Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Bună ziua! Mi am pierdut cartela sim și nu aș dori să îmi schimb numărul? Sunt la DIGI, pot merge la ei să îmi dea altă cartelă cu același numar? Am nevoie de ceva? Buletin? Sau de...? (mai mult)
Am o intrebare destul de importanta: vizeaza managementul TPU in special, prin urmare mi- ati face o mare favoare daca ati raspunde intrebarii. Cum evaluati un raspuns ca fiind apreciat de voi TPU ...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare cu referință religioasă, aș dori să mă ajutați puțin cu niște răspunsuri, vă rog. Eu sunt baptistă nebotezată, și spre exemplu dacă aș vrea in viitor să mă căsătoresc...? (mai mult)
E normal sa vina ciclu dacă s-a terminat imediat, am luat pastila de a 2 zi si mi-a venit după 2 zile ciclu iar?
Salut. De ieri am patit sa nu imi mai mearga clipurile pe Youtube, imi spune ca, , Videoclipul nu este disponibil" si asta mi se intampla la toate clipurile. Am incercat si cu addblock si fara, si imi...? (mai mult)
De ce face lumea spam pe TPU? De ce vad periodic aceleasi intrebari de la aceiasi useri? Chiar si la intrebari la care sau dat zeci de raspunsuri.
Vreau sa- mi duc un telefon in service specializat pentru schimbare de piesa, o sa- l tina 1- 2 ore telefonul are parola. Ce sanse is ca cei de acolo sa- mi acceseze ce am pe el si sa- mi viruseze telefonul...? (mai mult)
Daca faci resetare la telefon din fabrica cand reinstalezi whatsap-ul o sa ai acolo toate conversatiile trecute si contactele?
Abonament stb expira pe 1 septembrie, pe 23 incep cursurile (ASE) Buna! Am vazut ca in aplicatia Bilet TB (fostul Youth TB) imi expira abonamentul pe 1 septembrie. Din cate am inteles, era reducerea...? (mai mult)
Buna am o statie radio de emisie receptie dar vreau sa o folosesc doar pentru receptie statia este modelul baofeng uv 5r, , , mi- ati putea anpartasi niste vrecvente an vhf sau uhf care se pot receptiona...? (mai mult)
Ce pot face sa nu mai fiu atât de stânjenita, rușinoasă când sunt in public și fac efectiv orice chestie care e normală, am anxietate socială si e groaznica si as vrea sa, nu fac sa dispara ...? (mai mult)
De unde pot cumpăra online semințe de canabis?
Buna, daca e oferta aia la penny cu jucăriile de plus reduse la preț daca dai acel pliant completat cu abtibildurile si vreau sa știu dacă oferta asta expira mai pot sa cumpăr plusurile alea? adică...? (mai mult)
Test: Care a fost primul, oul sau gaina?
Salutare, sunt nou pe TPU, este a 2- a zi in viata mea pe TPU. Gasesc interesanta abordarea aceasta. Problema mea este ca nu inteleg de ce nu pot avea poza de profil, oare din cauza ca sunt nou ...? (mai mult)
Nu este ciudat ca un om care se SINUCIDE *( Veronica Micle ) prietena / partenera lui Eminescu este îngropată la o mănăstire? Sau acolo este doar o cruce? Știe cineva?
Salut dacă pierzi un proces trebuie sa plătești neapărat cheltuielile de judecata chiar dacă nu ai posibilitate sa plătești? de ex ai familie copii.și trăiești cu salariul minim.
Bună seara! Cum se calculează un barem? Se punctează dacă ai o mică greșeală sau dacă ai scris ca de exemplu: Influențe climatice în loc de climă?
Cum ar fi fost dacă omul nu ar fi fost muritor?
M-am conectat pc si monitorul la stabilzatorul de tensiune ce parere aveți despre stabilizatoarele de tensiune cu releu
Cum pot activa pe instragam chestia cu mesajele "nu poti da mesaj decat daca persoana te urmareste "
Pentru cei care au terminat o facultate sau sunt studenți ați încercat să fiți freelancer? Cum a fost?
De ce mi se tot decolorează spre o tenta de alb blugii negri in general, dar și pantaloni negri tip cargo? Cu ce greșesc? La pantaloni negri cu material de bumbac nu se întâmplă acest lucru! Sau...? (mai mult)
Bună mămici de pe TPU! Voi ce alimente ați consumat ca să vă facă laptele matern mai gras? Văd o grămadă de mămici care au "smântâna" din lăptic de un deget de groasă, al meu e puțin...? (mai mult)
Ma dat in judecata vecinu ca am schimbat gardul care era pe jumătate putred ..eu stand la concubina l-am schimbat amândoi ..gardul e trecut pe actul la concubina ..risc amenda sau cu suspendare?
Bună dimineața! Se găsește măsline în Dobrogea?
Ce credeti ca e mai rentabil: sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament?
Vreau și eu repede o poezie pentru prietena mea pentru că am supărat-o puțin și vreau să îi spun o poezie scurta
Ce credeți că este mai important, bunele maniere sau bunul simț și de ce?
Vi se pare normal cum vorbeste omul asta? Andrei Bistriteanu Face incepatorii retardati pentru ca are el firma https://www.tpu.ro/cariera/cat- castiga- un- electrician- de- intretinere- in- fabricile-...? (mai mult)
Ma fetelor daca voi repostati pe tik tok un video cu un citat mai deep despre viata e din cauza ca ati trait chestia aia sau doar ca e un citat care are logica sau something?
De ce in blueprint-ul mamiferelor, 2-ul este asa de raspandit? 2 ochi, 2 urechi, 2 brate, 2 picioate, 2 testicule, 2 sani etc.
Ca sa te duci mercenar în Africa în conflictul din Congo, trebuie sa fii antrenat special? Sau te poti duce doar dacă ai făcut armata?
De ce se amesteca aiurea lumea sa iti spuna sfatul sa te casatoresti si sa faci copii? Când ai 23, 24, 25, 27, 28, 30 ani.
Am Fird fiesta2004 disel apare lacat și nu potneste
Pentru fete ce conteaza cel mai mult din punct de vedere fizic, fata sau corpul?
Ce părere aveți despre șamponul forcapil fetelor?
Cine prefera în Europa de Vest transport cu tren Vs avion pe distante medii *( 350 - 500 Km ) având în vedere comoditatea și economia de timp garile în marile orașe fiind în centru!...? (mai mult)
Oare CATI BANI S-au scurs printre degetele STATULUI roman in intervalul 1990 -2024 din lipsa de FSCALIZARE A prostituției? Peste 10 -15 miliarde $?
Ce se intampla daca nu platesc amenda de la politia locala? avand 16 ani
Credeti ca e bine sa fac acest pas? Stau impreuna cu mama pentru a face economii la bani de mai multi ani. Salariul nu e foarte mare si nu- mi permit sa- mi cumpar nici macar o garsoniera.Din pacate, mama...? (mai mult)
Am scurgeri vaginale maro deschis de la 3 zile dupa al doilea contact, iar pe primul l am avut acum 7 zile ( la început neprotejat apoi cu prezervativ). de la ce poate fi?
Ce bază temeinică avem pentru a evalua ființele umane ca fiind unice?
Dar si studenti care termina facultatea ce fac? poate sunt si pe aici studenti care termina sau au terminat facutatea De ceva timp cercetez bursa locurilor de munca, am observat ca sunt putine locuri...? (mai mult)
De alaltăieri a început să mă doară gâtul și să tușesc, dar foarte puțin tușesc. însă de ieri când tușesc mă doare jos sub burta, când mai mă ridic sau stau in picioare ma doare, cand...? (mai mult)
De ce sunt șanse de sarcină dacă el nu își dă drumul în interior? iar ultima e*******e s-a produs cu mai bine de 48 de ore în urmă
Vreau sa îmi dați idei de nume tip poreclă pentru Youtube...
Bună TPU ce mărime este potrivita la sireturi pentru o pereche de jordan 1 140m sau 170m? Mulțumesc!
Mi- e rușine de mine punând această întrebare o voi dezvolta printr- un rezumat măricel.P.S:Sper să citiți tot! Puteți să vă faceți tabietul în același timp analizând această poveste de...? (mai mult)
Doar eu am observat asta sau mai sunteți care ați observat treaba asta, și aștept și ceva explicații, dacă le aveți, căci la mine e blanc, complet blanc. Deci, ați observat și voi cumva,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!