Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Salut,am câțiva bani pe paysafe adică în cont și aș dori să îi scot. Se pot scoate banii pe PayPal sau card cumva?
Neata! SeedFile e picat?
Buna! Stie cineva cat dureaza pana ajunge o scrisoare din Romania in Sua? Si invers, cat dureaza pana primesc la posta o scrisoare din Sua? Cat dureaza in zilele noastre, nu cat dura in urma cu 10 ani....? (mai mult)
Tarile cu o economie bune sau care sunt mai evoluate spre doctrina americana sunt superioare fata de altele? Noi pe ce trebuie sa punem pret ca umanitate?
Vrea China pace in toată lumea? Așa idealist suna bine,dar realist,comunismul a esuat, plus ca natura noastra este pacatoasa
De ce visez viitorul? Mi s-a intamplat de multe ori ca sa visez ceva apoi peste ceva timp se intampla asa. Ultima data am visat ceva si mi s-a intamplat azi tot ca in vis.
Cand a fost ultima oara cand ai fost la un chef unde te-ai simtit foarte bine(altfel zis a fost un chef nemaipomenit de misto)?
Cam cați bani ar trebui economisiti pentru stabilitate financiara?
Aveti acelasi respect si pentru un medic si pentru un baiat care e casier la superbet?
Hey, buna seara TPU, intrebare asa preventiva. Ce ati face daca Romania ar intra in razboi? Credeti ca Elvetia ar fi o "casa atomica" (buncar) destul de rezistent unei expozii nucleare? Multumesc mult...? (mai mult)
Aveti tellonym? Lasati-l aici.
Ce parere aveti despre un barbat care nu mananca dulciuri pentru ca ''sunt pentru copii si femei''?
Care tara europeana este cel mai mare consumator de ciocolata?
O haina prea larga îi poate dăuna poziției corpului?
Care e ceaiul vostru preferat?
Ipotetic,daca toate celulele din sange ar muri sau disparea dintr-un om, ce reactii ar avea si cat timp ar putea supravietui fara?
Ce ati face daca ati cumpara acest site?
De ce useri va este dor? :(
Ce useri va plac de pe TPU?
Raspunsurile carui utilizator va plac cel mai mult? Nu neapărat care sunt cele mai folositoare doar cele care va plac.
Hei! Observ ca daca imi frec fata, de pe nas barbie si sprancene in cea mai mare parte imi cad niste chestii negre. Se observa foarte bine pe telefon cand imi pun white screen. Ce sunt exact?
Buna TPU, cum se numeste partea dreapta de la masina in dreapta in fata unde tii acte? Am uitat.
Ipotetic vorbind, ati sta cu o fata daca nu v- ar placea de ea deloc nici fizic, nici la mentalitate, doar de dragul de a nu fi singuri? Presupunand ca nu ati mai avea niciodata posibilitatea de sta...? (mai mult)
De ce unele persoane nu își găsesc niciodată drumul în viața? O pasiune sau un job care sa le placa. Așteptări nerealiste sau chiar se poate sa nu fi făcut pentru nimic? Știu oameni care la 40...? (mai mult)
De ce cred unii că a fi psihopat e misto sau cool?
Salut, Singurătate la varsta de 20 de ani? Cei care se simt ce faceți sunteți bine? Cu relațiile cum o mai duceți? Fără glume proaste că nu am chef!
E gresit sa ii zici unei femei cu care umbli ca daca nu iti face unele perversiuni, o parasesti? Sau mergi in alta parte discret si lasi fata neprihanita? Nu stiu, e aiurea, e super ca intalnesti o ...? (mai mult)
Salutare TPU, puteți să îmi spuneți ce tipuri de țigări sobranie exista în românia și care mi le recomandați? P.S:știu că fumatul nu este bun
De ce mă enerveaza cand o persoana apropiata imi vorbeste frumos?
Ma gandeam eu asa daca in universul asta o exista pe vreo planeta fiinte ca superman adica ca daca vine aici, sa fie ca ala, dar hai sa zicem ca nu zboara, sa aiba imunitatea aluia si forta lui. Adica...? (mai mult)
Salut tuturor! Imi puteti spune va rog daca la o facultate de constructii cum e cea din Iasi de la Universitatea Gheorghe Asachi, as putea lucra la un job part time? As vrea sa fac facultate dar in timpul...? (mai mult)
Bună tuturor ce penar ar fi mai potrivit pentru mine? Sunt clasa 8 și as vrea un penar care sa fie ușor în ghiozdan ca am cărți și caiete care sunt desculț de grele și ghiozdanul e cam greu și...? (mai mult)
Cum ne-ar putea afecta un eventual atac nuclear al Rusiei impotriva orasului Mariupol?
Care dintre următoarele firme de curierat se mișcă cel mai repede? Cargus Fan Courier dpd
Ce poti sa faci daca ai o iubita care tot te tachineaza si iti strica starea mereu? Iti spune ca va despratiti si iti da block in gluma...
Cum ați defini personalitatea unui bărbat dacă ar fi să vă luați strict după stilul său vestimentar? De exemplu, acesta s- ar îmbrăca (în mod predominant) casual, ar avea o mașină Jeep ...? (mai mult)
Salut TPU. Am o situatie foarte dificila. Recent, mama mea m- a prins fumând cu prietenii la liceu, dar ea m- a facut de rusine claxonandu ma de pe drum, iar cand am fost fata in fata cu ea a inceput...? (mai mult)
Pe ce se bazeaza munca in lanturi hoteliere de facut curat in camere? Intri in camera dupa ce o elibereaza cineva si faci curat, aranjezi patul, etc?
Bună ziua Am o întrebare, dacă la locul de munca sunt marginalizata și se face un rasism fata de mine la cine pot apela sau ce sancțiuni pot obține vinovatii? precizez ca sunt româncă, vorbesc...? (mai mult)
Salutare tuturor! Mă interesează modalități de a învăța ușor o limbă strină precum "germana" mă refer la vorbit și înțeles fluid.
O intrebare foarte importanta: cat ulei de floarea soarelui consumati intr-o luna?
Bună Am o cățea ciobănesc de Bucovina de 5 ani. Acu 2 zile am fost la clinica veterinara cu ea pentru ca șchioapătă și a fost diagnosticata cu displazie de sold. E pe tratament acum. Cine poate...? (mai mult)
Pe care site este tregusa manga în romia: The Blade of Evolution: Walking Alone in the Dungeon
Se dau competentele in 2022?
Bună! Vreau o explicație clara dacă toate la timpul lor este la viitor sau la trecut și dacă cineva îți zice asta este sigur ca acel lucru se va întâmpla!
Îmi umplu ochii cu Kerosene Lasă totul să ardă, lasă totul să ardă Toată Rusia mă privește Lasă totul să arda, lasă totul să ardă Îmi umplu ochii cu Kerosene Lasă totul să ardă,...? (mai mult)
De ce toata lumea din licee e cu tigarea in gura? Pur si simplu din curte pana in incinta scoli miroase teribil a fum de tigare...
Turcia mai e in nato?
Bună-seara TpU, am o întrebare pentru voi. Cand șoptești îți vibrează corzile vocale sau le folosești? Mai de mult am auzit că e adevărată teoria asta.
Vi s-a întâmplat.la transfer de banii prin Raiffeisen sa va scrie plăti suspecte? Am plătit prin visa spre google ads mi-a blocat cardul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!