Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 5 Martie 2025 sunt:
Daca cineva intreaba cum te simti, ca stie ca nu ti-a fost bine inseamna chiar tine la tine si te iubeste?
Salut! Cum raspunzi la "imi place haina ta" adica...nu stiu cam ce e potrivit sa spui.
Pun o întrebare de logică aici, destul de simplă dar pentru mine complicată. Spuneți dacă greșesc cu ceva. Acum câteva luni am depus CV să mă angajez la Kaufland și peste câteva zile mă...? (mai mult)
Credeti ca Dumnezeu te poate pedepsi sa fii bolnav?
Oare daca nu ii mai scriu nici un mesaj prietenei mele si astept sa vad daca ea o sa imi dea mesaj, o sa se supere?
Salut! Ce pot face daca mama mea nu poate sa imi cumpere ce vreau?
Exista vreun motiv logic și explicabil pentru care într- un reality show persoanele care participă au aceleași haine zile la rând (la fel și coafura, make up). Este un show despre renovat case și...? (mai mult)
De ce actuala fostului mă vede ca pe o amenințare?:)))
Cum ați defini voi timpul? Cum vă organizați timpul liber?
Bună ziua. În sfârșit am reușit ieri sa iau permisul auto cu 17 puncte de penalizare, am reușit cu ambiție și devotament. Am fost în ultima serie de la ora 8 dimineața cu un băiat de la alta...? (mai mult)
Unde poti gasi trandafir verde sau alb? Am auzit ca sunt destui de rari acesti trandafiri
Mesajele de noapte buna, buna dimineata si de sarbatori sunt mai apreciate cand sunt spuse din suflet decat cand sunt spuse cele copiate de pe google?
Cum ați proceda dacă v-ați prinde partenerul/partenera în flagrant în timp ce vă înșală?
Salut, vreau să intreb dacă romanii sunt superstițioși și dacă cred în deochi? Sunt studenta din Polonia și scriu o lucrare semestrala despre superștițiile romanilor. Aș vrea să utilizesc...? (mai mult)
Hei TPU! Vreau sa stiu daca e cineva pe aici care isi aminteste ce spun. Acum cativa ani era o fata pe Youtube, Madalina cred ca o chema, nu sunt sigura 100%. Facea vloguri, tin minte ca avea un...? (mai mult)
Va mai amintiti de hi5? Cati dintre voi ati avut cont acolo? Cum vi se pare hi5 de acum cativa ani, cand era in voga, față de Facebook si Instagram acum?
Buna seara! Cat la % da maxim un amanet pe un produs? Stie cineva procentajele minime si maxime pe un produs nou? Am ceva de 4. 000lei electrocasnic, arata ca nou dar l- am folosit 3 ani, pretul actual...? (mai mult)
Hey, imi puteti da va rog niste citate? Cat mai multe daca se poate! Multumesc! :)
Bună! Maine am programare la oftalmolog și eu nu știu ce probleme am. Eu am pierderi de vedere și sunt momente în care nu văd la distanță. Cum ar trebui să explic asta?
Daca ati avea un iubit sau iubita care sa va spuna sa va lasati de fumat pentru el/ea? Ca va iubeste si nu vrea sa muriti ce i-ati spune? Merita sa te lasi?
De ce prefera lumea sa "alerge pe banda" la sala, in loc sa alerge in aer liber? Sunt sportivi de performanta care incurajeaza asta?
Oare nu v- ați săturat să vă băgați nasu și privirea în relația altuia? V- ați gândit vreodată că oamenii aceia chiar se iubesc? NU vă mai amestecați în treburile persoane alea altora. ...? (mai mult)
Din punctul vostru de vedere e mai rentabil sa iti iei casa sau apartament? Astept mai multe pareri.
Salut. M- a cam luat aparatul de tuns pe dinainte și am băgat cu numarul 1 în față că aveam părul mare iar pe la spate sunt tuns cu fade. În cât timp credeți că o să imi crească din nou ...? (mai mult)
Fetelor, ati simtit vreodata invidie pe barbati pentru ca ei au madular (penis)?
Daca te doare inima tot mai des e un semn ca poti faci infarct sau nu neaparat? Nu mor inca nu? :))
Cum pot sa imi dau seama daca sunt sanse mari ca iubita mea sa ma insele? Daca e online si raspunde mai greu, oare inseamna ca vorbeste si cu altcineva sau nu neaparat, sau daca face glume si ma intreaba...? (mai mult)
Cum fac aroma de narghilea?
De ce iubita mea imi raspunde destul de greu, cam odata la 10 minute si daca o intreb ce face, cica sta :| Cum pot afla oare daca are pe cineva sau vorbeste doar cu prietena ei?
Salut Utilizatori TPU, cum pot să îmi dau seamă dacă persoana mă iubește? :)))))))));)))).
De vreo 2 ani, am simțit totul foarte negativ, nu am mai fost fericit, rar se întâmpla când mai ma trecea un sentiment de fericire, dar în rest, sunt trist sau nu simt nimic. Iar acum, mai am...? (mai mult)
Ati parasi un prieten sau un iubit/iubita doar pentru ca mai mereu cand vorbiti cu el se plange de viata?
Nu vi se pare ciudat faptul ca din ce in ce mai multe persoane se muta de pe Facebook pe Instagram?
Buna TPU, vreau sa va spun ce am pe suflet si ma face sa ma simt trist si suparat. Eu am un obicei destul de prost ar spune unii, sa ma vait mereu de viata si ca nu ma simt bine, stiu ca nu e cea ...? (mai mult)
Daca ai obiceiul sa nu prea dormi decat pe la 5 dimineata cat de mult poate sa iti afecteze sanatatea daca repeti asta in fiecare zi si dormi 5-6-7 ore? Ce probleme de sanatate poti avea?
Voi ce faceti cand va simtiti rau si vorbiti cu prietenii vostri? Le spuneti ca nu va simtiti bine sa e mai bine sa nu le spui?
Sunt student in anul 2 la informatica si mi-as dori sa incep un internship in IT, mai exact programare. Ma puteti ajuta cu sfaturi/ponturi in acest sens?
Ce poti manca dupa miezul noptii?
Ati place un baiat care e "perfect" pentru voi din toate punctele de vedere si il considerati baiatul viselor doar ca are o problema si anume are dintii urati?
Oare fetele ar mai place un baiat simplu si timid? Care se imbraca cu haine mai simple gen H&M, nu cu firme Nike si ce mai sunt
Cine te iubeste cu adevarat asa cum se spune, te iubeste chiar si daca esti urat si ai dintii urati, chiar si daca nu ai casa, masina si bani? Chiar si daca nu te imbraci de firma sau nu esti la moda...? (mai mult)
Mi- e rusine sa vorbesc cu fata de care imi place din cauza ca nu arat prea bine si dintii mei sunt urati (galbeni si strambi) si ma gandesc ca apoi poate nu o sa ma mai placa nici ca prieten normal :((...? (mai mult)
Fetelor, luati telefonul cu voi la baie cand stati asezate pe toaleta?
AM UN LABORATOR pe care îl țin degeaba din lipsă de idei, ce aș putea să fac cu el? DACĂ VOI SUNTEȚI ARTIȘTI PLASTICI, CERCETĂTORI ȘTIINȚIFICI, meșteșugari... oameni deosebiți care trăiesc...? (mai mult)
E adevărat că dacă dai bani în prima zi a lunii, o să dai toată luna?
Cum aflu numarul de telefon al unei cartele reincarcabile Telekom daca nu am credit?
Salut. Cei care locuiesc in capitala, ce sugestii imi puteti oferi pentru a- mi crea o viata sociala in oras? De obicei, ce locuri credeti ca ar fi cele mai adecvate pentru a cunoaste lumea? Ar trebui...? (mai mult)
Dacă fumezi puțin o singura data iarba, poți deveni dependent?
Ce parere aveti despre barbati care fac prea multe de la inceput? Adica daca doar ce v-ati cunoscut de catva timp si el incepe sa va faca cadouri
Cand incepe un prieten sa vi se para sufocant si ca va mananca de energie? Daca va e alaturi mereu si va da mesaje in fiecare dimineata si seara si mereu are ceva de vorbit cu voi si vrea sa vorbiti mult....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!