Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Daca te porti voit urat cu cei care te iubesc, vor fi mai putin tristi dupa disparitia ta? Nu vreau sa ii fac sa sufere pentru nimic
Cine e din Bucuresti? Aveti rude in alte zone rurale? Eu nu am si mi se pare trist sa fiu bucurestean ????
Vreau o parere extrem de sincera din partea băieților si doar a lor. ce părere aveți de fetele care va scriu sau va abordează? le vedeți precum ușuratice sau dimpotrivă denota curaj? întreb...? (mai mult)
Am curte comuna cu niște sălbatici,și acolo intr-o parte nu sunt lăsat sa intru, mi se îngrădește dreptu! La executor trebuie sa merg? Si pot cere daune? Acolo este dreptu meu!
Ascult o caseta veche cu Nicolae Guta si pur si simplu ma unge la suflet.Nu imi vine sa cred ca am ascultat Metalica si muzica screamo pana acum. Pe voi ce va unge la suflet?
Mai exista cineva care uraste intr- un fel sau altul societatea in care traim? Mai exista persoane care pur si simplu au obosit sa mai faca ceva, chiar si sa mai traiasca. Mai exista persoane ca si mine...? (mai mult)
Buna dimineața! Știe careva numărul de la Acces direct am o problema de ceva ani și nu pot rezolva va rog salvați mă
Ce faceti in aceasta zi de vineri? Sper ca nu dormiti domni si doamne puturosi
Hey TPU! Îmi poate recomanda și mie cineva canale de YT cu povești de groază?( și în română și în engleză) Mulțumesc
Trebuie sa avem toleranta pentru interlopi?
Am 105 de kilograme şi un baiat mi- a spus că n- a intâlnit niciodata o fată atat de grasă. Credeți ca a facut o glumă cu mine? Nu inteleg de ce nimeni nu ma iubeşte? Sora mea are 90 de kg şi...? (mai mult)
Salutare! Am și eu o întrebare mai "ciudata" in special pentru bărbați: voi ce vorbiți cu fetele pe net, in special cu cele noi, de pe Tinder, spre exemplu? Am incercat orice, am citit cărți...? (mai mult)
Buna seara! Am nevoie sa invat o limba straina la nivel incepator, aveti un site care sa predea corect pronuntia unei limbi straine?(verificata pronuntia de voi?) Am vazut ca sunt site- uri care au ...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva care se pricepe să citească cărți tarot să- mi spună ce înseamnă aceste cărți care au picat vă rog frumos? Întrebarea pe care o pusesem este dacă situația dintre mine...? (mai mult)
Buna, doresc si pe mine sa ma ajute orisicine. Nu am prieteni, am avut o fosta clasa extrem de toxica si n- am avut deloc, imi primeam bully (eram urata cei drept.) Acum am dat un test si m- a dus in...? (mai mult)
De ce primesc atatea cereri de prietenie si mesaje? Abia mi-am facut cont
Cat de greu este sa lucrezi remote? Fara sa vezi oameni, sa ai interactiuni?
De ce una lume, fanii, idolatrizeaza atat de mult vedetele, fie ei actori, cantareti sau altceva? Citesc comentarii pe Youtube la clipurile cu interviuri sau melodii ale unor "staruri" si observ comentarii...? (mai mult)
Salut TPU, ieri un prieten a facut o gluma si s- a dat mama lui care zicea ca a vazut conversatia noastra(era cu injuraturi) eu l- am crezut si m- am purtat frumos si am zis ca erau doar niste glume, ...? (mai mult)
Oamenii din Republica Moldova vor sa se uneasca cu Romania sau vor sa fie lasati in pace? Credeti ca ne vom uni vreodata?
Imi dati si mie statusuri amuzante (multe) sau site uri? :)
Cand toti oamenii isi vad doar propriul interes cum de tot ei se asteapta ca lumea sa se schimbe in bine?
Din ce poti improviza o scrumiera?
Unde poti reclama un site care ofera servicii gratuite, practic, dar al carui continut lezeaza unele valori morale?
Buna ziua, mai exista cineva in situatia in care sa nu isi gaseasca locul in societate? Mai exista cineva care sa isi doreasca sa isi depaseasca conditia sociala si sa nu reuseasca, sa aiba mai multi...? (mai mult)
Buna tuturor! Ce v-a determinat sa etichetati o persoana ca fiind plictisitoare? Va rog sa detaliati putin! :D
Voi ce hobbyuri sau activitati mai aveti cand va plictisiti?
De ce nu credeți în magie?
Tigari care sa te ameteasca cum trebuie da sa nu te loveasca tare in gat! Sau si niste tigari bune in afara de pall mall!
Buna seara, România Am un plan super genial care bănuiesc o sa va placă. Planul meu este de a ridica o Agenție Spațială cu program spatial in Constanța. Iar România va avea primele ei nave ...? (mai mult)
Hai salut omenire:) Voi la ce categorie ati fost cei mai activi azi? Eu la "Informatii Utilitare". Si vai vezi Doamne ca sunt si pe podium:> am 5 raspunsuri dar ma rog, revenind. Dau funde + voturi ...? (mai mult)
E adevarat ca mintile cele mai luminate au cele mai ciudate ganduri in toate domeniile?
Laptele din comerț conține lapte praf?
Cum ai reactiona daca un fost coleg/- a de liceu, cu care ai vorbit o data sau de doua ori in perioada in care ati fost colegi si niciodata dupa aceea, la vreo 12 ani de la absolvire te abordeaza prin...? (mai mult)
Buna ziua, As dori sa învăț și sa stăpânesc Ingineria Nanotech. Pentru ca vreau sa dezvolt o mașina cu tehnologia nanotech. Întrebarea mea este: 1. unde as putea învață Ingineria ...? (mai mult)
Salut... Am o întrebare. De ce majoritatea oamenilor de sex masculin sunt grași ori doar cu burtă?
Ce parere aveti despre Romania? Credeti ca in tarile civilizate oamenii sunt la fel sau sunt diferiti fata de romani?
Se spune că mișcarea/sportul îți asigură sănătatea și o viață lungă. Considerați că zicerea asta e reală? Bunica mea, care e o femeie casnică și sedentară (supersedentară) tocmai ce...? (mai mult)
Cu ce literă începe numele tău (real)? Al meu cu D.
De ce sunt postari atat de ciudate pe quora?
Ce parere aveti despre programele care prezic numere la ruleta?
I-am zis mai demult profesoarei ca sunt baiat capabil si la maxim haladit si de atunci m-a tinut minte si ma asculta mereu. Cum sa fac sa demonstrez ca are ceva cu mine?
Bună seara! Credeți în blesteme și farmece? Vreau părerile voastre în comentarii.????
De ziua mea am visat ca un sobolan mare si gri inchis, s-a ridicat in 2 labute si m-a muscat de deget iar dupa a cazut mort rămânând saliva pe mana. Ce poate semnifica acest vis?
Daca sunt admin pe un server de discord pe care l-am conceput pentru tovarasii mei, trebuie sa ii dau si iubitei mele privilegii de admin?
Salut! Joi fac 19 ani și aș vrea să duc ceva la școală pentru colegi doar că nu știu dacă la 19 ani mai merge să faci astfel de lucruri, gen să duci bomboane sau prăjituri la școală. Voi...? (mai mult)
Care este lucrul de zi cu zi care te enervează cel mai mult?
De ce nu exista sirene?
De ce E85 este numit drumul morții!?
Mai ninge si la noi in Muntenia iarna asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.