Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Cand incepe un prieten sa vi se para sufocant si ca va mananca de energie? Daca va e alaturi mereu si va da mesaje in fiecare dimineata si seara si mereu are ceva de vorbit cu voi si vrea sa vorbiti mult....? (mai mult)
MAI FACE CINEVA CEVA CU MÂNA LUI ÎN ȚARA ACEASTA!? Sunteți pe aici dintre cei care aveți un mic atelier!? Oameni liberi care produceți ceva? Artă farfurii, dinți, termopane, mâncare, gastronomie,...? (mai mult)
Care este userul vostru preferat de pe TPU? Din categoria dragoste si sex
Ce să fac că mă plictisesc?
De ce unele femei cauta barbati duri? Am o prietena. Ii place sa se uite la filme cu actiunea in perioada anii 30- 50 si se minuneaza de barbatii in uniforma, de obicei soldati, KGBi- isti, nazisti ...? (mai mult)
Faptul ca zilnic schimb obiectele prin camera si le așez colț la colt desi sunt așezate deja, e semn de nebuneala? E asa de obositor sa fac asta... Need help
Buna, eu fac meciuri live pe tik tok de putin timp si nu inteleg ceva. In timpul meciului se da o provocare de viteza in care se strang trandafiri. Dupa ce i- am strans se da un timp de 20- 30 de secunde...? (mai mult)
Salut, când eram mic imi era foarte frica de întuneric si ma temeam sa dorm singur noaptea si tin minte ca într- o noapte imi era asa de frica încât am început sa plang, aveam cosmaruri etc., aveam...? (mai mult)
Credeti ca daca ai o prietena si nu ii scrii mesaje cateva zile si astepti sa iti scrie ea, sa vezi daca chiar tine la tine oare se supara?
Ati fost vreodata curiosi sa vedeti cum e sa fii in pielea unei persoane de sex opus? Adica voi baietii sa fiți un timp fete iar voi fetele sa fiți pentru un timp baieti, sa vorbiti la genul masculin,...? (mai mult)
Cum pot scapa de injuraturi? Eu nu injur doar rar, dar mereu in minte spun injuraturi fara sa vreau si stiu ca e pacat mai ales sa spui de Dumnezeu.
Poate sa iti apara cosuri oriunde? Si pe buric, si pe picior, si pe gat?
Oare prieteni online care chiar par sa iti fie prieteni, oare chiar tin la tine sau daca ii cunosti si in viata reala se schimba?
Dacă s- ar da Premiul Nobel şi pentru...rebus, credeţi că ar merita propuşi unii creatori de careuri din revista Rebus? Pun mai jos două definiţii din ultimul număr al revistei: "Trage cu ochiul...? (mai mult)
Ce părere aveți despre mâncarea fast food?
Pot sa imi pierd iubita din cauza ca, cand sunt bolnav tot exagerez? Si zic ca sunt pe moarte si din astea in gluma
Chiar nimanui nu ii pasa daca ti-e rau de numa? I-am spus prietenilor si iubitei si nimic, cica mda. Poti muri si nimanui nu ii pasa.
Dacă mâine ne invadează extratereștrii și singura modalitate de a ne lupa cu ei este folosirea unor subiecte plictisitoare - Ce subiecte ați alege?
Este determinarea o abilitate care poate fi învățata și îmbunătățita / perfecționata, sau credeți ca anumiți oameni au limite firești?
Este rasismul o idee preconceputa natural de instinctul de supravietuire sau este o alegere?
Daca comand ceva 18+ de la eMAG in easybox si nu am 18 ani ce se întâmplă?
Caut colegii de la liceul 14 fost Electromagnetica clasa 12 M promoția 1978
Voi stiti ce fel de suplimente consumati? https://www.youtube.com/watch?v=ZK-giTlDeCU
Sincer nu cred ca are rost sa mai aveti cont aici deoarece aici sunt multi destepti care nici nu au auzit de Antarctida.Probabil ca dupa mintea lor Antartica este o denumire de inghetata si de aceea au...? (mai mult)
Poate sa iti fie rau daca te lasi de fumat si nu ai fost dependent? Doar un pachet pe saptamana
Cati ani ai? Ai chef de vorba?
Daca iubita ta iti zice ca esti ca o fata e de bine sau rau?
Eu sunt contra violenta, dar ma intreb : Ce exemple imi puteti da, prin care considerati voi ca violenta este acceptata si justificata? (daca este cazul) Pentru mine exceptia este auto-apararea.
Intra șerpii și crocodilii peste tine in casa in Australia?
Nu prea am ce face si stau mereu degeaba, ca am mult timp liber si nu stiu ce sa fac. Doar ma uit la seriale si ascult muzica toata ziua si lumea imi spune sa fac ceva, dar ce pot sa fac?
Ati place pe cineva care nu face prea multe? In afara de muzica si seriale toata ziua doar sta
Ăștia cu mii și mii de răspunsuri care pun in fiecare zi răspunsuri aici pe TPU când naiba trăiesc? Când își fac curat in casa? Când gătesc? Când își plătesc facturile? Când se vad cu ...? (mai mult)
Cum functioneaza creierul tau? Va rog sa raspundeti sincer, sunt foarte curios cat de diferiti suntem unii de altii. Am aflat despre unele din ele cu ceva timp in trecut si am ramas cam surpins cat ...? (mai mult)
Am cunoscut o fată reticentă,are o foarte mare reținere în a vorbi, să continui?
Merita sa te lasi de fumat si baut alcool doar pentru ca iubitei tale nu ii place asta?
De ceva timp am aflat de tellonym, nu prea stiu cum functioneaza, am aflat de la o amica care tot se cearta cu o tipa si ca nu se stie autorul care iti scrie acele mesaje.Imi poate explica cineva mai...? (mai mult)
Am 20 de ani și nu am lucrat niciodată. Unde sa lucrez? Ma sperie gândul ca nu o sa știu sa fac nimic și mi-e jenă într-un fel.
Care sunt primii 3 useri de pe siteul asta care va plac? (ca stil, inteligenta, umor)
Oare o sa se acorde vreodată Userul Anului pe drept? Cred că de 5 ani numai persoane aiurea au ieșit castigatoare
Daca Robin Hood ia de la bogați sa dea la sărmani înseamnă că sărmanii care primesc bogății nu mai sunt sărmani, deci ii jefuiește și pe ei ca sa dea la alții mai săraci și tot asa? E un...? (mai mult)
Pot lua prima chirie daca NU sunt somer? Adica NU lucrez dar nu mi-am bagat nici somajul, era prea mic si acum am nevoie de acest program. Stie cineva bine?
Salut, am o problema, cred ca este mai mult mintala, am impresia ca am capul putin mai umflat intr- o parte sau poate chiar asa e, uneori observ alteori nu, insa in ultima perioada ma terorizeaza ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un raspuns pe tema Rusia-Ukraina! Voi ce credeti ca se va intampla? Oare noi vom avea de suferit sau este doar intre ei?
Ce rost are sa traiesti din amintiri? Am facut, am dres.Trecutul e trecut, cu ce te mai ajuta? Iti creste stima de sine?
Fetelor ziceti sincer, pe ce puneti mai mult pret: 1. Pe aspect/comportament 2. Pe modul de gandire/exprimare(vorbe) Ce va intereseaza mai mult?
Ce iti place la Instagram? Intrebarea este pentru cei carora le place Instagram-ul. Ma refer ca utilizator obisnuit, nu ca business.
Salut.Pentru cine e plictisit si se pricepe putin la testele iq am o intrebare.M- am tot contrazis cu cineva la acest test http://www.treningmozga.com/ro/iq/iq- test- 26/iq- test.php LA INTREBAREA NUMARUL...? (mai mult)
Buna, am o intrebare in legatura cu onlyfans. Azi am vazut pe profilul meu ca am primit 8$. Am completat datele pentru card dar inca nu mi-au intrat banii pe card. La ce suma ii transfera pe card?
Hei. Daca am aproape 15 ani si înălțimea de 1, 53 o sa mai mai inalt? Mama cred ca are undeva la 1, 59, tata 1, 70, fratele meu tot cam 1, 70- 1, 72...pana la ce varsta o sa ma mai inalt?...? (mai mult)
Ce ziceti, pana la urma invadeaza Rusia, Ucraina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!