As pune o întrebare dar nu știu cât de sinceri o să fiți. Cât de des faceți duș?
Se vorbește pe Twitter despre faptul că un așa numit Anonymus a reușit să închidă RT, principalul site informativ al rușilor, cu știri și toate cele. Tocmai am reușit să îl accesez, deci ...? (mai mult)
Cum pot sa imi dau seama de ce nu ma plac fetele? Adica vorbim si dupa putin timp zice ca nu ma mai iubeste, oare sa fie ca sunt plictistior?
Cum pot sa stiu de ce nu ma plac fetele, ce e gresit la mine? Mereu cand le-am intrebat au spus ca eu sunt ok sau ca sunt prea bun pentru ea? Ce vrea sa zica? Oare ma vede sub nivelul ei?
Bună! De ce nu se dau manele la radio? Poate pare penibilă întrebarea, dar sincer sunt curioasă să aflu răspunsul.Rog toți "intelectualii" să se abțină cu comentarii de genul"vai cum să dai...? (mai mult)
In acest moment, iubiti pe cineva?
Dacă Rusia ataca un stat Nato, se declanșează al treilea război mondial?
Salut.Am o curiozitate, voi cum ati estima urmatorul produs daca ati vrea sa- l vindeti: cumparat cu 2800lei.(acum 1 an) vandut de eMAG cu 3600lei(se vinde..mai au 3 ramase) vandut de pcgarage cu 2900...? (mai mult)
Ce vrea mai exact Putin sa faca in Ucraina? Nu urmaresc presa sau stirile sau alte surse de genul.Imi pare un om diabolic.
Cum este normal si de bun simt la o vanzare, cine plateste transportul?
Am un prieten care ține la mine foarte mult, avem relații sexuale dar e genul care acum spune una acum spune alta. In functie de stările lui. Are sufletul rănit. De exemplu câteodată spune că ...? (mai mult)
In ce tara merita sa te duci sa muncești un an?
Sunt și fani Putin aici?
Dacă am semnat un contract de munca pe 18 august, cate zile de concediu imi raman pe anul respectiv?
Salut TPU! Ieri la școală s- a întâmplat ceva ciudat ce m- a pus pe gânduri. Am avut la matematică (geometrie) de făcut un proiect și o colegă nu și- a făcut proiectul. Profesoara i- a spus ...? (mai mult)
Mușchii feței sunt puternici?
Bună! Aș dori să vă cer un sfat. Mâine dimineață este olimpiada la matematica, online. Eu sunt înscrisă și profesoara se așteaptă să trec mai departe, dar de asemenea mâine se împlinesc...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Enver Hoxha? A fost un lider bun sau rău?
Salutare TPU! Voi ce variante jucati la loto? Sau daca nu jucați, ce umere ati juca?
Cum comentați asta În data de 28 noiembrie 1991, când Ucraina se pregătea de Referendumul pentru declararea independenței sale, ca republică separată de URSS, Parlamentul României dădea o...? (mai mult)
Credeti ca daca Rusia va incearca sa atace si alte state membre NATO, NATO se va dizolva? Din ce ati mai ascultat/citit. Gen daca nu s-ar dizolva s-ar putea ajunge la un alt razboi mondial.
La sunat președintele Chinei și Indiei pe Putin și iau cerut sa termine războiul. Rusii au zis să se vadă la Minsk în Belarus, ucrainienii zic în Varșovia Polonia, ca sa negocieze, cum credeți...? (mai mult)
Buna, vreau și eu să-mi scrieți aici povesti horror reale
Ce foloseau oamenii inainte de inventarea hartiei igienice? :))
Ii in țigănește fraza asta "Asa ce nu ima se evet de tamura nu rea proka icivino dendu ha tam ko ce ko ma abre este imposibil" Daca ii ce înseamnă sau dacă nu in ce limba nu ii
Ma numesc Sebastian, am 21 de ani. Revin cu o intrebare: de ce unii oameni se simt stanjeniti sa vorbeasca sau sa fie in preajma unei persoane cu dizabilitati? Vazusem mai de mult un caz la TV cu o fata...? (mai mult)
De ce răspund unii la întrebări cu,nu știu, nu îmi pasă. Se cred și ei mai interesanți?
De ce exista încălțăminte identica diferind doar culorile și sunt puse în categoria încălțăminte de dama -barbat. Sunt identici
De ce sunt toți așa speriați că o aplicație le fura datele? Daca nu sunt datele cardului, ce pot face cu ele?
Cat mai poti trai daca fumezi?
Bună care este motivul pentru care nenorcitul ăsta de putin a atacat Ucraina și terorizează atâtea oameni nevinovați care e motivul eu nu înțeleg Eu sper ca nu va ataca și Romania
Am 2 întrebari la care as aprecia cate un raspuns pentru fiecare. 1)Cum fac să mă împac cu oameni care sunt suparati pe mine? 2) de ce unor oameni le e atat de greu să se împace cu tine, ...? (mai mult)
De ce se face proba de microfon cu 10 2 10?
De ce cateodata imi vine in minte o melodie pe care nu am auzit-o de mult?
Care sunt cele mai ciudate obiceuri atunci cand suferi de TOC? (Tulburare-obsesiv-compulsiva) si cum se formeaza aceste obiceuri?
De ce cineva ar vrea sa stai cu el pe apel toata noaptea chiar daca nu vorbesti doar sa poata dormi? Credeti ca e ciudat? Sau poate doar asa se simte confortabil sa doarma
Credeti ca era mai bine daca in locul razboaielor se intalneau liderii si facea un meci de box? Si cine castiga facea dupa cum i se scoala?
Ce inseamna cand esti prost?
Salut! Am o curiozitate si astept parerea voastra cu drag.Ori sunt eu prea beat ori n- am inteles bine. Update al situatiei din Ucraina: Ora 20:57 Trei avioane Eurofighter ale Forțelor aeriene germane...? (mai mult)
Nu stiu daca ati patit si voi ca uneori sa apara cate unii cu cont nou doar ca sa lase un comentariu jignitor/injuraturi la intrebari?:)) Am mai observat si la altii ca pateau asa :- ? Like...bruh...? (mai mult)
Alimente sau gustari bogate in proteine/calorii scazute?
Nu trebuie sa fii puțin bolnav mintal sa vrei sa faci parte din armata? De ce ai alege de buna voie calea asta?
Bună tuturor! Pot spune că sunt foarte stresată în ultimul timp, din cauza războiului care se anunță. Sunt din Botoșani și pot spune că am un motiv de panică în plus. Considerați că România...? (mai mult)
Chiar e război? Ce o sa se întâmple?
Fraților, cu toții am auzit astăzi că nenea Putin a dat verde la invazie și că acum rușii încearcă să cucerească Ucraina. Dictatorul moscovit și- a pus trupele la granița cu Ucraina încă...? (mai mult)
Cate zile, saptamani se vor repeta pe aici aceleasi intrebari despre Rusia-Ucraina?
Dacă România declara stare de război toți romanii din diaspora trebuie să se întoarcă în țară (20- 35 ani) ca să se incorporeze. Dar dacă nu am făcut armata nimic cum ne- am descurca. Nu mi-...? (mai mult)
- Iertați- ma, poate mulți dintre dumneavoastră știți bine despre ce este vorba. Ce au de împărțit Rusia cu Ucraina? - Forgive me, maybe many of you know what this is all about. What do Russia...? (mai mult)
Contul "Rosalia" a fost sters de pe site. Rosalia s- a metamorfozat. De ce unii dintre psihologi au acea atitudine detasata, rece, robotica, dat fiind faptul ca se presupune ca una dintre principalele...? (mai mult)
De ce jignesc românii intre ei din orice motiv? Mai noi se înjură pe forumuri din cauza situației din Ucraina
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.