Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
I-ar fi României mai bine din punct de vedere economic, social și politic dacă ar reveni la monarhie? Pentru că asta este natura adevărată a României: Monarhie constituțională.
Care este bautura voastră preferata?
L-am supărat pe varul meu și el este o fire încăpățânata și nu știu ce să fac.
Salut sunt din Romania as dori să mă ajutați cum să creez un radio olaine caut să fiu DJ
Voi ati dat mass- uri pe Yahoo mess despre rockeri vs manelisti? Eu da, cand primeam mass de la rockeri copiam si schimbam cuvintul "manelist" cu "roacar" si il dadeam asa, sa vada si pletosul care ...? (mai mult)
Voi faceti dus cu apa rece? Intreb pentru ca oamenii se uita ciudat la mine cand le zic ca de 2 luni ma spal numai cu apa rece. Bine, aceiasi oameni se uita urat si cand le zic ca beau numai apa cu gheata...? (mai mult)
Ce parere aveti despre plajele din parcuri, este normal topless-ul in atata timp cat nu sunt spatii pentru nudisti?
Cafetiera sau expersor cu capule
Cum aflu daca am bani pe card
Daca o fata spune ca un tip arata bine se refera la fata sau si la corp?
Am auzit o piesă la Radio ZU, acum o săptămână și era Katy Perry gen și avea 3 de ou pe refren. Cum se numește?
Salut! Numele de familie Ursulean are origini germane sau slave?
"...țuica trebuie să fie rece și băută dintr-odată" Este bine scris? sau trebuia "dintr-o dată"?
Mie îmi plac nume de fete precum: Diana, Alexandra și Cipriana. Vouă ce nume de fete vă plac?
Cum vă imaginați bărbatul/femeia perfect(ă)?
Buna, stie cineva cum sa aflu cine ma tot suna cu nr privat?
Imi poate spune cineva cat costa verificarea pe CarVertical?
Buna TPU! Sora mea mai mica aude ca o striga cineva pe numele ei, ea zice ca se aude ca vocea mea. Azi cand isi facea baie zicea ca de ce ii bat in usa si ca de ce o strig… eu nu am batut in usa si ...? (mai mult)
Bună,dacă am o măsea de minte cariata cu durere insuportabila și la ceilalți dinți, e noapte, nu pot dormi, ma doare foate tare, pot chema salvarea.
"Nu face pe prostul/proasta!" Este aceasta fraza una care sa ofenseze? Poate fi perceputa ca pe pe o jgnire?
Hello, ce pare aveti despre femeile sau fetele care nu poarta sutien sub haine in societate? Este ceva indecent sau a devenit o normalitate?
Salutare, ce parere aveti vis-a-vis de alaptatul in public? Este normala expunerea semi nude sau trebuie sanctionata?
Bună seara! Am și eu o întrebare, unde pot face un împrumut fara a avea loc de munca moment? Va rog fără răutate, am nevoie pentru tatăl meu va fi operat la inimă, mulțumesc!
Bună. În urmă cu o săptămână am folosit pastila de a 2- a zi, ciclul menstrual mi- a venit înainte cu 4 zile, nimic anormal fiindcă nu am un ciclu regulat. Însă am întâmpinat o problemă...? (mai mult)
Salut! Dacă stra bunica tatalui meu din partea tatălui său a fost rusoaica, înseamnă ca eu și tatăl meu suntem pe o parte ruși la origini?
Vă salut! Pentru posesorii de laminatoare. Ce brand de laminatoare (plastifiere) documente, format A4, îmi recomandați? Mulțumesc!
Bună ziua! Mă punctează la bacalaureat dacă am pus litera și răspunsul corect și dacă am formulat răspunsul pe baza cerinței?
Stie cineva daca Zlatko e nume maghiar sau din ce tara e ca nu gasesc pe google
Buna seara, TPU! Am fost azi cu iubitul meu la kfc sa ne luam un bucket. Cand am ajuns acasa ne-a luat stomacul pe amandoi si nu se mai opreste. De ce ustura? Stiti vreun remediu?
Bună,îmi puteți recomanda o masca bună pentru par, nu foarte scumpă?!
Salut! Am un comportament ciudat și fac ore cu o doamna psihoterapeut și mi-e frica/rușine sa îi spun. Ce sa fac?
Ce medicamente pot consuma pentru a deceda fără dureri? Fara răspunsuri binevoitoare, fiecare e liber sa facă ce vrea.
Bună! Revin cu o problemă cu care m- am confruntat în zilele trecute. Pe Facebook, mai exact. Am observat ca un anumit tip pe care nu îl cunosc și nu l- am mai văzut până atunci, în acea poză....? (mai mult)
Salut am o întrebare care este diferența dintre un psiholog și un psihiatru? Un psihoterapeut poate sa de un diagnostic adică cu ce boala mintala ești?
E bine să se schimbe ora in România primăvara și toamna sau să nu se mai schimbe ora? Să fie ora României sau să fie ora de vară?
Ați pățit vreodată să nu aveți banii de platit abonamentul la o companie de telefonie?
Bună ziua. Soțul meu ar dori să slăbească, sunteți pe aici, careva, care a ținut vreo dietă și a dat roade? Am zis să încerc să întreb și aici, poate găsesc vreuna care dă roade. ...? (mai mult)
Bună fetelor! Dacă mă epilez total cu ceară pe 26, iar eu pe 1 plec la mare, este posibil să îmi crească fire de păr în acest timp?
Ce fel de om poate sa te invite intr- o vacanta undeva, iar acolo iti creeaza un conflict fals(pretinde ca ai ridicat vocea in timpul unei certi banale) ca sa te inregistreze cu telefonul si sa arate ...? (mai mult)
Ar trebui să considerăm? faptul căci el este ce trebuie? el este modelul "sănătos" exemplul într- adevăr cu adevărat de urmat? pentru Adolescenții, minori, copii, car sănt în influența lui,...? (mai mult)
Hei! De cateva zile numai pot dormi, deoarece am avut un vis foarte foarte ciudat care o sa il povestesc. Eram intr- un pat de spital si deodata simt niste gheare pe spatele meu si o voce care imi spunea...? (mai mult)
Cafea cu lapte sau fără? Una sau doua pe zi sau deloc?
Salut am si eu o comanda de pe nike outlet Romania și am urmăritori pe 17truck și îmi arata ca este livrata dar eu NU am primit-o ce sa fac, mai primesc comanda?
Buna, este cineva la Liceul Jean Monnet din Bucuresti si daca puteti să-mi răspundeți la niste intrebari va rog? Sau poate cineva care sta la caminul Colegiului tehnic Edmond Nicolau!
Hey, am și eu o întrebare în legătură cu o carte a cărei titlu sau autor nu mi le pot aminti. (Menționez că am citit- o acum câțiva ani buni, și mi- a rămas întipărită într- un fel sau...? (mai mult)
Bună seara, cei care ați fost la mare cum este apa? Menționați și în ce stațiune ați fost
Ce fac cazionurile online cu adresele? Nu prea vreau ca parintii mei sa afle ca am asemenea conturi. Trimit ceva prin posta sau pot veni la mine?
Vreau sa ma duc undeva la dezintoxicare sa ma dezintoxic de melodia aia cu dela dela. Nu e vorba ca o ascult eu acasa, doamne fereste de asa ceva, dar a devenit cumva imn national de o aud prin toate...? (mai mult)
Gustul cărei beri vă place cel mai mult?
Buna, am o problema, incerc sa retrag de pe tiktok ceva bani si nu imi da voie fara sa introduc buletinul, oare as putea scoate banii fara să mă identific, pentru ca data de nastere asociată nu este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?