Salut, am o sticluta de lichid streamok 70vegetal gliycerin si 20 pg si 10 h20 este lichid baza fara aroma, ce pot amesteca cu el ca sa aiba aroma?
Mai exista comedie in Romania? Ma mai uit la podcasturi, la the fool, insa acolo razi doar de absurditatea situatiei nu de umorul in sine. De ce nu mai apare un grup precum Vacanta Mare?
Mi-am dat seama ca am compus o poezie pe loc, fara prea mare efort. Imi foloseste la ceva?
Ați fumat trabuc? Cum e?
Daca iubesc pe cineva asta înseamnă că mă iubește și ea?
Vi se pare atractiva Tess Holiday?
Vine al treilea război mondial?
Buna ziua! Ce fel de misiuni are un ofiter in cadrul armatei romane?
Salut, o sa- mi spun of ul aici ca nu am altundeva, am 20 ani si 50kg pe aproape, undeva la 1.70 arat ca un copchil, asta a fost mereu faptul ce m- a deranjat cel mai tare la mine ca nu par de varsta...? (mai mult)
Hei! Există vreun risc de sănătate în a purta o vestă cu greutăți? Mă refer la coloana vertebrala, ar putea fi afectată? Bănuiesc că dacă da, nu ar exista, nu? Dar vreau să ma asigur...? (mai mult)
Cum iți dai seama dacă cineva ți-a dat unseen pe mess?
Buna. Am o intrebare. 3 prietene de ale mele au primit un mesaj de la un necunoscut care le zice ca stie cum le cheama si chestii de genul. Mie nu mi- a trimis nimeni asa ceva si as vrea sa stiu ce inseamna...? (mai mult)
De ce zic oamenii ca nu e o problema daca esti gras? Am luat 10 kg in plus in ultimul an. Abia urc scarile. Transpir facand nimic. Nu pot sa ma aplec de burta si nu e chiar atat de mare si parca ma...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci pentru a agata o tipa? Daca nu esti genul amuzant si nu vorbesti mult :)))) Ce pot face sa fiu amuzant si sa vorbesc mai mult? Trebuie sa faci ceva special sau totul vine de la...? (mai mult)
Am 56 kg, la 1, 68. Eu vreau foarte mult sa mai dau 1 kg jos, chiar dacă nu ar trebui însă asta e alta problema. Nu pot sa dau kg asta jos, deja, de o săptămână o țin pe 1200 kcal și...? (mai mult)
Hello! Stie cineva cum pot dezactiva, stop reclamele la google chrome? Efectiv sunt pline siteurile de mii de reclame! Ma scot din sarite, nu pot sa urmaresc nimic, ca hop reclama!
Salutare TPU, Care-i treabă cu Jack? Adică jackhammer, jacksaw, jackscrew. jackfruit, Jac#ass? Cine e Jack âsta si de ce apare cam peste tot?
Cine e userul anului 2021?
Cat mai tine frate soarele asta cu dinti? Nu cred in creme antiuv pline de toxine si daca imi mai arde soarele tenul cand sunt in geaca groasa ma omor, nu mai rezist.
Am avut covid şi de câteva luni sunt nervoasă şi mă enervez din orice. Nu mai am răbdare deloc, mă grabesc mereu, merg în viteză, fac curat în grabă şi nu suport muzica lentă deloc. Am...? (mai mult)
Dacă poliția nu isi face treaba bine la cine să apelez?
Mai este cineva în depresie?
O perioada trista pentru pitipoance si printese, cum credeti ca vor supravietuii? Fara a nega sau blama dezastrul si pierderile de vieti omenesti din iadul numit Ucraina, se pare ca pe zi ce trece...? (mai mult)
Am o întrebare legata de politie. Dacă ai o problema cu poliția si pur si simplu nu vor să te ajute... Sau fac abuz. Ce pot face în acest caz?
Câți ani are președintele României?
Un ofiter in cadrul armatei romane sta doar in birou?
Buna seara, dragii mei! Cine crede in Univers sau in Dumnezeu? Sau in ambele? Puteti justifica raspunsul, indiferent de care este acela? :D
Cum ii impiedici pe copii să vadă po*no? In ce societate trăim? E peste tot
No, sunt niste clipuri pe net pe siteurile xx cu femeie filmate cu camera ascunsa la toaleta care au trafic si aprecieri maxime. Nu e ilegal ca site- urile să găzduiască așa ceva? Se vede clar că...? (mai mult)
De ce viata asa e complicata si lumea trebuie sa traga de timp si sa te minta pana sa afli adevarul? De ce nu poate sa iti spun simplu, te iubesc sau nu vreau sa mai vorbim si asta e
Un baiat ma bate de față cu toti si nu se baga nimeni. Ce sa fac?
TPU este doar site, nu are app?
Nu mai vreau să fiu umilită de băieți, ce pot să fac? Va rog ajutați-ma.
Sunt umilită de un băiat la școală, cum să reacționez?
Care este cel mai deștept om din România?
Cum sa devin vedeta?
De ce ti-ar dat cineva block fara motiv? Adica daca te-ai inteles bine cu acea persoana si totul a fost frumos sa iti dea block deodata fara sa spuna nimic? Credeti ca e vina ta sau a lui?
Care e mai bun Facebook sau Instagram?
Cum pot sa te impaci cu ideea ca oameni pe care ii iubesti, nu te iubesc si pleaca din viata ta?
Mama mea mi-a dat o palmă, ce ar trebui sa fac in situația asta?
Mi-am comandat un ulei CBD dar sunt si fumator de tigari normale. Daca iau CBD dar si fumez, afecteaza?
Cum pot vorbi cu președintele României? Un om simplu poate să vorbească cu cel mai mare oficial?
Care meserie vi se pare mai interesanta, cea de istoric sau de arheolog? De ce?
În cine sa am încredere? Prietenii m-au lasat.
Ce pot înțelege de aici? Ce am scris greșit? Întrebare ştearsă pe1 Martie 2022 15:10. Credeți că patrioții ucrainieni persoane publice care cică au plecat sa își apere tara o fac pentru...? (mai mult)
Cum ati scapat de dependenta de telefon (social media: Facebook, Instagram), tiktok? Am observat ca pierd foarte mult timp stand si facand scroll si vizionand multe porcarii gen distractie, dar cand...? (mai mult)
Dacă cineva să ia de mine fără motiv ce să fac?
Dacă am bătut un coleg în clasă după ore îmi poate scădea nota la purtare?(din vina lui și-a luat bătaie) dau fuda
Cum se numesc blugii aia smecheri de pe timpuri de barbati, mulati si largi jos?
Credeti ca cineva ar zice pentru atentie sau din gluma proasta ca vrea sa moara si ca mai bine nu se nastea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului