Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Bună, mi-a scris cineva pe Facebook sgpl, ce înseamnă?
Caut de ceva vreme oameni sa mai dezvolt unele discutii/idei/proiecte etc Dar sincer nu stiu unde sa caut, pe internet de exemplu, din ce vad mereu sunt numai boti spameri si bombardieri fara viata,...? (mai mult)
Salutare Stie cineva, daca sunt anul 1 la psihologie (licenta) si urmez modulul psihopedagogic pot sa fac practica la sfarsitul anului in scoala? Ma refer la clasele mici.
Mai mult o sugestie, si trebuie probat , oamenii care isi pierd pisicile, trebuie sa faca in felul urmator te duci afara in zone unde sunt pisici ..si vorbesti cu ele, le spui ca pisica ta a plecat...? (mai mult)
Salut! De unde pot cumpăra măști faciale din material textil? Să fie locație fizică.
Imi puteti spune si mie cum reusiti sa gasiti pe cineva pentru a incepe o relatie? Poate ca unii care va amintiti de mine, sunteti satui de vaicarelile mele ca povestesc absurditati, ma exprim indecent,...? (mai mult)
Daca de exemplu te duci din aeroportul Henri Coanda in Italia/Spania/Grecia etc, la intoarcere, adica pe aeroportul strain, ce limba se foloseste pentru comunicare daca nu cunosti limba tarii vizitate...? (mai mult)
Un fumator inrait cu risc mare de imbolnavire si moarte e doar cel care baga 1-2 pachete pe zi? Sau si daca bagi 3 tigari pe zi tot asa e
Ce înseamnă asta? Jassmina a evaluat întrebarea ta cu nota 2. Și de ce nu cu nota 1, i-a plăcut ceva la ea?
Unde gasesc crescatori papagali mari in Bucuresti sau Ilfov? Multumesc!
Mai poți scăpa de dependenta de cocaina? O persoana mi- o zis ca după a 6- a oara devii dependent! Ce tripp îți dă cocaina? Cât durează efectul în general? Credeți ca doar printr- o clinica de...? (mai mult)
Cum se face că în filmele cu Steven Seagal acesta nu e atins de adversari, nu ia niciun pumn? Plus că pare și lent insa ii snopește pe aia in filme
Mă uit la conturile de trolli de aici, pur și simplu niciun gram de umor, doar niste chestii fara sens ale unor terminați din noua generație.De ce scade nivelul intelectual când dimpotrivă, ar trebui...? (mai mult)
Bună. Am tot auzit de generator de like uri pe Facebook. Am nevoie pentru un concurs banal gen un tablou cu sclipici. Ma poate ajuta cineva? Trebuie sa strâng cât mai multe like uri la comm
Bună TPU! Văd foarte des numărul 69, baterie de la telefon, diferite afișe. Dacă iau o cantitate de foi sau ceva se nimerește să fie fix 69 de bucăți. Daca pun alarma la ceas sună in 6 ore...? (mai mult)
Cine e din hunedoara?
Dupa parerea voastra care persoana e mai vinovata: cea care atunci cand e acuzata direct de ceva anume, tace si afiseaza o atitudine relaxata sau cea care se agita si incearca sa se justifice cu argumente...? (mai mult)
Considerati ca daca un om este impacat cu el insusi, acesta este un lucru bun sau faptul ca se accepta asa cum este el si nu cauta sa se mai imbunatateasca este un lucru rau? Argumentati.
Cunoasteti vreo firma care fabrica rame de ochelari dupa un model dat? (am o rama si vreau una la fel)
Salut, cred ca este un clișeu faza ca ne vedem mai frumosi in oglinda, insa cand am întrebat cativa prieteni unde arat mai bine, au spus ca arat mai bine normal decat in oglinda, eu ma vad total ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Extrema Dreapta?
Ați putea fi cu un băiat care nu are permis?
Dacă am aruncat pe jos o sticla goala în fata unei case abandonate și lângă ea este o casa și pe aceea este o camera, ce se poate întâmpla?(Știu ca am șanse sa iau amenda, dar după mi- am dat...? (mai mult)
Bomba. Radu Naum spune că el în tinerețe a lucrat pe șantier.Eu credeam că l-a pus taica-su pe la TVR. Sau Vlad Enăchescu era ăla? Care e adevărul?
Credeți că sunt ipocrite cele care spun, caut un bărbat cu care sa construiesc împreună bla bla bla? Mă refer la persoanele adulte și mature care știu cu ce se mănâncă viața asta
O actriță xx după ce face cele mai degradante lucruri, are mustrari de conștiință? Sunt atâtea clipuri video pe net, zici că e o pângărire a rasei umane. Chiar sa faci asemenea lucruri pentru...? (mai mult)
Bună! Este adevărat că s-a scos certificatul verde sau e doar un zvon?
Poti sa ametesti daca fumezi o tigara repede?
Cum pot să mă înalț? Am 1, 55. Ajută sportul, dieta, somnul? Dau funda
Nu stiu cum sa zic. Îmi place de o tipă și faza ciudata este că ea măritată cu un interlop, bine, interlop, el doar e locotenentul lui intr-un limbaj mai de strada. Să îmi incerc șansa?
Credeți că doctorul Ilona Duica are iubit?
Am avut ocazia sa cunosc o dra extrem de atrăgătoare, care emana personalitate de vreo 20 și ceva de ani. Totuși, după ce am discutat mai mult, mi- am dat seama că nu a trecut prin etapele unui ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva unde pot gasi bubble tea in Suceava?
De ce nu putem fi mereu sanatosi?
Daca ai pune intr-o balanta, o mama si o nevasta, ce parte ar fi mai grea?
Scuze dacă întrebarea e cam personală. La locurile voastre se fac măriri salariale? Dacă da, cam care sunt sumele, procentele și cât de des?
Ce va transmite culoarea maro? Mai ales un maro deschis? E o culoare eleganta sau urâtă? Va duce cu gândul la natura sau piele de animal?
Le mai acorda viața o șansă celor care nu au strălucit la timpul potrivit și strălucesc mai târziu când cei care au strălucit, apun?
Seamănă Radu Naum cu Larry King?
Buna tututor! Tot eu sunt :)) Nu am prieteni, am câteva cunoștințe și alea false. Nu prea sunt sociabil, văd ca in jurul meu multă lume este prefăcută și mulți sunt profitori (femei/bărbați)....? (mai mult)
Am primit o veste proasta de la presa mass- media si tv ca se va inchide FACEBOOK- ul si INSTAGRAM- ul! Este stirea adevarata sau este doar fake- news? Daca este adevarata, cand se va inchide sau pe ce...? (mai mult)
Buna seara, mâine vine curierul la mine să îmi aducă o placa electrica pentru centrală și mai trebuia să trimită cineva și niște bani și mă întrebam dacă se pot trimite banii prin fan curier...? (mai mult)
Voi consumati rulada?
Voi mancati chec?
Sunt dependent de adidași daca am 5 perechi?
Pe ce retele de socializare sunteti activi? Ce va place la ele?
-Acum cu atâtea aplicații prin care trimitem mesaje sub formă de text, ați mai trimis sms-uri?
De ce e Andreea Tonciu atât de faimoasa?
Cum pot scapa de gandirea perfectionista? Daca sunt o persoana creativa, a fi si perfectionism pe langa mi se pare un dezavantaj si am sa va explic pe scurt de ce.(desi cred ca v- ati dat deja seama) ...? (mai mult)
Care dintre voi este la școala din Hunedoara (colegiul national Iancu de Hunedoara) și dacă sunteți în ce clasă sunteți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.