- am căsătorit mai mult pentru ca pe ea o presau rudele sa se mărite ca rămâne fata batrana. E un spirit foarte liber. Am fost împreună 2 ani înainte de nunta. ...? (mai mult)
Se poate reclama anonim o persoana care face evaziune la ANAF?
Salut, Sunt o lepra, din punct de vedere moral si social, si indraznesc sa apelez la sfaturile acestei comunitati. Am 23 de ani. De la terminarea liceului, m- am autoizolat in casa, profitand...? (mai mult)
Telekom m- a dat la firma de recuperari kredit intasco după am sunat la ei, și mi- a zis ca pana pe 28 sa plătesc astfel trimite dosarului istanta cât durează să- l trimitetă după ce am vb a doua...? (mai mult)
Bună! Unde găsesc usi și ferestre termopan ieftine? Mulțumesc!
Psihologul nu poate da diagnostice pentru boli mentale ca nu e medic? Voi ce stiti?
Pastilele de slabit ajuta? Mai stiti ce anume iti provoaca o stare de saturatie?
Hei. dupa cat timp de la contact apare sângerarea de nidație? cum se deosebește de menstruație si cât durează?
Intrebare:Ce va face fericit, fericita?
Salutare dragilor, dupa 2 zile de cont TPU ma retrag de aici si sterg contul. Imi investesc timpul meu pretios si cunostintele mele valoroase intr- un loc in care peste 90% din raspunsuri si intrebari...? (mai mult)
Bună! Dacă am blocat cândva pe messenger o persoană și am păstrat conversația cu ea, adică nu am șters căsuța de mesaje și headchat- ul, iar, de un timp încoace, îmi apare la headchat- ul...? (mai mult)
Salut,astazi am primit o paleta care a aruncat o prietenul meu de la 3 metri cu viteza fix in san.Dar nu in sfarc ci un pic mai sus.Ma doare cand ma ating si cand ma sgaltai.Pot pati ceva? Sunt baiat
Cine doreste funda asa pe final de zi, raspundeti la urmatoarea intrebare: Cel mai bun raspuns considerat de mine castiga. Cine poate demonstra stiintific(conform evolutionismului, bing bang etc) ...? (mai mult)
Bună seara! Nu are nimic dacă mi-a sărit apă din toaletă pe față și aproape în gură?
Salut, ce înseamnă cuvântul Milan, cred ca e din partea Olteniei...
Plângere penala înseamnă pușcărie ..sau maxim o amenda?
Fraților, cum se pronunță corect la țigări Chesterfield? Cester field sau ceste?
Buna ziua ce ruter wifi este bun ce marca recomadati
Salut băieți! Cum vedeți sa se termine războiul în Ucraina? Sunteți de părere că Rusia vrea sa atace nato după? Va veni un al 3 lea război mondial?
Bună ziua! Mi am pierdut cartela sim și nu aș dori să îmi schimb numărul? Sunt la DIGI, pot merge la ei să îmi dea altă cartelă cu același numar? Am nevoie de ceva? Buletin? Sau de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!