Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Vreau sa plec în străinătate și îmi expiră pașaportul in septembrie, e problema?
Bai frate ati vazut ce a snopit- o Greenwood pe aia? Ce au nene astia, e milionar in euro la 20 de ani, printre cei mai buni atacanti din Anglia, ce ii trebuia asta? Ca sa nu mai zic de Benjamin Mendy...? (mai mult)
IQOS sau GLO sunt mai sanatoase decat tigarile normale? Merita sa iti cumperi?
Daca te lasi te fumat o sa te simti mai bine si o sa fii mai sanatos?
Pe cine iubiti in secret?
Ce parere aveti de Fredrich Nietzsche?
Ce tigari de la winston sunt mentolate acum?
Am avut un vis ciudat azi noapte. Am visat ca eram la scoala și plecam acasă și pe drum era o femeie pe moarte în pat din acela de spital, era pe moarte și mi- a zis ca vrea ca fiul ei sa se căsătorească...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă am un cont paypal fără să atașez un credit card sau un cont bancar, pot să fac tranzacții de plată online cu un alt cont paypal și dacă da, care sunt limitele? Mulțumesc!
Cum tratezi un operator call center obraznic?
Am rămas dezamăgit. La job e o fata frumoasă, care se uita mereu la mine, mă ciupește, când mă vede e foarte tensionată, încearcă să pară că face altceva, am surprins- o că se uita la mine...? (mai mult)
It also suggests that people should not exceed 10 days of sexual abstinence. A 2018 study suggests that ejaculatory abstinence periods of more than 4 days have a detrimental effect on sperm. Credeți că...? (mai mult)
Cum scapi de fanteziile idioate? Când sunt pe uscat îmi vin in minte cele mai cretine, dubioase și murdare chestii. Mă gândeam să mă înrolez in armata sa am alte griji. Jobul asta al meu e prea...? (mai mult)
Cum se arunca corect tigarile la gunoi? Pui putin apa apoi clatesti scrumiera si le arunci in cos?
Am o idee revolutionara. As vota pentru promulgarea unei legi stricte pentru toti oamenii sa fie testati ca si aptitudini iar dupa selectati ca si angajati obligatoriu in domeniul in care se pricep. Adica...? (mai mult)
Bună!"Toate la timpul lor" ce insemna, vreau o explicație clara?
Bună, in ce parte a Australiei se află insula Mako? Este reală, exista cu adevărat și a fost cineva acolo?
Care sunt sfaturile pe care vi le-ati fi dat acum 5 ani?
Daca nu le convine parintilor ca mergi imbracat intr-un fel si zice sa nu iesi asa afara dar tu tot asa iesi mereu, pana la urma se obisnuiesc si nu au ce iti face?
Ce pot sa faci daca ai tai se comporta cu tine ca si cand erai mic? De exemplu cand ies pe afara cu prieteni care sunt mai mici ca mine, pe ei nu ii suna din 5 in 5 minute ai lor sa ii intrebe unde sunt,...? (mai mult)
Bună. Cum as putea începe o conversație cu o fata ca sa-i stârnească puțin atenția? Și cum as putea sa o continui, ce aș putea improviza?
De ce la întrebarea,, Tu când ai citit ultima dată o carte?" răspunsul este considerat sinonim cu nivelul de cultură al persoanei care oferă răspunsul?
Am vrut doar să vă zic, să ne rugăm Domnului să nu izbucnească un al treilea război mondial, și eu am încredere ca bunul Dumnezeu o să fie cu omenirea, dar dacă va izbuncni, chiar dacă...? (mai mult)
Ba doar pe mine ma enervează persoane ălea care se laudă? Ieri la școală ne- a dat carnetul de note si vine o colegă sa se uite si ea si spune"6, 6, 6, 6, 6 eu am doar doi de 6" Intelg este deșteaptă...? (mai mult)
Detrical D 2000 e bun? La ce ajuta mai exact?
Cântăreții Dan Arabu și Cătălin Arabu chiar sunt arabi? Am o afinitate pentru arabi
Exista o arma cu proiectil pe care sa o pot face legal? Arme de foc, arme pe aer comprimat, tot felul'de arme! Exista una care sa se poata faca legal?
Exista alimente care sa iti schimbe culoarea ochilor? Văzusem multe postari pe tema asta, chiar sunt curioasă.
Batausii din scoli sunt viitorii soldati?
Buna seara! ati dori sa ne cunoastem?
Am văzut un băiat superb, foarte frumos la față și înalt cu un ten frumos și am zis că nu îmi voi calca pe principii și voi ieși cu băieți mai mici decât mine insa am aflat consternată ...? (mai mult)
Ce e acela tinder? Sunt persoane dubioase acolo?
Salut! De unde pot cumpara niste lansete, mulinete, plumburi, ancore si fir bune? Daca imi puteti lasa un link de la un site care vinde scule de pescuit buna sau o lista cu cele de mai sus, buget; ...? (mai mult)
E ok sa copiezi din când în când pe la teste?
Buna ziua! Eu intenționez sa construiesc arma cu laser și arma cu plasma. Asta e ce România va avea in viitorul apropriat. Și intenționez sa construiesc și nava cu scut protector. Am probleme...? (mai mult)
Citind despre perioada „Edo" din Japonia, de izolare totală a țării, mi- am pus întrebarea cum ar arăta un astfel de izolaționism extrem pus în practică în România modernă. Noul regim ar...? (mai mult)
Cei din generația de astăzi spun că părinții îi urăsc. De ce?
Oare ce sar întâmpla dacă salariile ar crește cum cresc prețurile?
Salutare! Am un profil de Instagram unde pun poze cu peisaje naturale, animale si alte chestii despre natura. Cum as putea sa fac ca profilul meu de Instagram sa fie mai popular? Adica, mi- ar placea...? (mai mult)
Da am și eu o telecomandă de smart phone ce trebuie să fac să aplic la un alt nivel calibru că m-am plictisit și nu știu ce să întreb telecomanda bună este
Ipotetic vorbind, in caz de razboi, cetatenii unei tari care au migrat in alte tari inainte de a fi inrolati in armata sunt obligati prin vreo lege sa se reintoarca sa- si apere tara? Presupun ca nu....? (mai mult)
Ce e o personalitate? Cum se creeaza o personalitate? Cate personalitati poti avea?
Sunt foarte trist si plictisit, niciodata nu am cu cine vorbi si nu am ce face, toti de varsta mea (19) cu care am fost si pe care ii cunosc au evoluat, si- au gasit iubite, si- au cumparat masina,...? (mai mult)
Deci. acum o luna am întâlnit un tip la locul de munca si efectiv se da la mine. din gesturi asa pare...se tot uita extrem de insistent si mult mai multe care îmi dau clar de gândit. si partea interesanta...? (mai mult)
Cum sa nu mai fiu timid neatractiv, plictisitor si negativ?
As manca rău niste pâine la microunde cu unt, cum sa scap de pofta asta?
Cine câștigă, inima sau mintea?
Ce părere aveți de un băiat care intr-o legătură gay este pasiv? Nu îmi vine să cred că nu am fost eu cel activ
Buna TPU la ce adancime se ingroapa in pamant un om in filmu horror ce am vazut eu e ca daca are 1.60 eu stiam ca se sapa pana la 2 metri sau 3. Ca sa nu miroase
Mă, site- ul asta e interesant, chiar găsești răspunsuri dar nu am înțeles care e faza cu bărbatul ăla care are poza la profil cu picioare de dama.Vad că se si ia de lume că nu scrie corect,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!