Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Credeti ca o fata cu bani si cu conditii mai bune de trai ar iubi un baiat care traieste normal si nu isi permite ca si ea excursii si din astea?
De ce toti iubiții prietenelor mele mă simpatizează?:)) Am observat ca la toti le sunt draga:))
Merita sa ajuti? Sau e cum se spune facere de binere e...
Te suna de la banca daca faci transferuri de bani online in alta tara? (Moneygram, Wise transfer) Sau te suna doar daca e o suma mai mare de peste 1000 de euro?
Doar mie mi se pare sexy o cicatrice in linie pe mana?
Salut. Cum se numesc persoanele carora le este la îndemână stânga pentru unele lucruri și dreapta pentru alte lucruri diferite? Nu este vorba de ambidextrie (când ambele mâini sunt folosite în ...? (mai mult)
Bună, Am lipsit vreo 7 ani, mai este TPU un site popular, mai sunt oamenii activi?
Buna seara! Am o intrebare doar pentru fete/femei, fac un sondaj si sunt curios, ce varsta si ce personalitate aveti? Sunt curios ce personalitate castiga din cele de sex feminin cand vine vorba de ...? (mai mult)
Va place de Serghei Mizil? Păreri pro și contra?
Credeti ca este posibil ca cineva sa isi pastreze spiritul jucaus specific copilariei si la varsta adulta, fiind in acelasi timp un om care se poate intretine si isi asuma si responsabilitati si fiind...? (mai mult)
Stanta 9995 este pentru argint? https://ibb.co/Rzn0LJy
De ce persoanele introvertite sunt mai predispuse la sinucidere decat cele extrovertite?
Facem sau nu facem facultate online, voi ce credeti sau ce ati auzit macar?
Salut! Stie cineva aproximativ(poate ati mai bagat)cat iau la amanet pe un telefon care costa 1200 in prezent in magazin si e luat de maxim 1 an? Folosit dar fara probleme.
Salut! Cum imi pot calcula pretul unui electrocasnic(aproximativ, ca stiu ca difera preturile ) de acasa cand vreau sa ma duc sa- l bag la amanet? De exemplu am un Ultrabook 2in1 ASUS.am dat 2650lei.Pretul...? (mai mult)
Salutare tuturor, ieri m-am certat cu prietena mea și de ieri încerc sa o sun dar nu îmi răspunde. Ce sa fac? Cum sa o împac?
Dragi admini! Este de- adreptul revoltator sa observ cum altii sunt lasati sa puna intrebari si comenturi rasiste si instigatoare (eventual sa fie si premiati ca mari useri), iar ceilalti sa fim impiedicati/...? (mai mult)
Voi folosiți pijamale? Eu cum stau ziua la fel dorm noaptea
De ce sunt o ciudata? Cum fac sa nu mai fiu ciudata?
Mi se pare mie sau Google translate traduce cam aiurea?
De ce unele persoane care nu sunt chiar plinute, după ce slăbesc arata mai urat la față?
Daca cu cat stii mai multe cu atat iti dai seama mai bine cat de putine lucruri stii atunci: 1. De ce la interviurile de angajare candidatii sunt evaluati in functie de parerea lor despre sine? 2. Care...? (mai mult)
Buna TPU. Am ramas fara mama si sunt eu doar cu tata, nu ca nu stie a face mancare da na sa tii si magazin si sa faci menajul casei si mancare e greu pentru un barbat. Vreau sa ma ajutati voi cu un site...? (mai mult)
Daca el imi scrie mesaj pe Facebook, dupa cat timp sa ii raspund? Dar mesaj in care ma inteapa putin.
Care este cel mai mare defect al vostru? Asta daca aveti vreunul :D
Vad ca adminii nu fac nimic in legatura cu userii care vorbesc urat (Rexiethecat), injura si da block ca un las. (ti-au tot neamul in p1L Rexietherahat)
Daca trimit la mai multe persoane acelasi mesaj intr-o zi, mi se inchide contul? Daca da, care ar fi limita de persoane?
Ce părere aveți despre citatul "Nu toți cititorii sunt lideri, dar toți liderii sunt cititori"? Sunteți de acord cu ceea ce spune acest citat?
Te poti casatori la distanta?
Daca nu stii canta dar canti doar asa in gluma te faci de rusine?
De ce 2021 zici ca nici nu o existat? Efectiv simt ca mi-am dat warp din 2020 in 2022 sunt singurul sau?
Ce părere aveți de bărbații în slapi și maiou?
Ce părere aveți de bărbații care nu poartă chiloti?
Salut Cat m-ar costa sa deblochez un iPhone 6?
Ce orase din Romania va plac cel mai mult?
Doresc sa imi schimb semnatura cum pot proceda?
Credeti ca noi dam importanta vedetelor sau brandurilor? De exemplu dacca ii spui la cineva de versace si nu stie pentru el nu inseamna nimic
Cum sa o educ pe sora mea de 14 ani ca sa nu o ia pe cai greșite sau cum pot sa ii fac modul de gândire a fi matur sau sa o fac sa nu intre în belele adica sa aiba grija de ea. Să nu intre în anturaje...? (mai mult)
Stiu ca pare o prostie dar am 16 ani si am strans 3000€ din lucrat la restaurant ca si chelner de la 14 ani, cu noroc in vacantele de vara. De la 13 ani strang banii acestia(+ colindat si mers pe la...? (mai mult)
Bună! Vreau sa recaptiulez toată matematica 5- 8 pentru ca anul asta am examenul. Am tot cautat întrebări similare pe TPU și site- uri care ma pot ajuta dar nu am găsit nimic are sa ma ajute. Ma ...? (mai mult)
Cu ce să începem, mai întâi?:D.Cu Introducerea sau Cuprinsu', ă?;))
Oare unde pot schimba bani mărunți și să mi dea cash? În Hunedoara. Dau funda
De ce sunt femeile materialiste? Adica de ce avem aceasta eticheta pusa de barbati?
Intrebarile se adreseaza celor care folosesc Twitter: Ce va place la Twitter? Ce fel de continut postati pe acest site?
Ce parere aveti despre reddit?
Ce parere aveti despre youtuberi care fac clipuri pe TPU? Credeti ca aduc faima siteului?
De ce e atât de scump un masaj? 60 de minute de la 100 lei in sus. Mai bine iei erotic
Salut! Ce fel de medic se ocupa cu durerile de coloana, reglarea posturii si recuperare? Multumesc anticipat
Voi sunteți asa precum vreți sa fie alți cu voi? Vorbind sincer, sunteți varianta aia care vreți sa fie? Dezamăgiri fata de voi nu aveți? Aveți încredere totala în voi?
Bună ziua! Ma scuzați, știe cineva dacă este vreo rețea cu numărul acesta: 0372406900? M-a sunat și i-am rasp 5 sec și după I-am închis și l-am blocat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.