Bloc nou sau bloc vechi? Recent eram interesat in garsoniere de 16mp din blocuri vechi, dar dupa ce am vizionat cateva, mi s- a luat. Ca si tanar, am privit locurile respective ca o involutie si o ...? (mai mult)
Buna. Îmi place mult bărbații de origine arabă și chiar am avut unul care m- a impresionat.De atunci toți bărbații români mi se par respingători. Vara ies la plaja in costum de baie cat mai sumar...? (mai mult)
Sa începem cu începutul, am 17 ani si in 4 luni fac 18. Mama ma uraste foarte mult pentru unele mici chestii. Mie nu îmi place ca ma face leneșă si spune ca nu o sa fac nimic bun toata viata mea....? (mai mult)
Salut câte kg ar trebui să ai la 13 ani menționez că sunt băiat și am 1, 80 m
Bună! Ași dori să știu și eu dacă mă poate ajuta cineva cu niște întrebări... Voiam și eu să știu dacă știți niște cămine pentru liceeni în Craiova care au condiții convenabile și ...? (mai mult)
Nu știu de ce mai pun mana la gura când casc cu masca asta. Voi aveți reflexul asta?
Buna TPU. am vazut uneori vara intre orele 17- 19 ca unii nori de pecer iau form ca seamana cu un avion masina floare sau orice altceva ce efect e asta? de exemplu in filmu Return Of Living The Dead aveau...? (mai mult)
O persoană care are un venit de aprox. 7.000 lei lunar, de ce ar face rate ca să- și cumpere un ceas de mână de 42.000 lei? Ce îți poate oferi acel ceas, în afară că îți arată ora la fel...? (mai mult)
Cand ma voi duce la facultate voi sta la camin si stiti ca acum suntem doar 2 in camera din cauza covidului. Ma duc la constructii. Intrebarea mea este: are rost sa imi iau laptop? Am de gand sa iau unul...? (mai mult)
Ce este necesar? Pentru ca aici putem discuta de la a fii sărac vs a fii bogat? Vorbesc despre a cumpara lucruri de care ai nevoie vs de care nu ai nevoie? Noi avem nevoie de o locuință, hrana, sex,...? (mai mult)
Să presupunem că sunteți profesor de matematică. Aveți mulți copii care vă apreciază, dar au ceva goluri. Elevii vă apreciază că nu țipați la ei, nu înjurați, etc. Să zicem că elevii...? (mai mult)
Vi se par,hai sa găsesc un cuvânt mai blând,,oribile,,fetele care spun,, salut,,?
Bună TPU! Se poate sa ma inscriu la o facultate la zi (imediat dupa nac), si la o alta facultate un an mai tarziu la fara frecventa?
Ar putea ajunge un logan 2007-2008 din galați până in Timisoara?
De ce unii innebunesc ca nu- i baga lumea in seama? Am 2 vecini de cartier, barbat si femeie, care "se baga" in seama cu tot dinadinsul. Pe ea nu o suporta nimeni si o evita pentru ca de cand era mica...? (mai mult)
La ce magazine pot gasi capsune proaspete sau trandafiri la pret mic? vreau sa incep o afacere locala cu decorare torturi.
Sunt singurul de aici care si-ar bate vecinii din placere? :P
De ce sunt atât de mulți oameni care fac confuzia între "antisocial" și "asocial" sau "timid" și introvertit"?
De aia nu se mai zice "ești săracă", că există onlyfans, nu?
Poate trăi un om doar cu un singur plămân?
Credeți că există vreun șofer de tir care nu merge la un moment dat la din alea de pe centura?
De ce spun unii că mâncăm ca sa trăim când de fapt e invers?
Salutare oameni, P. S. Aceasta nu este o întrebare, este o rugăminte! Am o rugăminte la voi și sper sa ma ÎNȚELEGETI. NU MAI PUNEȚI ÎNTREBĂRI IDIOATE, pentru ca veți primi răspunsuri...? (mai mult)
Cum v-ați simți ca bărbat daca v-ar cotonogi o femeie practicantă de MMA?
Cate perechi de încălțăminte aveți, băieți? Femeile sa nu răspunda că e clar că au exagerat de multe
Ce sanse ai ca baiat cu dinti urati si cariati, plictisitor, care nu face nimic si gandeste doar negativ, sa te placa o fata vreodata?
Ce insemna daca nu ma imbat cand beau? :)) De ex am baut 3 pahare de vin, 7 doze de bere heineken 0, 5 si 2 paharele de tuica si nimic, nici macar ametit :-?
In ce conditii poti primi medalia de onoare? O poti primi pe timpul razboiului atunci cand iti risti viata considerand ca sansele sa scapi sunt foarte scazute? Daca un soldat e ranit si trebuie lasat...? (mai mult)
Nu mai pot... cred ca am un atac de anxietate, sufar foarte mult ca sunt singur si nu am cu cine comunica si nu am ce face, tot timpul meu il dedic ascultand muzica, ce pot sa fac? Vreau sa am prieteni,...? (mai mult)
Ce ați alege între a face ceea ce e bine pentru celalalt/ceea ce e bine pentru voi/ceea ce este corect?
Https://external-preview.redd.it/DvdmjAxgN2DeTJ1qawo4QDBWq1NIEBhv11Qly2owvrk.jpg?s=4f347bc0ad60ef3a4fc656d3b02e6604e255eb16 Care vi se pare mai atractiv?
Ma simt foarte neîndreptățit și nu pot sa stabilesc dreptate și egalitate. Credința mea este foarte neîndreptățite și oamenii mei sunt neîndreptățiți. Întrebarea mea este: ce pot ...? (mai mult)
Oare sunt unii oameni care sunt predestinati sa nu aiba parte de nimic in viata? Iubire, banii, realizari etc
Sunt trist si suparat. Niciodata nu am avut parte de iubire sau de distractie cum au altii de varsta mea, toti merg si se distreaza cu prieteni si eu stau mereu singur, nici ai mei nu ma lasa sa ies ...? (mai mult)
Unde pot sa imi gasesc prieteni?
Salutare! Am auzit că dacă o sa fie razboi in Romania toti o sa fie obligati sa se ducă în armată, dar daca o sa fie doar in ucraina o sa mai fie obligatoriu? Sau obligatoriu este pentru toti cei...? (mai mult)
Cine credeți că e cel mai frumos bărbat din Romania din spațiul public?
In ce tara ati lucra daca ati avea de ales, dintre Germania si Olanda si de ce?
Mă gândeam că nu am fost niciodată la mare.Si nici nu mă încântă ideea asta. Prefer alte locuri.Totusi mi- e puțin rușine să aduc în discuție acest lucru, e un intreg cult al sezonului estival...? (mai mult)
De ce unele persoane cu care vorbesc rar (max 10 ori pe an) imi cer ajutorul si mai ales cand nu primesc ceea ce doresc efectiv intrerup conversatia? Sau mai e si varianta: cer eu ajutorul unei persoane...? (mai mult)
Buna! Am o prietena care are un prieten baiat foarte bun si nu stie ce sa vorbeasca cu el. Mereu ii zice "ok, aha, hehe, super, mda" sau chestii de acestea si nu stie sa deschida o conversatie (nici...? (mai mult)
Sa cumpăr lucruri de care am nevoie vs sa economisesc banii?
Care este cel mai bun aftersaive din lume?
Vreau și eu niște comentarii tâmpite precum asta "Sincer să fiu după părerea mea, fără să jignesc pe nimeni sau să fiu rău și fără să provoc pe nimeni, vreau doar să spun că nu am nimic...? (mai mult)
De cand au aparut unghiile false, alea puse si cele cu oja semi permanenta? Cand eram mic era doar oja clasica, dar acum vad si astea. Care e treaba?
Ce inseamna pushing p?
Băi fraților... ce zice omu ăsta la minutu 6:11,, Păi dacă ești beat toată ziua, vomiți..."? Ce vomită color? https://www.youtube.com/watch?v=wTUANxEeRzM
De ce femeile isi fac pedichiura si barbatii nu?
Ce se intampla daca curierul Cargus ma cauta si nu ma gaseste niciodata acasa? Mentionez ca am ales plata la livrare, deci pachetul nu e platit.
Care ar fi reacția in Romania daca cineva ar face farse precum în SUA? Adică să te provoace cineva,sa tragă vânturi spre tine, sa îți geamă în ureche și multe altele.Ar fi toate gone wrong?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?