Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Martie 2025 sunt:
Ce părere aveți despre Diana Sosoaca?
Ce înseamnă acest "vedem" cuvânt folosit de fete în general când primesc o propunere :). Eu știu ca acest "vedem" înseamnă "nu". Voi ce integeleti prin acest "vedem"?
Salutare. De ce se opreste masina de spalat in timpul programului de spalare. Merge 15 min apoi se opreste. Whirlpool 9Kg. 6sense.
Ce părere aveți despre Cartoon Network?
Salutare TPU! Sunt un băiat amarat de fel am 24 de ani, liniștit la locul meu fara scandaluri etc. Am făcut o depresie de ceva vreme că datorită felului meu de a fi adică moale, am de pătimit ...? (mai mult)
Ce ați face dacă ați avea posibilitatea să dați timpul înapoi? Eu mi-aș îndrepta toate greșelile făcute în trecut și aș petrece puțin alături de cei dragi.
Tactici de negociere cand cumperi un imboil? Metode prin care-l poti convinge pe vanzator ca ar fi cazul sa scada pretul?
Salut! Cum sa ii zic ca îl plac când e totul forte complicat și nu mai am instsgram și suntem I necesari s oala cum sa ii zic fata în fata ca îl plac?
Unde mai pot gasi bricheta bic dar din aia mai mare nu small bic
De partea cui sunteti intre Anamaria Prodan si Reghe? Sa nu vad comentarii cu "nu-mi pasa" pentru ca intreb persoanele care sunt in tema si am chef de vorba pup
Un photograf in Iasi incepator?
Am mâncat o frunza de salata și am devenit vegan. Cum puteți mânca mă cadavre de animale?
Cum se procedeaza să numai pierd calitatea unei poze la story pe Facebook, pe un fundal cu muzică? Când pun fară muzică nu se pierde.
"Toate la timpul lor" ce insemna?
În ce second-hand uri din Arad găsești chestii faine?
Buna! Vreau să- mi dați o lista o cele mai horror filme de pe Netflix, as prefera sa fie filme tip jumpscare cu fantome sau criminali și sa fie foarte foarte horror încât să- ți fie frica noaptea...? (mai mult)
Dacă reuşim să unificăm Statul de drept cu Statul mafiot şi cu Statul paralel, ne vom numi Statele Unite? :)
Ce tigari mai sunt mentolate acum?
Am tot auzit ca Romania face parte din lumea a 3 a. Ce inseamna "lumea a 3 a " la ce se refera mai exact?
De când am fost mic eram o persoana căreia ii plăcea sa învețe lucruri noi. La școală dacă nu știam tot, parca nu puteam fi linistit. Nu conta ca nu luam o nota mare, mie îmi plăcea sa știu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Noul Dacia Duster 2022? Merita cumpart?
Salut! De cand detin am cont de Instagram primesc mesaje de la diverse persoane daca vreau sa investesc in Forex trade sau Bitcoin. Bineinteles in mare parte am ignorat aceste mesaje. Pana la urma care...? (mai mult)
Am 19 ani si ai mei se comporta ca si un as fi inca copil, tot zice daca vreau sa ies afara ca nu ai ce face tu afara ca e frig bla bla, ca nu stiu ce, pot sa fac ce vreau fara sa imi pese de parerea...? (mai mult)
Am o intrebare cam ciudată: de ce baieții sunt mai curajoşi decat fetele? mereu am observat asta
Ati da 6.000 euro pe o garsoniera in Rahova? Dar 15.000 euro?
Hey, doar eu consider că e o problemă adică îmi place ordinea, organizarea, să învăț cât mai multe, să avansez cu sportul, să merg la sală, îmi plac aventurile dar când vine vorba să ...? (mai mult)
Bunaaa! Sunt curioasa. Cand politia incatuseaza o persoana, sunt bune catusele la copii mari sau la domnisoare care au mana micuta. Nu scapa catusele din maini?
Stau si ma intreb daca ti-e bine?
Cu ce să mă îmbrac la discoteca?
Care e cea mai mare suma pe care ti scos-o din cersit?
Buna TPU. as dori sa stiu daca in S.U.A mai exista sau nu substanta chimica numita Trioxin 245? Armata Americana o foloseau pentru reanimarea/readucerea la viata persoanelor moarte decedate. Stiu ca e...? (mai mult)
Cât la % din dialectul aromân are origine latină?
Later edit la postarea asta (nu o pot face acolo așa că o fac aici): https://www.tpu.ro/trivia- amuzante/aceasta- postare- este- un- pamflet- si- se- va- trata- ca- atare- sau- nu- trebuie- sa- fac-...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=MHLkpuq67gk Eu tot nu Inteleg treaba cu lockdownul in China. voi?
Nu pot sa adorm deoarece am băut un capucino. Ce sa fac frumoaso?
De ce omul pute mai rău decât orice vietate in caz de nespălare?
Buna! Din câte am văzut, pentru o anumita olimpiada, la etapa nationala, elevii sunt cazați în locul unde se desfășoară etapa nationala. Insa nu am citit sa ii însoțească profesorul care i-...? (mai mult)
Cate boli poti face de la fumat? Daca fumezi putin 5 tigari pe zi tot poti sa fii afectat?
Mi- a dat doctorul de familie trimitere catre dermatolog... la policlinica trebuie sa sun pentru programare? Pe langa asta, credeti ca mai bine ar fi la privat? Mie mi s- a zis ca sunt aceeasi specialiști,...? (mai mult)
Mo,unii de aici par cam instabili. Daca va întâlniți cu ei pe strada?
Ce pot sa fac daca nu am prieteni si sunt mereu plictisit? Cum sa ma distrez?
Hey! Stiu ca s- a spus că anul acesta nu se fac olimpiade de romana pentru gimnaziu, doar ca au spus că vor actualiza decizia finală în legătură cu olimpiadele de romana, engleza si istorie pentru...? (mai mult)
M-am înregistrat aici sa îmi fac noi prieteni din București sau din localitățile limitrofe. Este o idee buna?
Iti trebuie ceva acte pentru o pusca pe aer comprimat? Ma refer la cele cu peleti nu airsoft cu bile!
Https://ibb.co/0ns88qr eu sunt gata de război -_- sa ziceam ca vine războiul ce făci cum te aperi?
Credeti ca in viata trebuie sa facem de toate ca doar o viata avem? Sa bem, sa mancam, sa ne distram
Ma simt singur si foarte trist, nimeni nu prea ma cauta, toti imi dau mesaje doar cand au nevoie de mine iar cand eu am nevoie nu ma baga in seama, sau apar deodata dupa mult timp sa ii ajut si apoi...? (mai mult)
Dragi prieteni, ce părere aveți de tâmpenia asta? dacă va fi aplicată? Persoanele care nu pot dovedi ca locuiesc la o anumită adresa vor rămâne fără actul de identitate. Dar s- a gandit cineva...? (mai mult)
Buna seara Romania, buna seara Bucuresti! Ce mai faceti? Ce replici amuzante (nu taioase sau rautacioase) cunoasteti pentru "ce faci" sau "cum mai esti". Raspunsul cel mai amuzant sau cu cele mai multe...? (mai mult)
Din ce se da admiterea la Academia Fortelor Terestre?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!