Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 5 Martie 2025 sunt:
Contul "Rosalia" a fost sters de pe site. Rosalia s- a metamorfozat. De ce unii dintre psihologi au acea atitudine detasata, rece, robotica, dat fiind faptul ca se presupune ca una dintre principalele...? (mai mult)
De ce jignesc românii intre ei din orice motiv? Mai noi se înjură pe forumuri din cauza situației din Ucraina
Sunt și haine bune in magazinele chinezești? Am văzut o geaca foarte la moda la 200 lei. Mă gândesc că nu ar fi rea
La anul terminal cand medicii te masoara si iti iau inaltimea si greutatea,aceste informatii vor aparea pe vreun act oficial, sau sunt doar asa, raman acolo?
Lucrez in armata si ni s- a spus ca armata in Romania va fi obligatorie. Sunteti pregatiti de ce urmeaza? Sau chiar credeti ca Rusia gata au ajuns la Kiev si isi iau jucariile si merg la masa de seara ...? (mai mult)
Ce ziceți? Incepe al treilea război mondial? Vreau să știu părerile voastre
Ce parere aveti de faptul ca Rusia a ales sa bombardeze aeroporturile si nu ii lasa sa plece pe cei care isi doreau practic sa cedeze ceea ce vrea Rusia sa obtina si sa plece.Au fost practic obligati sa...? (mai mult)
Salut! Care este parerea voastra despre faptul ca Ucraina nu a asigurat plecarea civililor inca din momentul in care Rusia a anuntat public ca va ataca? Asteptarea cu civilii in orase, fiind greu acum...? (mai mult)
Oare pot plati cu euro la restaurant în România? Dau funda
Ce faci daca esti mai frumoasa la 30 de ani decât la 20 și nu ești obișnuită cu atenția pe care o primești acum deoarece atunci nu ai primit deloc?
Bună tutoror, ce parere aveti despre atacurile asupra Ucrainei?
Salut! Ce parere aveți de faptul ca ar putea începe războiul? Va este frica de ce se va întâmpla?
Pana unde credeti ca se vor intinde rusii in Ucraina? Se vor multumi doar cu parti din estul tarii?
Vreau sa ii cumpăr iubitului meu un ceas smartwatch. Păreri? Sfaturi? De unde sa iau și sa fie de calitate dar nici foarte scump
Buna! Ce înseamna cand visezi ca iti faci analize?
Cum îți dai seama dacă sufoci pe cineva și dacă acel cineva are nevoie de spațiu personal, doar că nu știe să comunice?
Credeti ca va incepe Al Treilea Razboi Mondial daca Rusia a atacat Ucraina? Speram totusi sa nu.
Oare in alte tari exista oracole? Daca da, cum se numesc acele "Jurnale" de pe vremuri cu intrebari in engleza?
Cine este aceasta Rosalia? Vad ca toti vorbesc de ea, chiar e asa o persoana importanta sau nu aveti ce face cu viata voastra?
Poate sa iti fie rau daca bei o bere?
De ce s-au scos tigarile cu mentol?
Salutare! Am o întrebare din experienta voastră, care a fost și este in aceeași situație ca a mea. Tatăl meu a murit anul trecut din motive de sănătate, dar el ma va proteja în continuare. Are...? (mai mult)
Cum descrieți voi etapa de după moarte? Ce credeți că simte o victimă imediat ce a fost decapitată? Cât timp credeți că un om care a fost decapitat percepe ceea ce se întâmplă în jurul lui?...? (mai mult)
Daca mi-e rau de la o bere, inseamna ca trebuie incerc alta bere sau ca berea nu e de mine?
De ce nu mai scrie pe tigari cata nicotina au?
Uneori simt ca ma chinuie singuratatea...am prieteni dar parca nu imi ajunge cat vorbesc si cat ies cu ei. Nu ma refer neaparat la singuratate in sensul de a avea o relație, ci doar la un gol existential....? (mai mult)
Ma simt melancolica. Spuneti-mi ceva vesel.
Salut, am un cățel din rasa pug și astăzi a leșinat, chestia este ca atunci când am ajuns acasă, cu 5 minute înainte, totul era bine era foarte entuziasmat ca am ajuns acasă, ca orice cățel...? (mai mult)
Imi puteti da exemple de forumuri gen TPU? Merci!
Vrăjitoarea Brățara are puteri reale? A ajutat pe cineva?
E Didac Ribot un bărbat frumos? Va plac picioarele lui?
Bună! Vreau răspunsuri doar de la persoanele care au încercat acest lucru. A încercat cineva vrăji de întoarcerea unei persoane iubite? Functioneaza așa ceva? Știți vreo vrăjitoare?
Poți sa faci rău prin puterea gândului? Credeți în asa ceva? Dacă da, cum?
Cum sa nu mai pun la suflet orice vrajeala in care zice ca ma iubeste si ii pasa de mine si ma minte pe fata.
Un ulei CBD spectru complet 5% de incredere si bun, eventual si utilizat, de unde as putea gasi? Daca ar putea cineva care cunoaste sa imi recomande unul bun, as aprecia enorm
Daca o intrebi cat te iubeste si ea zice ca doar Dumnezeu stie, ce inseamna?
Nu stiu ce am de la o vreme, nu mai pot dormi noaptea cand vad mizeriile din vecini ca se bucura (fara permisunea mea);[ trebuie zdrobiti. Ce-i de facut in cazul asta? :D
Iubita mea mi- a spus ca ar trebui sa ne separam si apoi i- am spus ca ce s- a intamplat, putem discuta si apoi imi zice ca a fost o gluma :| Ce gluma mai e si asta? Gluma cu adevar sau ma ia la misto...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o intrebare mai delicata in ceea ce priveste politica externa.Eu incepand cu 2017 am inceput sa am o foarte mare simpatie pentru Domnul Donald Trump.Am vazut in el o mare speranta...? (mai mult)
Bună. E ora 3:15 dimineața, toata lumea doarme în casa și s-a luat curentul tip de câteva ore. Îmi este puțin frica, ce pot sa fac?
Hey lume, cand mergeti in concediu in cupluri va sincronizati tabieturile intre voi? Am discutat asta cu colegii mei de birou si mi- au spus ca ei isi sincronizeaza tabieturile intre ei cand sunt in...? (mai mult)
Stateam in pat si am vazut telecomanda pe scaun cum tremura, ce parere aveti? Mi-a atras atentia, cum se poate asa ceva?
Eu port 26.5 cm la încălțăminte insa sunt unii producători care au 26 cm și următorul 27 cm. Asta înseamnă că nu pot avea încălțăminte de la firma respectiva?
Poți cumpăra doar o guma de la supermarket?
Ati observat ca azi e data in oglinda? 22.02. 2022 :)
La ce te gandesti?
Care sunt piesele muzicale pe care momentan le ascultati sau care va plac cel mai mult?
Salut TPU, ce sa fac daca m-am lovit? Dau funda. Multumesc!
E ok sa îți faci o cariera din smen și bișniță?
TPU, cum să nu mai las pe alții să facă ce vor ei cu mine, simt ca atunci cand cineva imi spune - "nu e bine așa, trebuie așa ", când ma las condusă de x sau y sa să facă el ca el stie mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!