Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Se mai poate spune la 20 de ani ca esti copil? Sau adult in sensul adevarat devii doar dupa 25 cand atunci intelegi viata mai bine?
"Cursa" pentru campionul zilei - cum functioneaza? Am observat in ultimele 3 zile ca pana aproape la 12 noaptea dupa ce raspund la intrebari imi spune ca- s pe primul loc, apoi vine 12 noaptea si ...? (mai mult)
Cum îmi pot înfrumuseța și mai mult chipul meu?
Hai să "deblocăm" niște amintiri. Care era desenul vostru preferat în copilărie? Vă este dor de copilărie? Mie sincer da. Când eram mica îmi doream așa mult să cresc, iar acum la 17 ani îmi...? (mai mult)
Daca ai fumat cativa ani si apoi te lasi, scad sansele de moarte si boli grave si plamani se refac cat de cat sau tot asa esti?
Salut, vin cu o intrebare care ma macina de ceva timp, vreau sa cant melodia Baga Bani a lui Puya intr- o tabara, vi se pare ca melodia este considerata urata, contine vreo injuratura ceva? Intreb ...? (mai mult)
De ce daca ii spui unui prieten sau prietenei ca suferi si ca esti in depresie si din astea, te lasa toti la greu si pleaca cand le spui ca nu te simti si ca esti in depresie si ca viata nu e...? (mai mult)
De ce unii useri de aici mai răspund la întrebări daca răspund doar cu,,nu, sau da,,?
Voi cum ati face pretul unui telefon daca l- ati cumparat acum recent maxim 3 luni la 26 milioane cu reducere de 4 milioane(era notat cu 30mil) si in prezent se gaseste cu 24 milioane daca ati vrea sa-...? (mai mult)
Cu ce își spala Hercule din film bluza?
Exista tatuaje anale pentru bărbați?
Este cineva pe aici care in viata asta a reusit sa se afle in ambele universuri: cel al insinguraticului si cel al sociabilului sau al exuberantului? Daca da, care sunt parerile voastre despre fiecare...? (mai mult)
Ce subiecte de conversatie sunt interesante pentru tine?
Ce părere aveți de frații Salam? Chiar sunt rude cu Florin Salam?
Care e faza cu intrebarea asta cu zgomotul care se mentine pe prima pozitie? Acum suntem injectati si cu mesaje subliminale?
Scrieți un text horror. Cel mai bun primește funda. ????????????☠️????????????️????♂️????
De ce la femei grăsimea din jurul taliei se leagă de cea din zona fundului și iese in evidenta,iar la bărbați, nu?
Cine sunt proprietarii site-ului simpatie? Sunt foarte multe profile fake acolo care dau răspunsuri automate, de obicei cele cu poze. E legal?
De ce apare întrebarea cu zgomotul pe prima pagina daca a fost pusă acum câteva zile?
V-ar placea sa traiti in Statele Unite? De ce?
Salut. Am nevoie de un răspuns de la voi cât mai urgent. Ieri pe la ora 22:00 m0am pus în pat și am adormit 1 ora pana la 23:00. Am uitat sa mai blochez telefonul si l- am lăsat în pat și cu ...? (mai mult)
Cum ar fi fost omul daca s- ar fi nascut fara sistem nervos? Si aici ma refer la partea care se ocupa cu simtul durerii (durere ca ce- a pe care o simti cand te lovesti), ar fi fost mai bine sau mai...? (mai mult)
Credeti ca Ana Maria Prodan e caz de camasa de forta? Am citit un articol cum ca ar fi folosit Photoshop pentru a se introduce intr- o poza dintr- un transfer insa a fost prinsa, poza oficiala aparand...? (mai mult)
Mercurul este foarte periculos pentru oameni, dar nu specifica când este periculos. Ne poate face rău chiar si dacă îl atingem?
Buna seara, as dori să îmi răspundeți la această întrebare dacă știți. Astăzi dimineața asta e a 3 oară care visez pe rudele mele moarte, in vis simt că am un demon în mine și acel demon...? (mai mult)
De unde isi permit unii sa dea cateva zeci de milioane pe o pereche de adidasi sau sunt fake-uri cam toate?
Ce parere aveti de Max Weber?
Am vrea să știm, încă mai e zgomot? Doar de curiozitate.
Bună din nou, comunitate! :) Ce ați mai făcut? Sunteți bine? După cum v- ați dat seama, am lipsit o perioadă de timp. Am avut ceva treburi de făcut care au necesitat timpul și atenția...? (mai mult)
Unde e Alex Dorinel?
Cum sa castigi un argument pe TPU?
Ce parere aveti de Sigismund Freud?
Ce credeți că e iubirea?❤️
Se aude cand faci screenshot pe facetime?
Credeti ca daca vorbesti cu o persoana si va intelegeti bine dar nu vrea sa vorbiti niciodata pe audio sau pe apel video doar in scris, credeti ca minte si nu e cine zice sau doar ii e rusine? Cum sa ...? (mai mult)
Salutare! De ce oamenii care nu au vor sa dea impresia ca au? Am observat ca multi au figuri si impresii pe nimic
Cum să-i zic unei fete că o iubesc? Dacă ea nu simte la fel? Ce să fac? dau funda celui mai bun răspuns
Ce nume sa aleg pentru un site nou de anunturi in Romania :> ( + app )
Unde si cum pot cunoaste persoane (din liceul sau orasul meu) care sunt dispuse sa ne imprietenim?
Ceva gustari bogate in proteine/calorii putine? Ma refer la ceva batoane de ciocolata sau la ceva de genul nu la o salata. Si ce pot sa folosesc pentru energie in afara de energizante, cafea nu beau...? (mai mult)
Credeți că dragonii încă mai exista sau măcar au existat vreodată? Ce mituri sau legende știți despre dragoni?
Ce iarna e asta? O urasc
Salut, se întâmplă ceva ciudat, de câteva zile pierd bani din buzunar. Am pierdut odată 15 RON și după câteva zile am mai pierdut 130 RON pe strada. Buzunare nașpa, cade tot din ele.Voi cum...? (mai mult)
Unde locuiți în ce județ tara?
Ce părere aveți despre Onlyfans? Mie mi se pare o prostie. Adică o inselatarie ca sa facă niște naivi de bani și de multe ori în spate nici nu sunt respectivele persoane și persoane plătite de...? (mai mult)
Buna TPU, as dori sa aflu daca din Rusia poti ajunge in America trecand Marea Ciukotk sau nu? Intreb ca am auzit la tv ca au incercat sa treaca fraudulos tara si de acolo au mers in China.
Ce vrea sa spună acest anunț? https://m.olx.ro/d/oferta/inchiriez-camera-in-apartament-IDeHMSV.html
Am așa în minte niște persoane enigmatice din spațiul public care au cam lăsat ceva in urma lor, demn de filme. Nu știu dacă bine sau rău. Serghei Mizil, Gregorian Bivolaru și nu în ultimul ...? (mai mult)
Ce parere aveti de DMX?
Aveți momente când va ia melancolia și ascultați o manea veche?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!