Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Martie 2025 sunt:
Copiii aia care stau cu parintii in UE, oare sunt o speranta in bine pentru viitorul Romaniei?
Buna! Sunt curioasa daca sunt vedete in Romania pe care le suspectati ca sunt lesbiene. Suspectati pe cineva? :)
Voi lasati bacsis? Daca da, cam cat? Ce parere aveti despre asta? Am prieteni care spun ca este foarte urat sa nu lasi. Mie mi se pare putin obiectiv. Intr- adevar, faci o bucurie persoanei care ti- ...? (mai mult)
Salut TPU, cuiva a fost spart contul de Facebook de o persoană si se da drept eu, înjură persoane si le minte, iar cateva persoane dau vina pe mine că chiar eu as fi cel ce a spart contul, ce ...? (mai mult)
Ce părere aveti despre o persoană care urăște nedreptatea de orice fel? Cum am putea-o defini?
Felicitari supa de ceapa, esti castigatoarea userul anului 2021, pana in decembrie bagam supa de ceapa, cei drept anul 2021 chiar o fost ca o supa de ceapa, ceva obiectii sau felicitari?
Buna, de ce aplicatia Likee este plina de oameni rusi? Pe Tiktok nu sunt asa multi ca acolo … No hate, doar intreb de curiozitate
Cum calmez un german?
Salut. Ce mai faceți? Cum v-a mers ziua?
Slaut,vreau si eu un grup unde pot gasi oameni care sa ma asculte si sa imi dea sfaturi
Mesajele instructorilor pot fi vazute de politie?
Bună! Cum as putea sa le zic parintilor ca vreau sa merg la pshiholog atat timp cât îmi este frica și rușine?
Ce pot manca la muncă sănătos și să nu îngrașe? Lucrez într-un loc unde nu pot veni cu mâncare gătită, trebuie sa fie ceva care nu lasă miros
Am 30 de ani, mi- am strâns foarte multi bani pe card, care sunt pe duca deoarece din luna august nu lucrez, însă zilnic beau și mă droghez. Chestia e că atunci când ies in public am halucinații...? (mai mult)
Care e înțelesul expresiei "Și marmota învelea ciocolata în staniol"? Știu că e spusă în sens ironic dar niciodată nu am stiut ce înseamnă.
Cum poti sa faci o relatie sa fie de lunga durata si sa nu se piarda iubirea sau sa gaseasca pe altcineva?
Buna TPU, daca cineva anonim v-ar lasa un mesaj precum ca partener@ va insala cu cineva(mai ales sa dea si nume) voi ati crede?
Ați simțit vreodată că sunteți contraziși pe un subiect de o persoana doar pentru că nu va place și că dacă spunea alta persoană acel lucru nu se aprindeau așa?
Salut! Știți cumva de unde se poate cumpăra crema de biscuiți biscoff in Romania?
Neața! Ce meserie are Iosefina Pascal pana la urma? Unii spun că ar fi jurnalist, ba ar fi designer de modă
De ce pe TPU nu poti face teme dar poti pune intrebari de natura medicala? Care e argumentatia morala in primul caz? Ca am contribui la subminarea educatiei generatiilor? Dar faptul ca e posibil sa...? (mai mult)
De ce cei care au avut parte de bulling in loc sa ofere compasiune oferă si ei bulling?
Două întrebări: 1. Cum ați defini o persoană care vrea să reușească un lucru (sau mai multe) din prima, să fie eficientă, iar dacă nu reusește, se autosubestimează? 2. De ce (unele)...? (mai mult)
Reacția homofobă sau chiar homofobia în sine este ceva voluntar sau involuntar? Dacă în definiția homofobiei există termenul de "desgustul față de..." cum poatre fi desgustul o reacție voluntară...? (mai mult)
Stim cu totii ca razboiul din Ucraina a accentuat cresterea preturilor in Romania. Cum simtiti ca va afecteaza cresterea preturilor? Cat de mult va afecteaza?
Nici nu mai știu dacă nu ar trebui sa las casa asta in voia sortii. Am platit vreo 20000 de lei doar pentru a baga gaze, plus alte cheltuieli din trecut, uși de termopan peste tot parchet, baie etc...? (mai mult)
Doar pe mine ma enervează fazele de genul, "asa se face", "asa e frumos", "nu se cade" etc? Adică, "tine legatura cu nemurile chiar dacă nu va suportați, pentru ca asa e frumos", "prezinta- te ...? (mai mult)
Salut! Voi stati dezbracati prin casa? Sau dormiti dezbracati?
Buna TPU, Făina de tapioca și făina de orez lipicioasa și făina de orez glutinos sunt una și aceeași? Dau funda!
Sondaj de opinie. Care este cea mai mare valoare pentru voi? Care ar fi acea valoare pentru care ati plati pretul suprem? Pentru care niciun efort si nici un cost nu e prea mic. Va rog, daca vreri,...? (mai mult)
Care credeți că este vârsta "ideală" pentru a avea un copil? No hate, vreau să știu ce gândește lumea despre asta!
Ati tinut vreodata postul cu apa? Daca da, pentru cate zile si cum ati reusit sa rezistati?
Daca țin o sumă mare de bani, vreo 2- 3 ani fara sa o folosesc valoarea banilor nu va scădea? De exemplu merită să nu intru în bani? Pe premiza că peste 2 3 ani poate n- or mai conta asa mult 200...? (mai mult)
Parere despre persoanele care sorb din lingura cand mananca ciorba? :))
Bună, ce părere aveți ca fată în secolul 21 se mai merită să fii într-o relație sau mai bine singură?
Cum pot sa iti impaci prietena cand e suparata/nervoasa pe tine ca nu i-ai mai raspuns la mesaje?
Vi s-a intamplat sa fiti navetisti, nu gasiti telefonul cu cateva minute inainte sa mergeti la scoala?:)) Ce ati facut?
Știe cineva vreo fată sau o femeie din România care să semene cu cântăreața și actrița ucraineancă Vera Brejneva? https://www.cinemagia.ro/actori/vera- brezhneva- 159826/poze/3328169/#gallery...? (mai mult)
Cică cu cât îl contrazici pe unu cu dovezi cu atât va crede mai mult?
Ce farsa pot sa ii fac iubitei mele?
Unde pot găsi probele scrise/subiectele care s-au dat la jandarmerie în anii trecuți? Vreau sa vad cum sunt.
La ce se mai foloseste pudra de argila? In afara de cosmetica
Salut! Am o intrebare DOAR pentru cine a retras pana acum prin transfer bancar de la pariuri (netbet, dar cred ca e la fel). De unde iau toate datele alea, extras de cont? Sau sun undeva? Am cardul...? (mai mult)
Buna TPU! Am și eu o problema în conversații, nu prea am replicile la mine și uneori rămân blocat neștiind ce să mai zic! Vreau sa va spun că nu am citit cărți la viața mea, nu mi- a plăcut...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare pentru persoanele care lucrează în 3 schimburi în flux continuu. După săptămâna de sch 3 cum faceți să vă reveniți cu somnul? Eu chiar dacă ies dimineața și ...? (mai mult)
Magazin online care vinde torturi ieftine in Romania cu plata ramburs?
Va deranjeaza daca va cumparati sau primiti cadou de la cineva o bijuterie mai deosebita, pe care n- o poarta toata lumea, iar apoi sa va treziti ca mai multe cunostinte de- ale voastre si- o achizitioneaza...? (mai mult)
De ce nu sunt stalpii rosii?
Salutare, vreau sa fac un site dar nu stiu exact ce domeniu/nișă sa abordez. As vrea sa fie ceva ce ar interesa pe toata lumea sa vada. De aceea va întreb pe voi... Ce ati vrea sa vedeti când intrati...? (mai mult)
Cum aș putea să- mi accept defectele? Cum aș putea să mă iubesc pe mine însumi? Uneori stau mult gândindu- mă la defectele mele si îmi este greu sa mă accept așa cum sunt, uneori am impresia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!