Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut. Ieri aveam o luptă internă cu vocea aia care te stresează când vorbești cu interiorul tău. Și mă gândeam. La prima vedere nu par dintre oamenii care se gândesc dar no, câteodată ...? (mai mult)
Salut, vara asta merg cu diriga intr- o tabara iar acolo se va organiza un concurs de talente, care ar fi melodia cea mai recomanadata sa o cant dintre acestea: 8 zile din 7 (B.U.G Mafia, Amy) Undeva...? (mai mult)
De ce unii copii se nasc la 10 luni? Sau aproape la 10 luni?
Cum se numea medicamentul din reclama aceea cu,, Puterea Locomotivei’’?
Buna ziua, ma confrunt cu o oarecare problema frustranta si cu siguranta se mai confrunta si altii. Doresc sa imi depasesc conditia sociala dar simt ca nu sunt suficient de bun, suntem prea multi pe ...? (mai mult)
Salut! Cine stie explicatia si raspunsul la intrebarea iq de mai jos? https://ibb.co/tZyYWYn
Salut, deci de cateva zile am niste simptome ciudate, tin sa menționez ca eu ma culc mai mereu târziu adica asta însemnând pe la 4, 5/6 dimineata si de cateva zile cand incerc sa dorm, simt asa...? (mai mult)
Ce se intampla daca iei 5-6 pastile de Memo Plus deodata?
Am o frica foarte jalnica și nu știu de ce sau ce ar trebui sa fac. Mereu am o teama în legătură cu pantalonii, dar mereu! De fiecare data când ma îmbrac mai întâi verific pantalonii sau ma...? (mai mult)
In Romania poti face inchisoare daca dai o palma la fund unei fete de pe strada?
E ciudat cum in clasele mai mici profesorii sunt foarte rai si te cearta dintr- o greseala mica. Nu pot sa zic ca e o traumă dar imi amintesc cand tipa la mine ca din gura de sarpe ca nu lăsam 5 pătrățele...? (mai mult)
Buna TPU! Am o intrebare mai ciudata... Cum as putea sa arat si sa ma par mai mult ca un copil? Acum am 16 ani si urmeaza sa dau niste probe pentru un rol, vreau sa iau rolul unui copil de 12 ani... puteti...? (mai mult)
Ați văzut că s-a sinucis o fosta miss America sau ceva de genul care în prezent era avocat și cocheta și cu politica? Ce îl face pe un om să acționeze așa când are totul?
Am observat ca in ultima vreme singurele lucuri care "ma mai fac fericit" sa zic asa, sunt: muzica, cititul, filmele, bautura si plimbatul/calatoritul (recreerea). Pe voi ce va mai stimuleaza sau ...? (mai mult)
Salut! Dacă cineva mi-a zis "toate la timpul lor" insemna ca acel lucru se va întâmpla cândva între noi și cam cât ar putea dura? Vreau un răspuns dezvoltat!
Ce parere mai aveti de copiii din ziua de azi? Copii care in clasa a 6a vin cu ultimul iphone si haine scumpe la scoala, parintii isi rup spatele 15 ore pe zi sa le ia lor toate alea si ei invata cat...? (mai mult)
Nu am nici un prieten si nimeni nu imi da mesaj chiar daca eu tot le dau mesaje sa ii intrebe ce fac ei nu imi dau si mereu sunt plictisit, ce pot face?
Sunt și copii aici? Sa știu să îmi cenzurez întrebările
Nu urâți când vorbiți sarcastic prin mesaje cu cineva iar acea persoană nu se prinde, plus că mai baga și expresii, ce e cu tine omule, ai probleme, etc? Pur și simplu mi se par limitate și...? (mai mult)
Tigarile cu mai multa nicotina te afecteaza mai tare ca cele mai slabe?
Stie cineva vreun slogan romanesc care sa aiba rima? De ex "vopsesti usor, vopsesti cu spor", sau "ai racit sau esti gripat, parasinus penta ti-e aliat".
La o lună de la concedierea sa, Madeleine Wright a luat decizia de a se reprofila în industria filmelor erotice, deschizându- și un cont pe platforma contra- cost OnlyFans, iar succesul a venit ...? (mai mult)
Ce ați face dacă ați fi o femeie frumoasa? Ați produce lovele? Pot răspunde și dre-le urate
Vreau să știu și eu cum credeți ca va decurge războiul ăsta dintre Rusia si Ucraina, cum o să evolueze? Cred că din cauză că S.U.A o să se afle pe teritoriul nostru, normal ca rușii nu o ...? (mai mult)
Hello, acum 5 luni am încheiat un contract cu o editura mai micuța din România care se ocupa de editarea și publicarea manuscriselor. După primele 3 luni, nu m- am putut abține și le- am trimis...? (mai mult)
Care tutun e mai slab? Golden virginia galben, verde sau chesterfield albastru?
Un pai are două orificii sau unul?
Dacă eu am consumat in 6 luni 3112 kwh convert in W cât vine cati W sunt?
Cine poate sa rezolve asta repede? https://imgur.com/a/lOEnkhM
Dacă ar fi posibil, ți-ai vinde 5 ani din viață pentru 100.000 euro?
Salutare! Ce ziceți de aceasta tigara electronica? E buna? Daca nu, imi puteți recomanda una pana in 100 de lei? https://www.emag.ro/kit- tigara- electronica- blister- 1100- mah- 2- 4- ml- t2- negru-...? (mai mult)
Seamăna Mihai Găinușă cu o găină? Dar Răzvan Rat cu un șobolan?
Din cate stiu, pe vremea lui ceasca ti se oferea loc de munca si locuita de stat. Acum de ce nu se mai ofera ceste lucuri? De ce nu se mai construiesc locuinte(blocuri, sau ANL- uri) ca mai demult? ...? (mai mult)
Am intalnit o specie ciudata de oameni, mai exact aceia care provoaca pe altii la scandal ori prin ironii subtile ori prin insulte, dar atunci cand cel insultat isi da seama si riposteaza, inițiatorii...? (mai mult)
De ce lumea se plictiseste de oamenii "buni"?
Doar eu urăsc părinții aia care își bat copiii si din cel mai mic lucru? Nu îl ajută cu nimic daca il bate, zic si eu
Care vi se pare mai interesanta? Genetica sau biologia clasica? De ce?
Buna ziua! Eu intenționez sa construiesc un laptop cu holograma 3D touchscreen și intenționez sa construiesc o mașina electrică care sa fie hover. Dar bineinteles, acțiunea asta va avea loc după...? (mai mult)
Credeti ca exista sanse de razboi? Credeti ca toti baietii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani vor fi obligati sa se inroleze in armata?
De ce babetele alea de la 35 de ani in sus cu botox se uita urat la fetele de la piscina? Am fost la Therme și toate maimutele alea cu buze cârnați se uita și trag priviri urate la mine. Și nu e prima...? (mai mult)
Salut TPU, voi ce spuneti despre "încorporarea in armata pentru bărbații între 20-35 de ani" in caz de razboi?
Salut! Ce tip de personalitate aveti? Fac un mic sondaj Ma refer la cele 16 tipuri, pentru cine nu stie inca va ia 10 minute aici https://www.16personalities.com/ro/test-de-personalitate-gratuit
Ce credeti, vin rusii peste noi? :)
Care ar fi un nume dragut pentru un melc?
V- ati mai intrebat daca faceti ceea ce va place? Vedeti viitorul? Va place? Eu am lucrat la un job sezonier si ma simt deprimat din cauza ca s- a terminat stagiunea. Faceam bani si eram ocupat. Acum...? (mai mult)
Dacă eu vreau sa ajut pe cineva și el îmi răspunde cu: Nu e nevoie, ca pot sa fac și eu. Cum ar trebui sa reacționez?
Care este diferența între prefectul județului și președintele consiliului județean? Ms tuturor!
E adevarat că o să murim?
Buna tuturor:) Credeți ca o persoana mai puțin vorbăreață, gânditoare și mai retrasă, are o inteligenta peste medie? Scuzați dacă am greșit categoria :)
Daca ai fumat iar apoi te-ai spalat pe dinti si pupi pe cineva simte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!