Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Martie 2025 sunt:
Salut TPU! Am o intrebare pe primul semestru am avut media 7 la fizica si pe al doilea cu 4 raman corigent sau trec?
Oare ce e in mintea oamenilor care stau in anturaje, grupuri, locuri in care nu sunt bine primiti in general sau in care li se spune in fata ca nu sunt placuti?
Buna! Am o problema si astept cateva solutii, poate reusesc cu vreuna. Am 2 coduri paysafecard, unu de 100 lei si unul de 50.Nu am acces la paysafecard deloc, nu pot folosi un cont paysafecard.Ce ...? (mai mult)
Cum putem defini o persoană care face o treabă până la capăt sau care stă alături de o persoană într- o situație dificilă până în ultimul moment, nesuportând și simțindu- se incomfortabil...? (mai mult)
E ciudat numele Nona la o fata tanara?
Credeti ca oamenii se mai pot schimba dupa 30 de ani? Adica dintr-un om lipsit de ambitie sa devii unul productiv de ex?
De ce mai stati pe TPU?
De ce se consideră că persoanele care au stăpânire de sine în momentele tensionate, sunt mai inteligente d.p.d.v emoțional față de cele care își pierd cumpătul în acele momente?
Bai frate de cand banii pot cumpara vieti? De curand intr- un oras de langa mine s- a intamplat un accident cumplit, o fata si 2 baieti s- au dus intr- un club si baiatul a batut- o pe fata pentru ca ...? (mai mult)
Ce ingrediente au bomboanele care explodeaza in gura?
Merită să îmi cumpăr Apple Watch? Îmi place extrem de mult, de câte ori îl văd prin magazine mi se face drag de el. Dar tot am impresia că nu prea o să îl folosesc după ce îl cumpăr. Că...? (mai mult)
Poți merge cu trenul dacă ești minor? De exemplu dacă ai 14 ani.
Ce parere aveti legat de persoanele de 24 de ani care sunt singure? Oare vor ramane singure mereu?
Buna,cum imi dau seama daca cineva m-a blocat pe numarul de telefon?
Cum poti avea o parere realista despre tine? Adica sa nu fie nici prea rea, dar nici prea buna, ci, pe cat posibil, conforma cu realitatea.
De unde vine numele sau cine s-a gândit la acest nume al sărbătorii din Pitești, simfonia lalelelor? Adică de ce simfonie?
Care este programul vostru de zi cu zi?
Se mai plictiseste cineva? Te provoc sa imi spui o gluma buna.
Unde as putea gasi lumanari din ceara naturala de albine sau pur si simplu ceara naturala de albine in Bucuresti? Eventual aproape de Unirii? Multumesc!
Salutare! De ceva timp mi- am instalat windows 7 pe calculatorul principal deoarece 10 se misca ca melcul...Am varianta cu updateuri pana in 2023 si am instalat kaspersky ca antivirus. Sunt protejat/in...? (mai mult)
Cati ani ai? :)
Adevăr sau provocare? :D
Care nume de fată vi se pare mai frumos: Violeta sau Jasmina?
Ce dependente aveti?
Ați participat vreodată la un focus-grup?
1. "Se ia de gât cu cel mai bun prieten" - din patru litere (definiţie rebus). Ce-ar putea fi? 2. "Admirată...cu toate lipsurile ei" - din cinci litere. Ce-ar putea fi?
Bună, mai știți ca am pus o întrebare acum câteva luni în legătură cu verișorul meu dacă nu vă aduceți aminte voi repeta o parte din întrebare. Verișorul meu își mângâie sfarcurile în...? (mai mult)
Buna TPU! Stiu, o sa fiu judecat sau luat la misto dar cum imi dau seama ca nu sunt facut pentru activitatea pe care o fac? :')))
Cum va impacati cu alegerile proaste? Am facut o alegere proasta acum 3 ani si incep sa o regret, ma gandesc incontinuu la ea si mi- e rusine, cand aduce cineva aminte ma inrosesc incontrolabil e foarte...? (mai mult)
Îmi puteți spune niște porecle pentru numele Cosmin? Dau fundă!
Ce părere aveți despre persoanele cărora le place să aibă legături tainice, secrete?
Salut! Caut un titlu potrivit pentru un panou cu poze de la mine din clasa. Sunt clasa a 7- a, clasa mea a fost prima clasa de a 5- a din liceul la care invat, iar recent dirigintele ne- a pus sa realizam...? (mai mult)
Buna seara, am intrebare ca sa devin ca Ernest detectiv, ce trebuie sa fac? Facultate sau nu necesita? Ma refer la Ochii din Umbra.
Ma bas intr-una si miroase a oua stricate ma deranjeaza, imi spune cineva cum pot opri aceste basini?
De ce cand se bucura pruncii de viata ma enerveaza?
Daca am un kindle si am o problema cu el cui pot cere ajutor? Amazon Support? Exista email? nu gasesc mare lucru pe internet
Buna! Cum pot rezolva aceasta problema? https://ibb.co/2Ff0sVb
Ce părere aveți despre o persoană atrasă de compania/amiciția (cu) persoane(le)lor adulte, mai în vârstă decât ea, mature și serioase, în detrimentul celor de vârsta ei?
Nu-mi mai merge camera la laptop, nu am umblat la setari si nu s-a intamplat nimic, dar acum apare o camera taiata pe fundal gri.Ce ii pot face?
Bună, fratele meu termina acum clasa a 8 a anul asta și ar vrea niște motto-uri pentru albumul de clasa 8 a și nu știe ce sa scrie, ma puteți ajuta?
Ce va ajuta sa aveti energie si sa fiti eficienti la munca?
Buna din nou! Cum poti sa filmezi cadre cu cineva in fata unei oglinzi fara sa se vada cel care filmeaza?
Buna TPU! Dacă contul meu de insta a fost dezactivat și acolo îmi urmăream băiatul de care imi plăcea care e fostul și care aveam un trecut complicat și îmi este frica sa- i dau follow si dacă...? (mai mult)
Buna TPU. Ce sunt cotletele, adica la Pavel Strata ma refer ca spune... Ce interesanta e tatal meu manaca numa cotlete, se refera la cele de porc ce le stiu si eu?
Hello, supici. Sunt curioasă dacă voi ați mers sau ați merge la întruniri din astea de 7-10-15 ani cu colegii de liceu și dacă da, DE CE? :))
Bună! Se poate numi incest daca voi avea o relație cu un băiat care este nepotul vărului bunicului meu? Și ce grad de rudenie e între noi? El zice că suntem rude de gradul 7 și nu ar fi probleme...? (mai mult)
Copiii aia care stau cu parintii in UE, oare sunt o speranta in bine pentru viitorul Romaniei?
Buna! Sunt curioasa daca sunt vedete in Romania pe care le suspectati ca sunt lesbiene. Suspectati pe cineva? :)
Voi lasati bacsis? Daca da, cam cat? Ce parere aveti despre asta? Am prieteni care spun ca este foarte urat sa nu lasi. Mie mi se pare putin obiectiv. Intr- adevar, faci o bucurie persoanei care ti- ...? (mai mult)
Salut TPU, cuiva a fost spart contul de Facebook de o persoană si se da drept eu, înjură persoane si le minte, iar cateva persoane dau vina pe mine că chiar eu as fi cel ce a spart contul, ce ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?