Care ar fi reacția in Romania daca cineva ar face farse precum în SUA? Adică să te provoace cineva,sa tragă vânturi spre tine, sa îți geamă în ureche și multe altele.Ar fi toate gone wrong?
Buna TPU, am vazut in unele apartamente o sticla mare cu oglinzi in forma de patrate, nu stiu daca mai sunt... sau nu?
Ati avut (sau nu?) acel moment in viata voastra cand, sa zicem, ca, ati dat peste carti sau videoclipuri motivationale, necautand asta, ci, venind intr- un mod natural, iar apoi treptat ati patruns...? (mai mult)
Care a fost baza motivatiei voastre in activitatile pe care le-ati realizat si despre care putem sa le numim ca si punct evidentiator in viata voastra?
De ce trebuie oamenii să fie vulgari? Folosesc termeni precum sl.boz, l.ndc, c.aie, m.ie. Mi se par atât de vulgare că nu înțeleg.Si mai ales nu ii urâți pe cei care vorbesc fără perdea despre...? (mai mult)
Ce schimbari vei avea daca te lasi de fumat, de dulciuri, de masturbare, de social-media si faci si sport?
Dacă am 8 clase și 1 an de mecanic auto de ce nu-mi pot servi patria? Eu aș vrea mai ales acum cu rusii
Ce poti sa faci daca nu ai niciodata cu cine vorbi si esti plictisit si viata ta e la fel in fiecare zi, ai aceeasi rutina?
V-ar fi plăcut să fiți mai prostuti? Era viața mai simpla? Ati fi avut criterii, gânduri, frământări și pretenții mai puține?
E frumos numele Ladislau?
Voi ce credeti vine al treilea razboi mondial? Sau isi va retrage Putin soldatii si tot ce a trimis in Ucraina?
Ești capabil de schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume?
Bine că am plecat din Romania. La voi in tara e teroare. Cum rezistați la voi acolo?
De ce mai exista rasism in lume?
De ce e societatea asta atât de înapoiată? Am cunoștințe bărbați care spun că dacă te razi pe picioare esti pe invers. Ei în ce epoca trăiești? Nu știu că bărbații adevărați se rad chiar...? (mai mult)
Unii de aici sunt foarte inteligenți, știu să scrie, au personalitate. Însă de ce tot răspund uscaturile care sunt opusul? Ai nevoie de un sfat de la o persoana inteligenta insa cei de aici răspund...? (mai mult)
Fără poante, fără șmecherii.Am vazut aici persoane foarte dubioase care au întrebări de oameni bolnavi insa cel mai înspăimântător este că sunt useri care oferă răspunsuri la modul bipolar....? (mai mult)
Credeti ca e important ca oamenii sa rada? In contextul actual eu zic ca da. Oricum suntem o tara cu probleme multe, propun macar sa mai zambim din cand in cand. Am observat ca pana si umorul romanesc...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care stiu Engleza. Voi cand va uitati la un film sau un serial in Engleza, fara subtitrari, pur si simplu intelegeti ce spun aia acolo sau va traduceti in cap replicile? ...? (mai mult)
Salutare, As dori sa- mi măresc viața mea până la vârsta de 1000 de ani, acum am 22 de ani. Dar vreau sa am suficient timp ca sa ma pregătesc pentru Judecata de Apoi, ca ceea ce am nu e suficient. ...? (mai mult)
Vreau cele mai fire rekturi, dau fundă
Mai are cineva acelasi cosmar care se repeta in care dormi si vine cineva sa te omoare si nu te poti misca? E foarte creepy si nu stiu de ce mi se intampla des si e foarte realistic
Salut, dacă am șters o convorbire din Instagram oare mai am posibilitatea sa o recuperez? Ms anticipat
Buna dimineața, Romania! Eu intenționez sa ridic o grupare anti- teror după ce iau diploma de bacalaureat anul asta. Gruparea mea anti- teror se va ocupa de ISIS, Al Hazimiyyah, Hezbollah și...? (mai mult)
Acum un an am avut o ceartă cu o prietenă care îmi era foarte apropiată în care eu m- am comportat oribil și nu am mai vorbit de atunci. De vreo luna tot mă bate gândul să îi dau mesaj ca să...? (mai mult)
De ce nu poti deveni niciodata prieten adevarat si apropiat cu un fost dusman cu care totusi ai facut pace si nu mai exista divergente intre voi? De ce ramane acea reticenta si distanta care impiedica...? (mai mult)
Ori eu sunt dependență de telefon, ori cei din jur nu mai știu să aibă o politețe de a răspunde la el, mesaje? Trimit câte un mesaj și ori nu mi se răspunde, ori mi se răspunde după N ...? (mai mult)
De ce unii cu același nivel financiar își iau adidasi la 50 lei iar alții la 300?
La ce va gândiți când observați că mirosiți urat?
La ce va gândiți când sunteți pe toaleta?
Daca pun niste arahide intr-o cutie de metal (de pateu) goala, înseamnă că acolo sunt 100 grame arahide?
Cand stii ca iti sunt afectati plamanii de la fumat? Sau daca fumezi 3 tigari pe zi nu o sa ai treaba ca si cum ai fuma 1-2 pachete
Cum pot sa fiu lasat in pace sa spun asa, ai mei din familie sunt pocaiti si eu cu un prieten care nu e pocait ne- am dus odata la biserica la pocaiti si acolo am stat de vorba cu cei de varsta noastra...? (mai mult)
De ce nu puneți poze cu voi? Nu va asumați răspunsurile?
Voi ce intelegeti prin eternitate? Nu neaparat intr- un sens religios (de aia nu am pus intrebarea la categoria aia), dar in sens general. Nu vreau definitia de pe net a eternitatii, vreau sa stiu ...? (mai mult)
E bine daca tot schimbi tigarile sau e mai bine sa ramai doar pe kent de exemplu?
Tocmai ce am văzut pe un canal de știri de la voi din RO, cum o tipă, lua prezervative dintr- un raft din Supermarket, le înțepa cu un ac și le punea la loc în raft. :)) A înebunit lumea de...? (mai mult)
Cum răspunzi arogant dar și amuzant la intrebarea:Cine ești?
Hey lume, am o dilema care m- a facut sa scap azi mancarea pe jos la cantina si sa fac mizerie, toata sala a ras de mine. Baieti, cum reactionati atunci cand mergeti cu iubita la cumparaturi si observati...? (mai mult)
Ce părere aveți despre moda cu cerneală?
Se poate schimba data pentru examen(traseu) fără sa ma prezint la poliție? Pot suna și sa imi anulez programarea? Făcând alta? E o urgență.
Salut! Care ar fi cea mai frumoasa ramura a ingineriei si de ce?(in functie de opinia fiecaruia)
De ce tot bate mama apropouri din astea despre tigari? Gen m-am dus pana la magazin sa imi iau ceva si ea zice in gluma ti-ai luat si tigari?
Ce zodie de bărbat e cea mai plăcută din toate punctele de vedere?
Cine credeți că e troll aici?
Poti cumpara tigari din alte tari? De exemplu din Japonia
Daca fumezi sau bei si "esti pocait" te pot da afara din biserica?
Bună ziua, a slăbit cineva cu ceaiul antiadipos strong (cutia verde)? E bun de ceva? Ca de când îl beau ma duc la toaleta de 3 4 ori pe zi... Dar sper sa ajute la scăderea în greutate măcar 3...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa ma lase pocaitii in pace si sa nu imi aiba treaba si sa nu ma judece pentru ce sunt sau ce fac? Ai mei sunt pocaiti si toti cred ca eu sunt ca si ei :( si eu nu vreau sa fiu asa, doar...? (mai mult)
Ce jocuri sunt populare in cercul vostru? Nu conteaza device-ul.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat