Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Care dintre voi este la școala din Hunedoara (colegiul national Iancu de Hunedoara) și dacă sunteți în ce clasă sunteți?
Am văzut azi o tipă la metrou cu o chitara în spate și mi-e dor de ea. Ce sa fac?
Hey, TPU! Am început să vorbesc cu un băiat. Conversația a descurs bine și la un moment dat, am început să vorbim despre persoanele din viețile noastre. El mi- a spus că: "Există o anumită...? (mai mult)
Cum ati defini personalitatea cuiva atras de lucrurile (flori, haine, tablouri, etc) multicolore iar acele culori sa fie vii, puternice, ca in exemplul de mai jos: https://images.app.goo.gl/4zeixM8RVERfXw7a9 ...? (mai mult)
Azi pe cerul asta am văzut o fetișcană in fusta mini care stătea cu capul in jos mijită pe un scaun. Te îmbraci cum te simți tu bine și frumos insa care e rostul daca stai într- un colț rupt ...? (mai mult)
Cum să-mi pierd memoria? Vreau sa sterg ceva ce nu-i adevarat din viata mea, dar habar n-am, tot ma gandesc, ajutor, scuzati din suflet categoria.
Cum ar trebui sa încep o discuție cu o fata pe insta și despre ce subiecte am putea vorbi? HELP
Ce părere ați avea dacă ați vedea un bărbat tânăr ce poartă o coroniță din crengi pe cap? Credeți că o persoană de genul acesta ar avea probleme psihice?
Salut! A folosit cineva site-ul lingo-play.com pentru a invata engleza? E gresita sau corecta engleza pe care o predau?
Ce se afla la statia preciziei?
Care este cea mai joasa nota de baiat cu care ati iesit (ex: cu un baiat care arata de nota 5)? Ce v- a determinat sa nu iesiti cu unul care era de o nota mai mare comparativ cu unul din precedentele...? (mai mult)
Vouă culorile va transmit emoții? Sunt multe articole despre psihologia culorilor și ce sentimente trezesc in noi și de ce sunt alese anumite culori pentru produse. Nu simt nimic când mă uit la...? (mai mult)
Poate fi pedepsit un grup de persoane care au terminat facultatea, devenit parinti, au serviciu, prieteni, bani, calatoresc (etc) si continua sa se lege de o persoana care ea nu si- a facut aceste...? (mai mult)
Bună! Cum ați scăpat de dependența de telefon? Încerc să învăț, dar efectiv nu mă pot abține. trebuie să verific din timp în timp, dacă nu îl am lângă mine înnebunesc.
Salut, ce se intampla daca curierul nu ma gaseste acasa?
Pe lângă ticuri și toate acestea,astăzi m-a apucat o frica de moarte, plus nu am dragoste și acest lucru mă determină sa ajung la acest gând,voi vă temeți de acest proces? Funda, pup.
Am fost sa fac si eu un dus ca tot omul normal si ma striga mama, zic ce e? Si cica hai iesi ca vin musafirii (cu care eu nu am nici o treaba). Da musafirii nu pot sa stea la casa lor sa mearga la baia...? (mai mult)
Hey, doar pe mine mă scoate din sărite copiii bârfitori și îngâmfați care se laudă că au centuri mai mari ca niște bufoni enervanți și care șopotesc că niște muște? Intrebarea mea e cum...? (mai mult)
Cine credeți ca este Carla's Dreams?
Ce parere aveti despre persoanele care dupa ce isi ating un obiectiv anume isi pierd apoi interesul in a se mentine pe acea pozitie? De exemplu un baiat care face sala ca sa arate atragator pentru a cuceri...? (mai mult)
Am auzit ca daca muncesti la o firma spre exemplu in Olanda, trebuie sa stai la cazarea firmei respective, altfel nu poti fi angajat acolo, ceea ce mi se pare o PROSTIE si nu prea cred, dar vreau sa...? (mai mult)
Unde o pot gasi pe doamna aia cara a dat cu bolovanul in Vaida? Mi se pare o Dna atrăgătoare. Cum ar fi sa fie pe TPU și să îmi răspundă la intrebare? Cine credeți că ar putea fi de aici?
Salut! Unde pot gasi niste dialoguri scrise ca in cartea de la scoala in engleza/spaniola/portugheza/italiana/olandeza/germana? cu oricare am nevoie, merci
Cum au apărut emailurile astea in presa? Ați mai pomenit asemenea discutii prin email? https://www.realitatea.net/amp/stiri/sport/foto- reghe- si- corina- schimb- de- mailuri- suburbane- cum- il- presa-...? (mai mult)
S- a intamplat vreodata in Romania ca cineva sa fie pus in inchisoare pentru comportamentul online(si ma refer la tipul de persoana care de fiecare data cand ii blochezi contul, face altul numai ca sa...? (mai mult)
Salut, deci am vazut pe tik tok adolescenți din alte țări cum ar fi America, care lucreaza ceva pe laptop si castiga o gramada de bani, nu stiu cum sa zic. Stiți cineva despre ce e vorba?
Credeți că la 19 ani sunt prea scundă cu 1.66? Unii îmi spun că sunt prea scundă, alții că sunt prea înaltă și eu evident că nu știu ce să cred :))
Daca un superior ierarhic este extrem de agramat, cum procedezi?
Buna TPU! I-ai da parola de Facebook iubitului/iubitei tau/le?
E Kim Kardashian cea mai sexy vedeta din lume sau e un produs media? Am auzit că e foarte scundă
Buna frumoșilor. Ultimele doua locuri de munca nu au fost chiar ok și am stat doar 3- luni. Oare as putea să măresc in CV durata penultimului? Știu că angajatorul dorește documente de la ultimul...? (mai mult)
Ai cunoscut în persoană pe cineva de pe TPU? Dacă da, pe cine? Dacă nu, pe cine ai vrea?
Salut! Stiti cumva cu ce firma colaboreaza parazitii pentru fabricarea hainelor de pe site? Chiar as fi interesat sa imi fac si eu cateva modele custom.
Buna, am si eu o intrebare, stiu un tip care vrea sa... o minora, dar am screenshot in engleza, daca ma duc la politie pot sa rezolv ceva?
Exista femei tetracromat in Romania (as dori sa cercetati semnificatia cuvantului inainte sa vi se para limbaj neadecvat, eu cercetez cam mult inainte sa intreb si nu ma pricep deloc la definitii)? https://www.tabu.ro/o-...? (mai mult)
Am făcut peste 1000 de urmăritori pe Tik Tok dar încă nu pot face live. De ce?
Ce au autorii acestui site cu romii?
Am cerut ajutorul unui baiat (nu e iubitul meu) sa meargă cu mine sa fac pasaport ca nu ştiu unde se face. Şi a spus că vine cu mine doar dacă îi dau bani... deoarece îi iau din timp că trebuie...? (mai mult)
De ce rad de tipul asta daca eu sunt in aceeasi situatie ca el? Adica e trista toata treaba dar cand ma uit la clipurile astea imi vine sa rad rau, am aceeasi parere despre mine. https://www.youtube.com/watch?v=YWBomodvUqE&ab_channel=Youwouldn%27tlikemewhenIgetgutta ...? (mai mult)
Cititi carti de dezvoltare personala sau le considerati inutile? Dau funda!
Bună seara, canalul meu de Youtube are o saptamana cu clipuri destul de bune dar vizualizari foarte puține, cineva care mă poate ajuta să cresc vă rog mult, mulțumesc! Ultimul clip este așa...? (mai mult)
Bună! Știți dacă la tunul cu carbid pot pune carbid de cărțite? Sau ala e altceva.
De ce s-a sinucis Mădălina Manole?
Bună! Sunt sătulă de fake friends care sunt cei mai buni prieteni apoi după o vreme te lasă fără niciun răspuns. Vreau prieteni care să îmi scrie și ei primii, să fie sinceri și să nu aibă...? (mai mult)
Nu am nimic cu nimeni insa am văzut foarte multe răspunsuri la adresa romilor cu apelative gen tigan analfabet, cioara și multe altele. Am salvat aceste răspunsuri prin screenshot. Unde pot reclama...? (mai mult)
Voi încă credeți că mai există iubire adevărată? :) Vad fete tinere care se cuplează cu bătrânei sau cu un urâțel stabil financiar pentru bani și noi ăștia proaspeți așteptăm o fată ...? (mai mult)
Care vi se pare mai interesanta, biologia sau chimia si de ce?
E Nicolae Guta un barbat bine? Ati vazut ca totusi roiesc tinerele in jurul lui
De ce, când pun o întrebare aici, majoritatea sunt foarte aroganți, răi? :) Orice aș pune, îmi dau cu "flit". Nici că mai întreb ceva aici. :))
Voi ce ati face? Am primit urmatorul e- mail: https://imgur.com/Boj46q1 Eu stiu ce trebuie sa fac pentru ca am invatat in timp, citind. Am blocat complet adresele de e- mail (erau 2 si nu avea nimic ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?