Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Bună...,, Care este părerea voastră despre războiul Ucraina și Rusia? "*Ps. Să fie părere personala (pentru o statistica de păreri pe vârstă). *Sa nu fie de pe internet...
Saptamana asta se voteaza "STAREA DE CRIZA" care o sa treaca si in care se stipuleaza incorporarea tuturor barbatilor intre 18- 35 de ani, s- a anuntat la stiri. Intrebarea e, voi aveti valiza de armata?...? (mai mult)
Ma uitam la niște documentare. Oare stilul de viața te păstrează decent atunci când mori? Pe lângă îmbălsămare? Am văzut oameni intr- un documentar morți de nu știu cât timp și arata decent,...? (mai mult)
Ai voie sa scrii cu pix cu gel la bac?
Mă simt așa, ciudat, că eu la un salariu de 1800 lei cât aveam mai demult, le- am cumpărat alor mei un televizor, i- am platit mamei o analiză de 1000 de Ron, bine aveam pe card și din alte...? (mai mult)
Se face vreun ban din acest site TPU sau dați răspunsuri că n-aveti ce face? Adică degeaba?
Ce părere aveți despre o persoană care rămâne "agățată" de trecut în mod pozitiv, adică să prefere vizionarea filmelor și serialelor din copilăria sau adolescența sa, să asculte muzica...? (mai mult)
Aveti hobby-uri? Daca da, ce hobby-uri aveti?
Simtiti nevoia sa beti mai multa apa daca stati si lucrati la PC/laptop?
Maine expira si nu va mai fi prelungita starea de alerta. Când se anunță restricțiile eliminate?
Se presupune ca la 30 de ani trebuie sa evit locurile in care se afla persoane care ma batjocoreau, bateau si jefuiau cand eram copil caci ei vor continua si nu- i pot acuza de nici o crima cand ei sunt...? (mai mult)
Ce trebuie să fac să mă ierte o persoană cu care m-am purtat urât?
Nu îmi place că mă bucur de raul colegelor care îmi dădeau bully în școală. Cum ar fi când văd că deja divorțează (la 20 de ani) sau au locuri de munca proaste. Cum scap de răutate?
Dacă sunt rac, cu ce zodie aş fi compatibilă? Recunosc că fiecare om e diferit, dar totuşi eu am 30% din caracterul zodiei rac. Caut pe cineva care să fie optimist si plin de viată. Ce zodie...? (mai mult)
Ați călătorit vreodata cu avionul si cum a fost? La aterizare se spune că poate fi periculos e adevărat? Si ce zgomot se aude?
Cum se simte un batran de peste 90-100 ani? E plictisit de viata?
O intrebare: Care este, dupa parerea voastra, motivul pentru care preferam: informatii false, dar frumoase, in loc e informatii dure, dar adevarate?
Salut. Când este soare afară, ies excelent în poze,iar când nu e soare ies oribil. Cine are dreptate, oglinda sau poza, soarele sau umbra? :)
La ce ajuta curligul din centrul trepiedului? Link: https://www.emag.ro/trepied-foto-telescopic-a-204-universal-56-145-cm-negru-tfe204/pd/D76P05BBM/?ref=hdr-favorite_products
Care e diferenta dintre tigarile alea white, gold, silver, black si multe altele? Ceva tot trebuie sa fie, nu cred că diferența sta doar in design. Am văzut că mai este printre ele winston sunset,...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare. Eu la 1 martie mi- am pus o bratara la mâna pentru noroc, asa cum se face. Și mi- a cazut după vreo 2 zile. Apoi mi- am pus alta și mi- a cazut și aceea. Și după mi- am mai...? (mai mult)
Daca termin un liceu civil si iau si bacul,cum ma pot inrola in armata? Daca te-ai inrolat in armata fara academie si esti doar soldat, care este programul ce activitati sunt?
Cand considerati o persoana curva/curvar?
Daca cineva isi ia din timpul lui si il petrece cu tine, inseamna ca tine la tine?
Ce nume sa imi pun pe i n s t a? Ma cheama Andreea
De ce aproape toti "liderii" antivaxxeri se manifesta acum pro-Rusia? :-?
Salutare, stie cineva de la ce provine mirosul specific, asemanator celui de tutun, a persoanelor din Israel?
I se mai intampla cuiva ca atunci cand este super obosit si infometat sa ii vina sa planga?
Voi v- ați obișnuit cu ideea că e război? Eu sunt emoționată de când a început, mă simt cum m- am simțit in primele zile după tragedia Colectiv și deja au trecut 11 zile. Nu mă uit la ...? (mai mult)
Am o întrebare. Fizionomia scheletica a feței influentează trăsăturile unei persoane? Estetic vorbind. Buzele spre exemplu, forma acestora este influențată de structura osoasa?
Cica Putin cam a inchis robinetu la toate gazele spre vest. Cum se vor descurca acum astia fara gazu rusesc? Am inteles ca ar mai avea rezerve pentru cateva luni doar.
Replici unuia ce le stie pe toate?
Ce se intampla daca fumezi 2 sau mai multe tigari deodata? Poate sa iti fie rau chiar daca fumezi un pachet de zi? Dar daca fumezi doua odata e mai rau decat daca le fumezi pe rand?
As vrea sa imi mut mobila din Romania in Spania, cam cat m- ar costa? Am gasit azi ceva firme care fac mutari/relocari sau transporta mobila international, insa azi e inchis ca- i sunam, vreau sa stiu...? (mai mult)
De ce trebuie sa fiu pesimist? Incerc încontinuu sa fiu optimist in legătură cu viitorul, dar nu reușesc. Ma tot gândesc la chestii precum: o sa am o soție ce o sa moara cand o să nască sau o...? (mai mult)
Daca eu am telefonul pe silentios si de exemplu dimineata imi da cineva un mesaj, de ce ma trezesc fix la ora si minutul ala? Nu inteleg, e pe silentios, mereu mi se intampla asta
Făcând abstracție de faptul că l- am folosit eu, ce vă sugerează un pseudonim de "Maestrul Deghizărilor"? Ce trăsături de personalitate atribuiți unei persoane care folosește acest username...? (mai mult)
Salut TPU! Desi m-am informat din mai multe as vrea sa aud si parerile voastre.Cred ca o sa iasa o dezbatere interesanta. Care sunt principalele diferente intre un psihopat si un sociopat?
Ce probleme psihice au ăștia de ii vin sa sara la bătaie la un necunoscut ca lor li se par ca e într- un fel? Ce ar merita ăștia care se iau aiurea de oameni? Schizofrenie, antisociali, ce au de...? (mai mult)
Cat timp poti fi asistat social? Care e maximul de ani?
Saluuut! Am o întrebare, deci, ce pot face ca o persoana sa nu îmi mai vada lista de urmăriri pe insta, gen stiu ca îi pot da unfollow... dar na? Deci, ce ziceți? Se poateeee?
Putem sa ne dorim ceva ce avem deja sau este o contradictie?
Cum poti sa faci o persoana cu stima scazuta de sine sa se simta bine? E vorba de un prieten, tot am incercat sa ii explic ca e frumos si ca nu are de ce sa se urasca si sa spuna ca viata e urata, dar...? (mai mult)
Este Putin? Sau Putin a fost asasinat în 2015 și e o sosie a lui? Ce părere aveți de aceste zvonuri? Cea mai frapantă chestie : actualul Putin are fața mult mai rotundă față de Putin înainte...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=v14SnRtMffo Salut. Convorbirea asta e autentica? Stie cineva rusa? A aparut convorbirea tradusa pe undeva? Nu stiu ce sa cred. Chestia asta tocmai a aparut pe net,...? (mai mult)
Daca iti zice ca nu vrea sa auda cum a fost ziua ta, dar sta cu tine pe apel si vorbiti ii pasa de tine sau nu?
Bună.Vreau să vă întreb cum pot îndreptat niște folii pentru protecție a4 de documente, acele folii de plastic în care poți pune hârtii pentru dosar (folii protectoare)? Tocmai am fost la magazin...? (mai mult)
Salut TPU! O să plec în Germania în curând la muncă și aș vrea să știu cam ce ar trebui să-mi iau în bagaj.
E greu sa traiesti intr-o chirie in Olanda, cu 3 salarii? Adica 3 persoane care muncesc si pun banii la un loc pentru mancare, chirie, facturi, etc. Ce credeti?
Salut! Mai are cineva nebuni în bloc care vă înjură aiurea? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati