Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Bună TPU ce mărime este potrivita la sireturi pentru o pereche de jordan 1 140m sau 170m? Mulțumesc!
Mi- e rușine de mine punând această întrebare o voi dezvolta printr- un rezumat măricel.P.S:Sper să citiți tot! Puteți să vă faceți tabietul în același timp analizând această poveste de...? (mai mult)
Doar eu am observat asta sau mai sunteți care ați observat treaba asta, și aștept și ceva explicații, dacă le aveți, căci la mine e blanc, complet blanc. Deci, ați observat și voi cumva,...? (mai mult)
Hei TPU. primul si al doilea contact sexual au fost dureroase si urmate de sângerări. dupa 3 zile de la ultimul încă mai apar câteva picături de sânge când urinez. care ar putea fi cauza?
știe cineva daca funcționează sa fumezi terea cu bricheta? mi s-a stricat iqos-ul și încă am câteva terea uri și as vrea sa încerc să le fumez cu bricheta însă nu știu dacă ar funcționa
Ce s-a întâmplat.cu userul sadrian? Vad că nu o mai intrat de 2 luni jumate pe aici, el intra zilnic pe TPU!
Salut TPU cei care au adidasi air force 1 cati metri are șireturile voastre?
Salut! Poate părea stupidă întrebarea mea dar fac un proiect la psihologie și nu sunt familiarizat cu termenul de pedofilie? Ce însemna mai exact un pedofil și cum îți poți da seama, să îl...? (mai mult)
Bun seara de ce nu pot primi codul de email
De ce sunt atat de putine locuri de munca in domeniul it si mai mult ca necalificat? uite si ce locuri de munca sunt pe olx in Timisoara Agenti - consultanti vanzari40 Agricultura - Zootehnie1 ...? (mai mult)
Ce job ti- ai dori din lista asta? si de ce? Cursuri de calificare si recalificare Operator introducere, validare si prelucrare date Lucrator in comert Cosmetician Frizer- coafor- manichiurist-...? (mai mult)
Făceam astăzi niște exerciții în greacă veche când mi s- a dat să traduc propoziția asta, extrasă dintr- un fragment al unei piese pierdute de Menandru: Ἱστοὶ γυνaικῶν ἔργa...? (mai mult)
Cum pot sa gasesc un partener daca nu prea ies nicaieri?
Salut, de mic eu ma legan cand ascult muzica, pur si simplu asta ma relaxeaza si problema e ca o fac zilnic... Timp de 10 ani de zile timp de jumate de ora. Mi a apaut prin 2021 si o problema la spate,...? (mai mult)
Am primul meu card la Banca Transilvania. Am o curiozitate, cam prin ce dată trag ei taxa lor aia lunara?
Va regasiti si voi? https://www.youtube.com/watch?v=s3J7UQeSfuQ
De ce unii oameni le consideră egoiste pe femeile care nu vor copii? Adică nu ai cum să fii egoistă față de o persoană care nu există. Plus că pe bărbați nu se pune atât de multă presiune....? (mai mult)
Acum dacă îți pui interdictie la un cazinou automat ai interdicție la toate? Adică dacă ți- ai pus la Casa Pariurilor ai autoexcludere și la SuperBet, și la restul? Asa- i că trebuie să fii...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt lacuri glaciare în Subcarpații Curburii și în Subcarpații Getici?
Ar trebui blamați oamenii care nu iubesc animalele deloc? Adică un om care ajuta oamenii, orfanii și bătrânii dar este pro eutanasierii animalelor fără stăpân ar trebui urat de societate?
Îmi doresc foarte mult să am un iubit sau un prieten băiat. Nu am cu cine să îmi împărtășesc trăirile și tot ce am pe suflet, sau, măcar pe cineva la care să pot apela la orice oră pentru...? (mai mult)
Hei primul meu contact sexual s- a produs fără prezervativ la început, apoi cu. menționez ca a existat doar lichid preejeculator in momentul in care nu am folosit prezervativ (ultima data cand si ...? (mai mult)
Ce fel de om te invita intr- o vacanta de 10 zile(deci te pune sa faci si un bagaj pentru o durata lunga de timp), iar apoi cand ajungeti la destinatie, vrea inapoi acasa pentru ca a intrat in conflict...? (mai mult)
Credeți ca si timpul petrecut pe TPU ar trebui sa se ia in calcul la recalcularea pensiei? https://ziarulunirea.ro/recalculare- pensii- 2024- cine- sunt- romanii- ale- caror- pensii- vor- ramane- nemodificate-...? (mai mult)
Bună seara Dacă vorbesc cu CheatGPT conversațiile le pot vede și autoritățile adică legea?
Bună seara! Ce se afla în partea dreapta aproape de buric?
Ati vazut ca se vede numa jumate din luna si e deosebit de stralucitoare? La stiri nu o spus nimic de faza
Buna. Ce se întâmpla dacă te- ai certat cu una pe strada ca ii neatenta la drum și era sa loveasca pe cineva și tu o faci handicapata iar ea te înjura de morți și te amenință ca "lasă ca vezi...? (mai mult)
Daca vrei sa fii cu cineva impreuna iti faci din start sperante pentru persoana respectiva?
Cum ati reactiona daca ati fi invitat in vacanta de un coleg pe care l- ati ajutat de multe ori si acolo v- ar strica vacanta din prima zi, cautand motive sa se intoarca acasa dupa un drum de 7 ore cu...? (mai mult)
Am o problema. doar fete/femei să mă ajute. Eu de mult timp am secreția/albeață cum îi spuneți și aproape în fiecare zi am, mi se scurge tor timpul câteodată și mult și nu îmi place. rămâne...? (mai mult)
Credeti ca sperantele sunt totuna cu asteptarile?
Https://youtu.be/wA7aXQ6YCiU?si=9KBbNaWOD_YrckIX Voi ce părere aveți de cazul ăsta? :) Eu tot încerc să- l încadrez într- un tipar, să- l diger, dar pur și simplu, nu pot. Credeam că...? (mai mult)
Buna ziua stimati colegi de pe TPU! Imi cer scuze in fata dumneavoastra a tuturor, dar am o mare rugaminte la cei din voi care ma puteti ajuta. In caz ca nu este voie sa scriu ceea ce urmeaza sa scriu,...? (mai mult)
Bună. Voi după ce ați terminat liceul, după cât timp v- ați găsit primul loc de muncă și pe ce mai exact? Și cum ați reușit să- l găsiți acel loc de muncă: online, v- a ajutat cineva...? (mai mult)
Hei TPU am nevoie de ajutorul vostru. Sapt trecuta am facut sex pentru prima data cu partenereul meu, pentru mine nu a fost o experienta tocmai plăcuta pentru ca am simtit o durere deloc usoara si a ...? (mai mult)
Credeti ca e important pentru o femeie să fie frumoasă? Aud des asta.
Buna! Am o rochie verde cu mâneci scurte care se poarta sub umeri, este lungimea cam sub genunchi. Rochia este de seara sau merge și de zi?
Buna! Eu sunt la mare in acest moment si am fost la piscina de la hotelul la care sunt, si am sarit tare intr o piscina mica de copii si m- am lovit la picior/ talpa ce o fi, ma doare foarte rau talpa...? (mai mult)
Buna. Anul asta intru in clasa a 9 a in acelasi oras in care am facut si scoala generala In clasele 0- 8 am avut o colega careia i s- a scos un certificat de ces abia in clasa a 8 a, adica in toti acei...? (mai mult)
Daca ați avea o bluza puțin decolorata spre o tenta roșie care e faina și va place mult sau pantaloni ați ieși așa cu acea haina in oraș? Sau doar prin casă?
1. Am niste adidași care au nepurtați ( sunt noi) de ceva timp și i- am probat puțin prin casa și îmi alunecă puțin la călcâiul lui Ahile când pășesc! E de la ciorapi? Ce sa fac sa scap ...? (mai mult)
Care e diferenta dintre raiffeisen online si aplicatia pe mobil?
Am 26 de ani si un copil de 2 ani. Tatal copilului are 42. Nu a vrut sa aiba nicio legatura. Pentru ca are multi bani si mult mai multa putere ca mine a reusit sa nu plateasca nimic. Aflasem ca e insurat...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu, dragi romani, de unde aveti bani. Nu ma refer la cei cu diploma de medic, inginer, avocat, manichiurist (da, ca am inteles ca iese cascavalul) ci la cei cu job normal care ...? (mai mult)
Ma poate ajuta ambasada romana in Spania daca am fost dat afara de la munca sa ma intorc in tara?
Pana la urma din ce an incepe generatia Z?
Ați putea fi într-o relație cu cineva de etnie/rasă diferită?
Salut,mă poate ajuta și pe mine cineva cu codurile de pe pachetele de țigări (pall mall,kent sau dunhill) care nu aveți nevoie de ele le puteți lăsa aici, mulțumesc!
Salut! Cum priviți situația actuala geopolitică la nivel global? Ce părere aveți despre generalii armatelor din Europa ce susțin ca în termen de 5- 10 ani vom intra în război cu rușii? Sunteți...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti