Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Ce părere aveți despre o persoană introvertită, smerită, altruistă, căreia nu- i place să se laude sau să atragă prea mult atenția asupra sa dar care în același timp e atrasă de putere,...? (mai mult)
De ce unii băieți, barbati au pe penis cand este erect o vena mare si groasă sau chiar mai multe? La ce ajuta si ce fel de barbati au asemenea chestie?
Tu ce ai alege? Mama ta suferă în fiecare zi grav de tot și astfel vrea sa se sinucidă sa scape de durere, ai fi de acord cu alegerea ei sau nu?
Am o problema. La locul de munca vin numai străini de 1- 2 săptămâni, ucrainence respectiv, și sunt destul de agresive și se iau de noi de la prima chestie. Ne- a scuipat o paluga înaltă, ne...? (mai mult)
Ce useri aveți la ignor? Care vi se par cei mai cretini care dau răspunsurile cele mai nefolositoare?
Bună! În decembrie contul meu de Instagram a fost dezactivat iar acum am unul nou iar pe celalalt cont îl aveam pe băiatul de care imi place la follow dar și el ma avea la follow (el a dat primul...? (mai mult)
Te poti plictisi de iubire?
Daca tot vorbesti in fiecare zi aceleasi lucruri cu persoana iubita, la un moment poate sa se plictiseasca de tine si de iubire?
Ce arme chimice, biologice folosesc rusii în Ucraina? Ne va afecta aceste 'arme'? Ce credeți ca ni se va mai pregăti? Pastile cu iod? Cum ne va afectat războiul excluzând situația alimentara, economica?...? (mai mult)
Care este cea mai simpla metodă de a distruge o greacă de piele? Preferabil substanțe chimice dar merg si alte metode...
Ce trec pe formularul de recensamant la domiciliu, ca nu am domiciliu, am viza de flotant?
V-ati putea indragosti de cineva de pe TPU?
Sunt curious, se mai gasesc jocuri pe televizor in piata/obor? Eu sunt din Ploiesti si mergeam cu bunicii cand eram mic, tin minte ca era 40 lei dupa care pretul scazuse pe la 35 si o caseta de la 6 lei...? (mai mult)
De ce nu mă caută absolut nimeni? :)
Cum vi s-a parut death note?
Buna ziua, noi oamenii e adevarat ca ne "atacam" intre noi popoarele dar ce s- ar face omenirea daca ar veni o alta rasa de oameni (de pe marte de ex)? Si culmea ar veni cu intentia sa "atace" ce am putea...? (mai mult)
Salut. Ce înseamnă gradul 3 în familie? Tata mai are 3 surori si eu am 6 verișoare. 2 de fiecare mătușa.
Oameni buni, chiar meritau aceste întrebări sa fie șterse? Momentan daca fac tâmpenii cam toți mă scuza că deh sunt copil. Va dați seama și din întrebările mele, însă e plăcut să fii scuzat....? (mai mult)
Cum sa te intelegi cu cineva care are glume destul de proaste? In special daca e iubitul/iubita? Glumesti despre lucruri serioase
Cum functioneaza aurul? Am auzit ca unii investesc banii in aur si banii se pastreaza si raman la fel nu scad. Daca iei bijuterii si le tii nu mai primesti pe ele cat ai dat. Cum vine asta?
Cum ați caracteriza o persoană care vrea să învețe repede din prima, să fie eficientă, să nu greșească deloc și care se "consumă" atunci când greșește, chiar dacă greșeala e...? (mai mult)
Salut. Cum verifici un inel daca e de aur? L-am testat cu bricheta (din auzite). S-a inegrit puțin și când am dat cu degetul s-a luat acea negreala. Părere?
De ce nu mai primesti raspunsuri serioase pe site-ul asta? Am vazut in ultimul timp ca multi comenteaza doar la troll, nu prea am mai vazut raspunsuri serioase cum erau odata
Hey, am o întrebare. Nu reușesc să mă integrez in societate, nu sunt foarte sociabil, deși la un moment dat am avut potențial, am avut cea mai mare medie din facultate la examenul scris, însă...? (mai mult)
Care credeți că este scopul vieții? Eu cred că scopul vieții este să cauți scopul vieții tale, să- ți oferi o definiție proprie la termenul, , viață " sau să suferim cât mai puțin. Dar...? (mai mult)
Ce se intampla daca un tanc este gata de tragere si vine unul din exterior cu un pistol si trage un foc pe gaura tunului? Multumesc
Ce părere aveți de eMAG? Mi se pare o aplicație cu un bussines de 2 bani
Salut! Am o intrebare, sunt clasa a 10 a si invat dupa amiaza, ma voi duce la scoala cand cei de a 12 a dau simularile? Am prieteni care sunt de dimineata si nu ma duc si ma simt prost
Daca ai iubit/iubita asta inseamna ca trebuie sa iti dedici tot timpul lor sau trebuie sa iti mai faci si tu activitatile tale?
Salut, buna dimineata, voi ce ati face daca ar veni al 3 lea eazboi mondial? V- ati duce sa luptati sau ati fugi in Elvetia (tinand cont ca nu mai aveti nimic de pierdut)? Apropo cat timp ar dura acest"razboi...? (mai mult)
Am un laptop cu 8 GB RAM si chiar si atunci cand nu am niciun program deschis consuma 80% din RAM. Care pot fi cauzele?
Ce aroma va place la floricelele de porumb :)?
Bună! Țin să menționez că și eu mă aflu într- o situație dificilă, am avut gânduri sinucigașe și încă am, tot ce a ținut de mine și am putut face am făcut. Dar am ajuns la capătul ...? (mai mult)
Ce va da energie și motivație sa trăiți?
Întrebare pentru cei depresivi de pe TPU sau cu diverse boli mintale. Ați avut traume legate de religie în copilărie? Părinți care va obligau să faceți diverse lucruri în numele religiei sau ...? (mai mult)
Numai eu am avut experiențe groaznice cu psihiatrii? Parca nu mai exista unul cu empatie și răbdare, toți te repezesc și te insulta.
Ce il atrage pe barbatul rac la femeia fecioara?
In ce context v-ați făcut cei mai mulți prieteni?
Buna! Am gânduri sinucigașe ce aș putea face în privința asta?
Cum sa iti faci prieteni la sala de fitness? Eu merg numai de 4 zile
Bună TPU. Am o problema cu stapanirea emoțiilor pe scena și pur și simplu nu pot fi în apele mele si niciodată nu îmi iese momentul cum vreau. Începe sa- mi tremure rau vocea și dau de multe ori...? (mai mult)
Unde gasesc COD RECENZOR ARA? Pentru atorecenzare
Credeti ca procrastinarea este un lucru bun sau rau? Am dat de ambele opinii. Unii considera ca e rea si ca e o reactie naturala a creierului care are loc mereu si ca trebuie sa luptam constant cu ea. ...? (mai mult)
Buna TPU. stiati ca anumite litere formeaza una singura ca de exemplu... Ele sunt : AV = N N = Z M = W V = A C = U nu stiu eu asa le vad daca faci opusul lor.
Salut TPU! Pe lângă faptul ca, cocaina este foarte scumpa și ilegala, 100% e mai sănătoasă ca alcoolul (evitând supradoza), adică sa fim serioși, alcoolul distruge tot în calea lui în abuz...? (mai mult)
De ce nu este sinuciderea o soluție? De ce trebuie sa trăiești o viață de chin și amar?
De ce poarta unii medalioane cu initiala sau numele lor? Se cred caini?
Ce parere aveti despre oamenii care comenteaza mereu de altii dar cand cineva se ia putin de ei se panicheaza si iti sterg postarile?
O întrebare, zic eu, cel puțin pentru mine, interesantă. Ce părere v- ați face despre un coleg de muncă de- al vostru, introvertit din fire, sobru, diplomat, altruist cu colegii și echipa,...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă mă imbat zilnic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!