Sunt Rosalia. Dacă ar fi să atribuiți o melodie care să definească site- ul TPU, care ar fi aceea? Eu pe aceasta: https://youtu.be/OmLNs6zQIHo Dat fiind că mi- am luat un al doilea job (part-...? (mai mult)
Cum pot scapa de frica de avion?
E rau daca esti prea mult deodata si iti oferi sufletul usor cand e vorba de o relatie?
Cum poți face sa nu te atașezi de o persoana? Sa fii nepăsător.
Primesc cam 500-600 de lei pe luna si am 15 ani. Pana acum am fost cheltuitor cu ei, luandu-mi haine, mancare etc. Oare pot sa strang?
In ce domenii lucreaza cei mai multi straini din Romania?
Din ce tara sunt cei mai multi straini care lucreaza la noi?
Unde poti cunoaste straini care sunt in Romania? Exista grupuri de Facebook de straini care traiesc la noi?
Pentru cine avea bănuieli în acest sens, o recunosc public: eu am fost și sunt Rosalia. Mi- am creat acest cont cu acest pseudonim, la genul masculin, deoarece am vrut mereu să văd cum e să fii...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani și am aflat de la o colega, că o prietena de a ei mă place. Inițial eram nepăsător, nu prea mă interesa. Însă când am văzut instagramul ei, când am văzut cum arată nu ...? (mai mult)
Care tigari sunt mai slabe? Sobranie alb sau Sobranie roz?
Sunt singura care atunci când asculta o melodie veche(care erau vara trecuta în trend ) de pe tik tok îmi da un vibe bun dar ma doare și burta. de ce ma apuca durerea de burta când ascult melodii ...? (mai mult)
Ce trebuie să fac ca să fiu membru senior pe TPU?
Dacă îmi fac cadouri singură de sărbători, cei din jur mă vor considera egoistă?
Mama mea lucreaza de mai bine de 8 ani in Portugalia la o firma. Noi, copiii ei, i- am tot pus intrebari pentru ca niciodata nu lua bani pe concediu cand venea in tara si a vorbit cu patronul. Se pare...? (mai mult)
Care sunt diferentele dintre calitatea 1, 2 si 3 la fructe si legume? Adica cele care fac parte din calitatea 1 sunt crescute in rai cu praf de unicorn sau care e faza? :))
Cum pot sa- mi repar imaginea si sa demonstrez ca sunt om serios? Recent m- am dus aproape mort de beat la munca si am stricat 2 strunguri si de atunci nu mai ma baga nimeni in seama dintre colegi si ...? (mai mult)
Bună TPU! Mama mea vitregă este bipolară și- mi face tot felul de necazuri:pune fire de păr în buretele de vase și spune tatei că sunt firele mele, oprește mașina de spălat haine și dă vina...? (mai mult)
Buna,am luat ieri un vape de unica folosinta tip vapepro blueberry intense 800 pufs cu 2nic dupa o zi de utilizare a 200 de fumuri numarate imi palpaie becul, ce pot face?
Am sters din greseala intrebarea, in sensul ca nu mai apare postata de mine, asa ca o voi reposta din nou. De ce unele vedete de la Hollywood ajung dependente de droguri? Daca in lume este interzisa...? (mai mult)
Pentru cunoscatori! Cum e munca in Olanda? Se dau banii in general la timp? Te trateaza cu superioritate daca esti din alta tara, respectiv RO? Daca salariul minim la firma X e de exemplu 1400E, ...? (mai mult)
M- am intrebat mereu: de ce unele vedete de la Hollywood ajung dependente de droguri? De ce in lume este interzisa comercializarea si vanzarea drogurilor dar la Hollywood se permite si nimeni nu face ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ipoteza conform careia Dumnezeu ar fi real, dar lumea este un joc al probabilitatilor pentru El doar ca la un nivel extrem de complex? Adica pe El sa nu- L intereseze de binele ...? (mai mult)
Salut! Ce credeti că pică anul acesta 2022 la bacul pentru romana?
Cum pot sa vorbesc engleza cu accent?
Credeti ca sunt necesari prietenii? Daca te descurci singur si nu ai nevoie de nimeni... oricum am observat ca majoritatea sunt falsi si nu sunt de incredere. sa nu mai spunem ca fiecare e pentru el...? (mai mult)
Câți oamenii se află pe toată planeta? Si vreau o informație sigură
Salut! Oare poți găsi pe cineva pe insta doar dupa data in care a început sa te urmărească? Eu nu urmăream acest cont!
Bună TPU! Cum pot atașa un link ce conține poze pe TPU?
Ce parere aveti despre o persoana care e batjocorita ca provine dintr- o familie saraca si care spune celor ce o batjocoresc ca ea isi cunoaste valoarea si ca insultele lor nu o afecteaza dar... jura razbunare...? (mai mult)
Nici nu știu dacă sa rad sau sa plâng. Fetele de la birou îmi fac complimente, îmi spun că sigur ai pătrățele, vreau sa te vad gol și alte chestii. Totuși deși am un corp sa spunem armonios,...? (mai mult)
Bună! La mine la muncă s- au făcut modificări în ceea ce privește regulile de circulație, un interzis la stânga a apărut. Pot face ceva ca și în aplicația de la waze și alte aplicații de...? (mai mult)
De cați soldați Rusi este nevoie ca sa spargi o ușa? https://twitter.com/YWNReporter/status/1498943189138685952
Cum te desparti de un bataus care ajuta alta fata sa te jefuiasca cand celelalte persoane implicate considera ca tu ii faci rau acelei fete si minti? Situatia te obliga sa te desparti de "serviciu" si ...? (mai mult)
Aș vrea să fiu slabă ca fetele din trupa BlakPink, cum credeți că reușesc acele fete să fie atât de slabe?
De ce unii oameni judecă oamenii după aspectul fizic?
Cu cât primești mai multe lovituri cu biciu cu atât vei avea mai multa placere ca recompensa, pana unde ai putea sa înduri?
Credeti ca e de fiecare data asa cum ne gandim noi ca e? Adica daca zici ca esti urat e doar in mintea ta, ca cineva poate te vede frumos
Numai in Romania se da non stop la tv despre razboiul din Ucraina?
Voi ați văzut ce persoane comentează la tv pe seama acestui război? Cum ajung astfel de specimene pe sticla? Bat câmpii rău
Am pus o întrebare pe TPU și a fost ștearsă și nu înțeleg de ce, n- am scris nimic răutăcios în ea. Am făcut un screenshot întrebării care mi- a fost șterse(inainte să fie ștearsă) și...? (mai mult)
Salut. De la o vreme pe tot trezesc in grupuri din astea anonime pe Facebook messanger facute de hackeri care- mi trimit linkuri dubioase. Azi am primit si mesaj pe un grup ca asta de la una ca cica ...? (mai mult)
Care sunt motivele pentru care un baiat troll, poate sa isi aduca fetele intr- un spatiu privat pe care ma aflu eu? Este din cauza la cum se intelege el cu celelalte persoane implicate, la cum se incadreaza...? (mai mult)
Dupa actiunile lui Putin voi ce credeti: vrea pace sau razboi?
Cum credeti ca m-a gasit cineva pe Facebook care nu-mi stie numele doar numarul de telefon si localitatea unde stau?
Copiii mei ma intreba daca vor mai da capacitate daca Vladimir Pitin va da acea bomba nucleara. Cum as putea sa le explic clar ca o sa fie un haos total? :)
Sunt Sebastian. Revin cu o intrebare 2 in 1. 1. De ce dupa o anumita varsta, unele persoane devin imune la insulte, se "erodeaza" d.p.d.v emotional? De ce nu le mai pasa si nu mai pun la suflet? ...? (mai mult)
Revin cu o intrebare "veche" reformulata: In cazul in care am ajuns in situatia ca au trecut vreo 10 ani de cand am parasit liceul si nu am reusit nici macar sa mai imi permit sa ies din curte, am abandonat...? (mai mult)
Bună TPU! Mă macină rău de tot vinovăția, am o colegă în clasă cu dizabilități cu care m- am purtat foarte urât și acum îmi pare rău că m- am purtat urât cu ea(nu mă jigniți pentru...? (mai mult)
Când intra alocația?=)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?