Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Buna unde imi pot promova contul de only in afara de retelele sociale?
Salut. Sunt curios daca in ro exista stalkeri. Cine e stalker sa zica aici. Intrebarea poate este putin naspa dar sunt curios in legatura cu persoanele care sunt asa :)
Ce lucru nu ati cumpara niciodata, chiar daca ati fi milionari?
Credeți că e ok în a da note/ă la fizicul unei persoane? Mie nu. Vouă cum vi se pare asta?
Ce părere aveți despre unele persoane care își fac tatuaje fără sa aibă nici o semnificație? De ce atâtea persoane își fac atâtea tatuaje? Si își pun atâtea piercing- uri? Am văzut una ...? (mai mult)
Ce parere aveti de geografie ca stiinta?
Salutare TPU! E ciudat ca vreau sa imi gasesc o prietena mai inalta ca mine? (am 1.88) Oare unde pot gasi una? Mi-aș dori mult sa gasesc macar o fata/femeie mai inalta.
Cum poti sa iti mentii psihicul sanatos daca esti mai singuratic si nu ai prieteni deloc?
De ce sunt romanii pupatori in fund ai Americii? https://delphipages.live/ro/istoria- lumii/razboaie- batalii- %C8%99i- conflicte- armate/vietnam- Aici aflam cati soldati americani au murit si ca ei...? (mai mult)
Îmi spune și mie ce vrea sa însemne când intri într- un magazin si paznicul când te vede începe sa fluiere? Doar când e in preajma ta, nu și a altora, adică mai m- am dus și la alte magazine...? (mai mult)
Oare de ce după ce ai făcut operație de micșorare a stomacului nu mai ai voie sa bei apă în timp ce mănânci? Am auzit la televizor, la o emisiune, nu am făcut eu o astfel de operație.
Buna lume! Va place Madona?
Am plecat din tara ca sa scap de tigani si nu scap nici aici. Ieri au intrat tiganii peste niste vecini si i- au batut. Efectiv mai exista un loc pe lumea asta in care sa avem liniste? In Romania nu aveam...? (mai mult)
Bună TPU, Cât timp poți să mănânci mucenici? Mie mi-a spus cineva că 40 de zile ține? Dau fundă!
Ce părere aveți despre o persoană atrasă de pericol, căreia îi place să riște și căreia nu îi e teamă să se avânte în necunoscut?
Mă uitam într- un grup de americani că acolo toată lumea la 15 ani deja muncește și părinții le cer bani de chirie. Voi la ce vârstă ați început să munciți? Și ce părere aveți despre...? (mai mult)
Buna. Cum poate reintra in societate un om al strazii dintr- o situatie in care nu are absolut nimic, nimic? Decat hainele de pe el. Este ajutat de stat sa mearga la munca daca cere asta? Adica ma refer,...? (mai mult)
Daca inchiriez un Lamborghini si decid a-mi pune capat zilelor folosindu-l (prin a ma arunca in prapastie cu el / a intra intr-un obstacol cu viteza), cine plateste pagubele masinii? Familia mea?
Ceva sfaturi pentru a fi mai linistit si mai calm de exemplu un serial sau orice altceva?
Heeey.Îmi place foarte mult de un băiat, cam de 4 luni și nu știu dacă si el mă place suntem colegi de clasa el sta în fața mea și mereu mă tachinează, face glume cu mine. Problema este că...? (mai mult)
Cum pot sa iti dai seama daca iubita/iubitul online te inseala?
Salut,dacă un prieten a fumat iarbă îl pot numi drogat?
Daca ai avea doar astea doua variante, pe care ai alege-o? - sa arati bine, dar sa fii prost și să ai succes la femei - sa nu arati cine stie ce, dar sa fi inteligent și fara succes la femei
Cum scapi de o fobie?
Am încercat azi să copiez semnătura cardinalului Richelieu și vreau o opinie. Credeți că seamănă cu scrisul lui? https://prnt.sc/Gq8c355xGjBu
Seamana cel din video cu Ryuk din Death Note? https://www.youtube.com/shorts/EDpqZ5OO4sk
Ce materii ați baga in școală și ce ați scoate? Eu as scoate istoria, e inutilă și așa nimeni nu învață nimic și se repeta incontinuu
Hey lume, nu o sa va vina sa credeti ce am patit. Am fost pana la farmacie sa imi iau ceva de linistire si in fata mea era un domn care ceruse ceva iar farmacista i- a recomandat altceva si el spune ferm...? (mai mult)
Bună! Aveți idei de cadouri pentru o fată care împlinește 18 ani?
Vreau și eu avantajele și dezavantajele pentru : -ziar -revistă -radio -TV -internet
Oare sunt singura care uraste tentativele tuturor ciudatilor (si nu numai) de a agata fete pe retelele de socializare si mess? Nu e clar ca un baiat/barbat fara probleme traieste in viata reala si nu ...? (mai mult)
Bunaaaaaa! Pentru ca fac 18 ani luna viitoare ai mei au fost de acord sa- mi fac tatuaj) Ador, dar habar n- am unde.Imi puteti da cateva sfaturi, va rog:) Primul tatuaj o sa fie ceva care- mi reprezinta...? (mai mult)
Salut tuturor! Am 19 ani sunt clasa a 12- a si nu de puțin timp ma gandesc cum o sa fie viitorul in raport cu ce se intampla astazi:razboi, pandemie, se anunța foamete si criza alimentara. Cum as putea/am...? (mai mult)
Salut TPU, Astăzi aproape am fost lovit de o mașină în timp ce traversam strada la semafor. Drum cu 4 benzi (2 benzi/sens) și cu camere de supraveghere instalate. Semaforul a fost roșu pentru mașini,...? (mai mult)
De ce unor băieți/bărbați nu le plac fetele/femeile (mai) copilăroase (a nu se înțelege imature), cuminți și care țin la princiipile lor de viață? Știu că e chestiune de gust dar care ...? (mai mult)
Un mesaj de la multi ani pentru un prieten? As vrea ceva mai okay decat un lma simplu. Funda.
Ar putea 2 insi necalificati, angajati pe 1500 euro net pe luna in Olanda in depozit sau ceva asemanator, sa se intretina pe luna? Dintr- un salariu să platim chiria, iar ceilalti 1500 sa ii cheltuim...? (mai mult)
Ce înseamnă când cineva îți spune "ești țâță de mâță"?
Exista vreo aplicatie prin care sa pot trimite bani, dar sa nu mi se vada datele personale, nici macar emailul? La americani stiu ca au cashapp sau venmo
Hey TPU, de ce toata lumea spune ca banii nu aduc fericirea? Adica nu cred ca putem fi fericiti stand intr- o coliba fara a avea ce manca, dar asta este ceva subiectiv, dar avand bani avem mai multe...? (mai mult)
Salut. Cat de des mergeti la biserica?
Oana Lovin nu vi se pare robotica și foarte ciudată la față? Știu că e posibil sa fie operată totuși e ceva foarte ciudat și cu privirea ei, ce naiba apreciază bărbații la ea? Nu înțeleg...? (mai mult)
Salut TPU, vi s-a intamplat vreodata ca telefonul vostru sa mearga singur ca si cum cineva ar umbla pe el, sa intre singur in pagini si multe alte chestii?
Ce v-ar determina să părăsiți TPU? Am văzut că foarte mulți useri au dispărut recent, ce s-a întâmplat?
Cam cat de repede se vinde un iphone pe flip.ro?
Avem voie să legăm o camera video de un stâlp de lemn? La tara. Trebuie vreo aprobare de la primărie?
Dacă scriu pe o hârtie un milion de euro și spun că are acea valoare iar toți oamenii din lume susțin și ei același lucru înseamnă că hârtia mea valorează un milion de euro?
Buna! Caut pe cineva care SA STIE SA CITEASCA PE BUZE, am un videoclip scurt fara audio in care se vorbeste si eram curioasa ce spune! Daca stii sa citesti pe buze te rog raspunde cu instagramul, snapchatul,...? (mai mult)
E normal siteul asta sau care e treaba? Vreau doar sa aflu niste raspunsuri. Pe cine am jignit? Întrebare ştearsă pe14 Martie 2022 16:40 M- am îndrăgostit de Dna a cărei voce e folosita la banca...? (mai mult)
Oare cum se va termina războiul din Ucraina? Credeți că China intervine în sprijinul Rusiei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!