Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
E normal sa iti fie teama si sa te simti stresat, din cauza ca iubita mea e cam suparacioasa si parca de fiecare data cand vorbesc cu ea e un stres. mi-e frica sa nu se supere iarasi
Ce restaurant pentru a mânca pizza recomandați? Una bună, autentică
Daca tot o amani pe iubita ta, si ii spui ca o sa vorbiti maine seara mai mult dar in fiecare seara te pui tot mai repede la somn, se supara rau?
Salutare! Unde pot gasi imnul matematicii?
Știu că am mai pus o întrebare asemănătoare dar aceasta diferă puțin. Să zicem că aveți un coleg de muncă, care recent a fost promovat în funcția de șef/director/manager. Acest coleg...? (mai mult)
Salut lume! Știți cum se numesc, în franceză, persoanele care umblă aiurea prin magazine, fără să cumpere nimic? Ca și cum te- ai duce în Galeriile Lafayette să te uiți la haine, dar nu...? (mai mult)
Ce planuri noi mai aveti?
Viitorul apropiat înseamnă cât mai curând? sau peste câteva luni?
Salutare! Ce reprezinta categoria 'internal' de pe file list?
Voi credeți în semnificația orelor eu nu știu ce să zic nu cred Mereu văd ora 2:22 3:33 și Când m- am trezit era în fața mea 11:11 și așa 16:00 15:00 14:00 și am mai văzut ieri și 1:00 ...? (mai mult)
Salut! Mama mea nu poate să-și scoată banii de pe card pentru că îi apare pe telefon că nu e actualizat. Cum fac să îl actualizez?
Sa anunțat la știri acum,ca trebuie sa purtam iar masca și ca vine razboiul, ce vom face copii?
Buna ziua, As dori tare mult sa studiez stiinta și inginerie și am un gol care as dori sa- l ating. Întrebările mele sunt: 1. Mecanica temporala se afla in ce categorie a ingineriei sau ...? (mai mult)
Profa de romana ne zicea adesea sa nu invatam deloc cateva zile inainte de un examen, ca ne facem creierul varza. Nici macar sa nu me gandim la examen, sa iesim pe afara si sa ne distram, ca oricum...? (mai mult)
De ce persoanele care țipă în loc să fie diplomate și să aducă argumente într- o dispută, nu impun și nu câștigă respect? De ce mai intimidantă e o persoană calmă dar cu vorbele la ea...? (mai mult)
Cum poti sa faci sa ajuti pe cineva des, dar sa nu se invete sa tot primeasca?
Salut TPU. acum 3 sapt am inceput sa vorbesc cu o fata, si desigur, am auzit niste barfe oribile cum ca ea ar avea iubiti mai mari decat ea sau ca ar fi avut si ca s ar fi culcat cu multi baieti. spre...? (mai mult)
Ce telefon bun in bugetul de 600-1000 de lei pot sa imi iau? Ar merge un Samsung de 600-700 ron? E bun?
Aș vrea sa intru pe grupuri intelectuale, nu contează daca e site, grup, oameni cu creier.
Când îi zic pisicii mele shut up o ia la fuga, apoi când zic un simplu, pis vine imediat. Sunt deștepte pisicile?
Care e celebritatea ta favorita din Romania? Am chef sa fac niste portrete desenate dupa ele.
Salut,aroma de narghilea se poate tine la temp. camerei?
Daca iubita zice ca te crede dar se supara ca nu ii dai contul tau de Instagram, credeti ca deja exagereaza?
Nu scriu asta pentru atenție dar câteodată imi doresc sa nu mai traiesc, sunt inutil, n- am găsit nimic la care sa mă pricep(ma simt inutil), prieteni nu prea am.La liceu in pauze mulți ies pe ...? (mai mult)
Cum sa ii spun uui baiat cu care nu vb și pe care nu-l am la follow ca îl plac?
Buna, TPU! Nu pot sa dorm!
Nu-mi merge discordul, ce fac Z?
Help please! Care e traducerea corectă pentru sintagma "Presimțind războiul"? (anume ca stare, simț intuitiv). "Anticipating" dacă e echivalent cu "anticipând", îmi pare că s- ar potrivi mai...? (mai mult)
Buna Seara, niste exemple de jargoane de cartier sau de puscarie va rog!
Buna TPU, este adevarat ca o sa dispara Romania dupa vreo 100 de ani? :( Mmm, nu ca trag a rau sau ceva doar ca aud des faza cu natalitatea scazuta si ca multi pleaca in afara. Acum cu razboiul ma...? (mai mult)
Buna TPU! Daca stie cineva un elfbar puternic(25% sau mai multa nicotina) la un pret rezonabil(daca e scump nu conteaza, doar vreau sa vad)
Numai eu mor de ciuda si nervi când sunt in preajma prietenilor mei si se baga altcineva nou cu ei în seama? Deci înnebunesc...
Hey taticilor, cum reactionati cand mergeti la scoala la sedinta cu parintii iar invatatoarea va spune ca copilul vostru da frecvent cu pumnul in masa?
Îl cunoaște careva pe ala, RA, TATA LUI DUMNEZEU, AMUN RA, sau care-i treaba cu el? Înainte era Satana, acum e Amun Ra.
Salut TPU! Ce părere aveți despre Billie Eilish are probleme sataniste? Sau a avut doar depresie și anxietate?
Ce părere aveți despre persoanele care găsesc câte o explicație pentru absolut orice fenomen negativ întâlnit cu ajutorul teoriilor conspirationale?
Vreau sa-mi fac botox dar nu-mi permit să merg la o clinică. Aveți idee dacă pot cumpara de undeva acea soluție injectabilă? Se găsesc soluții pentru umflarea buzelor?
Cat dureaza restrictionarea de a posta pe grupuri de Facebook?
(pentru cine stie spaniola) Cum traduc in spaniola *in Mexic a nins*. Pe traducator nu merge.Multumesc
De ce unele persoane sunt organizate, responsabile, ordonate, implicate la locul de muncă, iar acasă, chiar dacă au o zi sau două libere, nu simt nevoia de a face treabă, sunt dezordonate și...? (mai mult)
De ce se feresc unii sa recunoască faptul că au ascultat manele in copilărie? Stiu persoane care se dau mari fani Smiley, Andra, Delia și ce mai e actual în muzica și ascultă pe ascuns manele vechi....? (mai mult)
Aveti cuvinte care vi se par ca nu se potrivesc cu definitia lor?
Salut, vreau sa dau o comanda de pe jd sports dar de pe siteul din Italia ca au si acolo magazin, va trebui să fac foi vamale la ei sau la curier, gen vine din Italia?
Ce inseamna cand ai trimis un mesaj acum 2 ore si persoana a fost activa acum 5 minute si nu a dat nici seen? Dezinteres total?
Cine este MilitaryGirl?
De ce o relatie poate sa fie obositoare si epuizanta? Daca unul se plange prea mult?
Ce poti sa faci cand simti ca relatia cu iubita devine grea si obositoare? Ma simt de parca am obosit
In fiecare zi e cate o știre noua despre un oligarh rus. Cum țin reporterii legătură cu ei oare? Din moment ce la ruși presa e controlată deci nu traduc știrile lor.
Ce parere aveti despre posibilitatea ca in viitor sa se introduca si o proba de sport la Evaluarea Nationala? Nu vi se pare prostesc ca o astfel de proba sa decida la ce liceu va intra acel elev? Nu credeti...? (mai mult)
Exista vreo aplicatie de meet, flirt sau chat cu oameni random pe magazin play fara a plati monede sau alte porcarii? Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti