Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Voi sunteti ingrijorati ca razboiul din Ucraina va deveni un razboi mondial? Comentati si dati si o nota de la 1 la 5, unde 1 = deloc ingrijorat, 5 - foarte ingrijorat. Mie, sincer, imi e cam...? (mai mult)
Cine mai lucrează în fabrica producție faruri de mașină?
Voi cum va manifestati emottile cand știti ca cineva drag voua mai are doar 1 ora de stat cu voi apoi e nevoit să plece în altă țară?
De ce persoanele tăcute și introvertite (evident, nu se aplică în toate cazurile) reacționează cel mai violent și extrem atunci când sunt provocate?
Vreau un sfat..De 8 ani am rupt legaturile cu rudele din partea tatalui dupa ce bunicii il preferau doar pe unchiul meu si pe copii lui, nu treceau cu anii pe la noi, desi stateam la doua case de ei,...? (mai mult)
Unde pot interacționa cu persoane 20+? Pe discord sunt doar puștani.
Revin din nou cu o întrebare, urgent! Azi de dimineață ma jucam cu catelusa mea si cand am mangaiat- o pe cap am simțit ceva, am crezut ca e un smoc de par sau ceva dar totusi am verificat, ...? (mai mult)
Bărbaților, cum ara arata fizic femeia voastră de vis?
După părerea voastră, care sunt diferențele dintre Aroganță și Încredere în sine?
Dacă sunt intr-o camera fără lumina cum imi dau seama ca e noapte?
Dupa parerea voastra, cum e mai bine la 18 ani? 1. Sa plec cu 2 amici la munca in Olanda, fara sa plec la sigur, avand sanse sa ne chinuim pe acolo pana ne e bine, dar sa ma "scolesc", sa ma obisnuiesc...? (mai mult)
Chiar ati vazut pe cineva sa faca tuica din pufoaica sau e doar un mit?
Pentru cei din Anglia sau cei care cunosc: Sa zicem ca ai contract de munca in Anglia, la ceva fabrica. Iti poti cumpăra o chirie la primul salariu? Nu stiu unde am auzit ca iti trebuie minim...? (mai mult)
Am trimis un telefon la flip.ro si au zis ca trebuie sa ajunga la client in 2 zile si au trecut 3 zile si nimic. Pot sa le cer AWB-ul sa vad pe unde e telefonul?
Știu că poate suna clișeică întrebarea, dar...de ce sunt atrași unii oameni de putere? Ce trăsături de caracter și personalitate îi diferențiază pe cei ahtiați și dornici de funcții de...? (mai mult)
Salut, știe cineva cum pot salva un disc zgâriat? Am văzut tot felul de chestii pe YouTube dar nu a mers nimic, dacă v-ati confruntat cu problema asta va rog să-mi spuneți ce trebuie să fac
Salutare TPU, m- am săturat să merg pe jos, am o trotineta de la Xiaomi, dar când merg la deal urcă cam greu...la vale în schimb nu e problemă, in fine. Vreau să îmi iau ori un ATV ori o motocicleta,...? (mai mult)
Buna dimineata lume, nu stiu cati dintre voi credeti dar... deci aseara m- a lovit o dilema am adormit si dupa mi- a venit o idee. Ce ne- am face noi oamenii daca ne- ar ataca o omenire extraterestra ...? (mai mult)
Să zicem că ați fi șefi. Ei bine, un angajat nou vorbește cu voi în biroul dvs și vă spune pe un ton hotărât dar cu ușoară sfială, că într- o zi vrea să vă ia locul. Spune apoi că a...? (mai mult)
Se gaseste in Olanda ceva de munca lejer, cum ar fi sortare pe rafturi, etc, cu program fix de lucru si banii platiti exact la timp? Mai pe scurt, companii care sa fie serioase suta la suta? As...? (mai mult)
Voi cum va descurcati în timpurile aste de sărăcie extremă? Benzină scumpă ..alimente scumpe. datorii ..etc?
Salut,care este țigarea electronică care scoate cel mai mult abur până în 150 lei?
Voi chiar va puneti increderea in ce zic astia de la televizor cum ca Putin ar vrea să lanseze bombe nucleare in toată lumea? Eu stau si ma intreb oare dacă toată lumea va pieri ce se va alege de ...? (mai mult)
Salut,cate ore de legislație se fac pe zi la școala de șoferi?
Buna seara …! Numele meu este Vanessa …! In legatura cu un vis care ma tulbura. Va scriu si cred ca ma puteti ajuta. Am visat acum 5 zile pe o vecina de a mea care statea cu bunica mea in curte si ...? (mai mult)
Poate sa imi explice și mie cineva zicala,, Speranța moare ultima" sau ceva de genul?
Daca tu vorbesti si nu te vezi cu iubitul/iubita pentru 6 luni dar nici unul nu va cautati pe altcineva, credeti ca se poate pastra iubirea sau se pierde tot?
Va plac cicatricile sau vi se par inestetice?
Ai prelungi suferinta unui om pe care il iubesti doar sa il ai aproape de tine?
Salut,cate ore de legislație se fac pe zi?
Cum sa nu mai fiu trist din cauza iubitei mele? Simt ca parca ma baga in depresie si ca vrea sa ma lase singur... o iubesc mult si nu vreau sa o pierd si nici nu vreau sa sufar ce pot face?
Aș vrea să îi dau tag unui prieten pe insta. Există șanse ca urmăritorii lui să-mi vadă postarea? Menționez că am Instagram la fel si prietenul
Am parteneriat cu Youtube, dar n- am 4000 de ori de vizionări pe an sau 1000 de abonați ca să fiu eligibil pentru plată și totuși pe canalul meu apare publicitate, dar nu mă plătește. Unde să...? (mai mult)
Ce părere aveți despre conflictul dintre generații?
Daca iubita mea vrea sa plece in alta tara si sa ma lase singur fara sa mai vorbim inseamna ca nu ma iubeste si nu ii pasa de mine?
Buna, am si eu o intrebare... eu momentan sunt in clasa a 12 a, am note ok la toate materiile si sunt sigura ca voi trece, atat clasa, cat si bacul. Dar problema mea sunt absentele. Avand in vedere...? (mai mult)
Fiti atenti. Sunt niste escroci in Bucuresti, care pacalesc batranii cu aparate de medicina alternativa si alte porcarii, plasare de produse, se numeau Bioversity.Acum s- au mutat intr- o cladire de biouri...? (mai mult)
Buna, unde pot promova Onlyfans sa fac urmăritori?
Salut, imi puteti spune niste licee din Constanta care au specializari in mecanica auto sau constructii (Cel mai bun raspuns primeste funda)
Buna TPU! Am mare nevoie de ajutor. Sunt o persoana foarte, foarte timida. Stiu ca mai sunt persoane timide, dar eu sunt exagerat de timida. Nu pot comunica, nici fata- n fata, nici prin mesaje. Am...? (mai mult)
Care este cel mai vizionat, show ferma vedetelor sau asia express?
O întrebare pentru adulți. Ați simțit vreodată că textura pielii feței s- a schimbat? Nu mai e așa moale elastica cum era la 18 ani. Pe la ce vârstă ați văzut primele schimbări? Sunt ...? (mai mult)
Salut. Am găsit un inel întâmplător pe strada. Inelul este de culoare aurie. Inițial nu știam sigur daca este din aur sau argint. Este un inel subțire și mic. Are o piatra gen 'Swarovski'. Am...? (mai mult)
Daca am deja minute si zice ca am 0.0 euro credit activ si mai incarc cu 6 euro o sa se puna in credit si o sa apara 6 euro credit nu?
Sunt prost, sunt slab, sunt laș, sunt dezgustat de propria persoană. Am probleme și realizez asta. Dar de fiecare dată când încerc să găsesc rădăcina problemei, mă scufund în gânduri. ...? (mai mult)
Ne-am putea numi umani fără asa zisa parte negativa din noi?
Bună seara. Ce gust are sosul pesto?
Știu că această întrebare poate părea dură dar dacă ați ucide un om în legitima apărare sau pentru a elibera pe cineva răpit și sechestrat de un grup de oameni, ați avea mustrări de conștiință...? (mai mult)
Am o mică problema enervanta. De fiecare data când ating ceva, orice, ma curentez. Dulapul de la munca, chei, uși și e super dureros. M- am informat și sunt oameni care nu simt și alții care...? (mai mult)
Poti sa participi la ferma vedetelor daca ai sub 18 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!