Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Exista vreo aplicatie de meet, flirt sau chat cu oameni random pe magazin play fara a plati monede sau alte porcarii? Dau funda!
Nu ar fi acesta momentul oportun pentru România sa se unească cu Basarabia? Basarabia este într- o situație critica, căci dacă Putin ia Odessa și face joncțiunea cu Armata 14, Basarabia e ținta...? (mai mult)
Salut, fetelor! Întrebarea asta este pentru fetele cu sanii mici. :D Ați încercat vreodată creme din acelea care promit sa mărească sânii și sa ii facă mai fermi? Dacă da, ați putut observa...? (mai mult)
Ce părere aveți de acest site? https://evip.ro
Cine credeți că o să iasă câștigător din acest conflict? SUA, UE, Rusia sau China? Eu sunt de părere că în orice scenariu China o să câștige, căci ea nu o să fie afectată economic, ...? (mai mult)
Salut. Dacă am facut acum cateva luni card brd dar inca nu l-am activat si cineva vrea sa imi transfere o suma de bani pe card, se poate?
Să presupunem că un bărbat de 50 cucerește o femeie de 30, acel bărbat având un fiu de aproximativ aceeași vâstră, credeți că acel bărbat va deveni vreodată gelos pe fiul lui din cauza ...? (mai mult)
E ciudat daca îmbrățișez o pernă când dorm la vârsta de 17 ani? Mă simt relaxat si in siguranță făcând asta. Dau fundă!
Oare de ce nu primesc linkul de stergere al unei intrebari pe mail?
Daca ati fi milionari si nu ar mai trebui sa va faceti niciodata griji pentru bani, ce ati face? Ati sta degeaba toata ziua? Ati merge la serviciu doar ca sa aveti o rutina?
Salut. Vreau sa ma ajutati cu sfaturi. In urma cu cateva luni am vorbit cu o fata pe insta, ea mi- o dat block si eu tot ii scriam pe alte conturi fiindca ea imi spunea ca din greseala si eu nu o credeam.Ne-...? (mai mult)
E mult sa fumezi jumatate de pachet de tigari pe zi?
Salutare tuturor! Cum pot face să apară persoane la,, Adăugare rapidă" pe Snapchat? Îmi puteți explica? Mulțumesc!
Salut! După cum sună această temă de licență, este interesant sau nu de abordat? Adică dacă citiți acest titlu, vă inspiră că vreți să aflați rezultatul? , , Studiu privind interesul...? (mai mult)
Când ați fost ultima dată în club?
De ce se șterg întrebările deranjante pentru unii membri TPU?
Buna, Am primit o lovitura de minge de fotbal sub centura. De ce doare burta dupa o lovitura cu mingea la testicule?
Ce perioada a fost cea mai buna pentru Romania? 1. de astazi 2. comunista 3. interbelica
Ce părere aveți despre băieții care plâng? Câteodată plâng când sunt singur pentru ca nu ma pot abține si ma simt foarte slab din cauza asta pentru ca mulți spun că băieții nu plâng si altele...? (mai mult)
Trebuie sa iti faci griji daca iubita ta sta mereu pe invizibil pe messenger, raspunde greu la mesaj si iti ignora intrebarile? Sa zic adio relatie?
Buna ziua, Am o întrebare legată de Instagram, îmi da cu virgula, sa zic așa. De ce atunci când ma uit la story- ul pus de mine, îmi arată ca 5 persoane au văzut asta, dar in momentul in...? (mai mult)
Salut TPU! Profa mea de religie, cred eu, abordeaza niste subiecte ciudatele pentru domeniul ei. Vorbeste foarte mult de politica, isi exprima propriile pareri (uneori si despre comunism, de ex ne ...? (mai mult)
Astăzi nu va fi o întrebare, dar un mesaj. Poate că cineva se va regăsi, poate că cineva nu. (Îmi cer scuze de greșeli gramaticale din start) Nici nu știu cum să încep și cu ce. Șcriu...? (mai mult)
Ce părere aveți de persoanele cărora nu le place și nu acceptă să fie dominate de către altcineva?
Hello, am o întrebare. Mi-am fost cont de onlyfans si pur si simplu cresc greu. Am 30 de fani in 3 zile. Cum fac sa cresc mai rapid? Fetele… cum ați procedat voi la început de drum?
Era o emisiune pe MTV, unii spun că e regizata, cu catfish, sincer eu cred că se bazează pe un caz adevărat, poate sunt regizate reacțiile. Ce am observat la câteva cazuri, erau unele cat dulapul...? (mai mult)
Buna grup. Daca sunt in acest moment în România, sunt însărcinată și muncesc fără întrerupere de 2 ani. Doresc să merg in alta tara cum ar fi Spania, să fiu cu soțul și să nasc acolo, ...? (mai mult)
Este cineva din Brasov aici?
Ce înălțime are Ioana Ignat?
De ce de la o vârstă, ne este mai greu să avem prieteni? (Cel puțin mie)
Hey,TPU! Imi puteti spune cateva idei de cadouri (manuale) pentru un baiat (v:13-14)? + (Baietii prefera cadouri scumpe si cumparate sau manuale?)
Voi nu sunteți îngrijorați ca Putin ne tine in suspans si nu eliberează armele atomice?
Prin anii 70- 80 era des folosită expresia : Îl iubeste lumea ca pe Drăgănescu, când voia să spună de cineva că îl urăște lumea și nu e iubit. Cine era Drăgănescu, de ce era urât de lume...? (mai mult)
Salutare, carnea de vită conţine morfină?
Ma intreb asa de ce nu exista o tara unde sa nu exista nenorociri pe piata gen dulciuri, merdenele, fast food si altele?! Deci sa fie doar mancaruri sanatoase, sa nu se permita importul de absolut ...? (mai mult)
Mai ai vreo sansa sa faci ceva in viata daca ai facut 24 de ani si nu s-a ales nimic de tine pana acum?
Bună fetelor? Voi ce faceți ca sa păreți mai feminine? Ce atitudine abordați și cum reușiți sa fiți feminine în fiecare zi?
Cum credeți că ar reacționa o mamă, (femeia având 67 de ani) la aflarea veștii că singurul copil, o femeie de 30 de ani " umblă " sau altfel spus, este într- o relație cu un bărbat de 50...? (mai mult)
Daca ar fi sa alegeti, ce ati prefera: sa ramaneti la ora de iarna sau de vara?
Cum vi se pare faptul ca aceasta persoana care se vrea a fi prima femeie neagra judecatoare la Curtea Suprema nu poate sa ofere o definitie pentru cuvantul "femeie"? https://youtu.be/WbXttwr5Umo?t=1041 ...? (mai mult)
Era un meme cu un polistit foarte slab. Pe imagine scria "siguranță și incredere". Voiam sa îl caut, dar nu îl mai găsesc. Nu mai știu dacă era editat sau nu, dar mi s- a părut amuzanta gluma....? (mai mult)
Ce părere aveți de Silviu Faier?
Dacă Adam și Eva nu ar fi pacatuit am fi fost goi?
Ați întâlnit persoane care doresc putere dar în scopul de a se folosi de ea în slujba Binelui? Ce părere aveți de o persoană care dorește să obțină și să aibă putere pentru a o folosi în...? (mai mult)
Care este cea mai bună carte de non-ficțiune pe care ați citit-o în viața voastră și pe care ați recomanda-o cât mai multor oameni?
Ce se intampla cand cineva face prea multe intr-o relatie si celalalt mai putin?
E motiv de ingrijorare daca iubitul/iubita e online si raspunde cam la 10 minute?
Am și eu o întrebare, dacă începea războiul în 2020 mai exista Coronavirus?
Sunt barbati cărora nu le creste pic de barbă? Eu la 20 ani am doar mustata și cioc, deci barbă nu o sa îmi crească? Sunt mulțumit fără barbă pe față.
Oare de ce cei mai in varsta care au prins comunismul, au mai putine remuscari si nu au probleme in a face acte de cruzime? De exemplu bunicul meu cand prindea sobolani, ii oparea sau omora pisici fara...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.