Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Buna TPU, as dori sa aflu daca din Rusia poti ajunge in America trecand Marea Ciukotk sau nu? Intreb ca am auzit la tv ca au incercat sa treaca fraudulos tara si de acolo au mers in China.
Ce vrea sa spună acest anunț? https://m.olx.ro/d/oferta/inchiriez-camera-in-apartament-IDeHMSV.html
Am așa în minte niște persoane enigmatice din spațiul public care au cam lăsat ceva in urma lor, demn de filme. Nu știu dacă bine sau rău. Serghei Mizil, Gregorian Bivolaru și nu în ultimul ...? (mai mult)
Ce parere aveti de DMX?
Aveți momente când va ia melancolia și ascultați o manea veche?
Voi sărbătoriți Valentine's Day?
Considerați aroganta o persoana care chiar cunoaște informații despre orice subiect? Ar trebui aceasta persoana sa se dea mai puțin informată pentru a se integra într-un grup?
În ce an credeți că va fi sfârșitul lumii?
De ce ajung unele cupluri căsătorite sa se urască? E vorba și de probleme de compatibilitate din trecut peste care au trecut și acum se răsfrâng asupra lor?
Voi dormiți la această oră plăcută?
Cum răspunzi la "Scuze"?
Bună. Dacă un bărbat căruia i- a murit soția acum aproximativ 4 ani și dorește să- și refacă viața mai păstrează poze cu aceasta pe rețelele de socializare gen Facebook și WhatsApp, pe...? (mai mult)
Ce inseamna ???? daca pui la story talk
Bună. Dacă o adolescentă e mereu tristă din cauza situației ei familiare și îi spune mereu celei mai bune prietene că dorește să se sinucidă ce se poate face pentru a ajuta acel copil? Nu ...? (mai mult)
Dacă ar fi să alegeţi ca premier între Victor Ponta şi Călin Georgescu (doar între aceştia doi), pe cine aţi alege?
Buna seara, va rog sa luați în serios întrebarea! Acum câteva zile am creat un cont fake de Instagram și le- am scris mai multor baieti de la mine din scoala printre care era și un coleg de al ...? (mai mult)
Buna TTP, Astazi la scoala facand lectiile pe banca langa un coleg ascultand-o pe doamna profesoara colegul mi-a rupt pixul, ce sa fac? Multumesc
Cum afla un psiholog in cadrul unei sedinte de consiliere vocationala ce iti place sa faci daca nu prea ai avut ocazia sa incerci multe lucruri si nici tu nu stii tot ce iti place?
Ce credeți despre apocalipsa zombie?
Oare chiar poate sa te iubeasca cineva doar daca vorbiti prin mesaje si video sau e doar vrajeala ieftina sa te faca de bani sau sa profite de pe urma ta? Sau mai rau, se da altcineva si te ia la...? (mai mult)
Am o întrebare pentru toată lumea. Care este cea mai mare problema pe care o aveți și pentru care ați da bani, adică o problema pentru care ai plati?
De ce se plange Arsinel in spatiul public ca nu e respectat? Am vazut ca primeste o pensie foarte mare, in jur de 10000 lei
Ce părere aveți? Brooklyn Beckham? Mai nou zice că e bucătăr și are emisiune la TV.
Ati cumpara? https://www.anuntul.ro/anunt-vanzare-garsoniera-leordeni-strada-garsoniera-cu-zKVaqM#YwMzPb
Buna. Era un site unde puteai sa scrii un cuvant si ti-l genera automat de multe ori si daca dadeai scroll se vedea frumos, ondulat. Daca stiti, va rog sa-mi spuneti. Dau funda.
Bună. O lenjerie intimă sau un costum foarte sexy pentru a-ți surprinde iubitul de Valentine's Day? Voi ce cadouri faceți iubitului de ziua îndrăgostiților? Domnilor, ce cadouri preferați?
Ce parere au fetele despre baieti?
Daca o persoane a luat 30 de imovane (somnifere) și să pune la somn moare sau intra in coma?
De ce un telefon costa 4000-5000 de lei? Iar salariu minim e 2000, nu trebuia sa fie salariile mai mari ca si pretul produselor?
Ce va inspira o persoana care ia in brate pe toata lumea?
Daca o persoana a luat mai multe pastile de somnifere (îmbinare)și s-a pus la somn. Oare daca nu știe nimeni, este prea târziu pentru a o salva?
Cum functioneaza creierul tau? Stiai ca anumiti oameni aud o voce in gand? Vvocea interioara? Ei bine, sa stii ca unii oameni nu o fac. Stiai ca anumiti oameni pot sa repete un cuvant in gand, fara...? (mai mult)
Vad vedete multi milioanare care rămân falite. Voi dacă v-ați îmbogăți brusc, ați fi la fel de ponderati?
Mă uitam la ce bărbați au fost Burt Reynolds sau Muhamad Ali și în ce hal au murit la bătrânețe. De ce ne stingem atât de inuman deși suntem oameni?
M- am închis în mine și am dezvoltat o paranoia destul de penibilă, in sensul că am senzația unele cuvinte rostite sau vazute când este ceasul și 13 minute înseamnă o problema legata de acel...? (mai mult)
Cand vorbesc cu prietenii mei pe video mi- e rusine si nu ma simt foarte comod, cum pot sa nu mai fiu rusinos si sa fiu normal fara sa imi fie rusine de cum arat? Se aude ca tremur in voce si ca ma simt...? (mai mult)
Ce surpriza pot sa ii fac unui prieten online? Sa isi aminteasca de mine
Ce poti vorbi cu o fata baptista/pocaita? Am cunoscut o fata care e religioasa si pare de treaba, am inteles ca apartine de cult de pocaiti sau asa ceva, oare ele chiar apreciaza cum esti tu cu adevarat...? (mai mult)
Azi am vazut mai multe emisiuni, interviuri despre hidrocentalele noastre, care stau pe copca, la MINITIA au spus ca au nevoie doar de carbune, va puteti inchipui, ca tara noastra nu detine nimic? Toata...? (mai mult)
De ce tara noasta importa 70la suta, sorry dar am o dereglare la tasta... tot ce pui pe masa, e din Ungaria, Germania, Spania etc... ce naiba fac ai nostri cu produsele noastre? Pana si aluat congelat...? (mai mult)
Sunt unii absurzi cu buna știință sau ei chiar cred că au un spirit creativ și că sunt foarte inteligenți și inovativi epic? De exemplu citeam un text al cuiva pe Facebook, halucinant din punctul...? (mai mult)
Vă înțelegeți cu rudele voastre? Pe mine personal mă dezgustă o mare parte din rudele mele. Pur și simplu nu îmi face plăcere să mă întâlnesc cu ele sau mai ales la "reuniunile de familie",...? (mai mult)
Bună tuturor. Sunt o persoana pasionata de crossdressing, pentru cei care nu știu, e vorba despre tipi carora le place sa se îmbrace in haine feminine sau chiar mai mult de- atât. Dacă sunteți ...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care considera ca acel tip de invidie care te motiveaza sa te ambitionezi mai mult decat altii este ceva pozitiv (mereu sau cel putin uneori): Pana unde considerati ca acest tip de...? (mai mult)
Am o nelămurire. Ce vrea sa insemne asta? https://www.tpu.ro/utilizator/aghti/intrebari/
De ce trebuie sa ne ignoram frustrările sau complexe? Asa scăpăm de ele?
Considerati ca este bine sau rau sa starnesti invidia altora? Argumentati.
Salutare. De ce Atestatul ADR CLASA 7 (Radioactive) se poate la doar la București?
De ce Netflix in Turcia e asa de ieftin?
Credeti ca o fata cu bani si cu conditii mai bune de trai ar iubi un baiat care traieste normal si nu isi permite ca si ea excursii si din astea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!