Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Martie 2025 sunt:
Ce problema au unii profesori că fetele vin cu unghii la școală, că se vopsesc, că se îmbracă la moda(cu tricou până la buric și pantaloni de piele)? Care- i problema in asta? Că atrag ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Ninel Peia?
De ce unii se comportă de parcă ar fi high deși nu consumă substanțe interzise și nici alcool? Prin comportament mă refer la gesturi, vorbe și mai ales umor. Ce îi face să fie high fără ...? (mai mult)
Se mai vand tigari fara filtru? Daca da, care sunt acestea?
Stiti cumva pe ce frecventa e radio Veselina in Iasi?
Salut TPU! Iertati usor sau deloc o amic/a / prieten/a care si- a cerut scuze ulterior sau o eliminati definitiv din viata voastra? Eu, iert rapid o persoana sau daca este mai grava problema cu timpul...? (mai mult)
Buna! Stăteam și dintr- o dată mi- am adus aminte de o ciocolata a copilăriei, însă nu pot da de ea, nu îmi amintesc cu se cheamă. Ea avea pe ambalaj un leu și era cu bule. Daca cineva știe...? (mai mult)
Niste informatii despre Mădălina Bălan (prezentatoarea de la Antena Stars)? Sunt foarte puține lucruri despre ea în general, are cineva un link?
Salut! M- a oprit o fata pe strada si m- a rugat sa sun pe cineva ca ea nu mai are telefonul, si mi s- a părut ok sa sun cand a inceput cu 07. Ideea e ca am auzit ca daca suni poate sa- ti ia 150 euro...? (mai mult)
Salutare, Am o mare problema care as dori sâ pot scăpa de ea definitiv. Aceasta problema este dorința cu întoarcerea timpului. Am multe nevoi pe care eu doresc sa le întâmpin după ce Dumnezeu...? (mai mult)
Oamenii optimisti chiar sunt atractivi? De ce? Comparati-l cu un om pesimist;)
Cine e pasionat de desen și vrea să împărtășim lucruri despre aceasta pasiune? Lăsati-mi mesaj în privat
Voi ati gasit scopul in viata? Eu sincer am scopuri mici zilnic dar unul maret sincer inca nu am...
Am nevoie de ajutor. M- am luat acum câteva zile de o tipa de 13 ani din cauza unor chestii pe care le avea cu iubitul meu, de 25. Astăzi am primit sute de mesaje cu amenințări pe Instagram de la...? (mai mult)
Buna dimineața, Aș dori să pot sa- mi schimb intenția mea, pentru ca am o intenție neapropriata și urâtă. Intenția care as dori sa- o schimb este ca eu am o intenție de a mulțumi oamenii,...? (mai mult)
Bună! Oare la buletin ai voie să mergi machiată? Gen eyeliner, mascara etc.
Vad ca Rusia tot aduce trupe la granita cu Ucraina si cam toata lumea spune ca se pregateste de o invazie. Daca invadeaza Ucraina, va iesi al 3- lea razboi mondial? Sunt sanse? Gen sa se bage NATO pentru...? (mai mult)
Ce rost mai are sa te culci daca nu ai chef?
De ce doamna de la posta nu vrea sa imi dea recomandata? :)) Spune ca pot trimite numai documente. Colectionez niste carduri si fac schimb cu altii prin posta. Cand le mai vand imi fac scandal ca nu...? (mai mult)
Ce ziceti, incepe oare Al Treilea Razboi Mondial? Ce se discuta acum in presa e serios sau tras de par de dragul audientei? Era mai incitant macar daca vorbeam de ambitiile unui al patrulea Reich german...? (mai mult)
Cum pot sa îmi resetez organismul? Mai exact sistemul digestiv, urăsc ca mereu am nevoie la baie când sunt la școală dar numai la o anumita ora, de ex ma trezesc cu 2 ore înainte, merg la baie...? (mai mult)
E adevărat că Aleph News are "sediul" intr-un Apartament de locuit?
De unde provine de fel Cătălina Porumbel (prezentatoarea de la Antena 3)? Am cautat pe net si nu am gasit nimic
Ce iarna e asta? Poți face insolație.
Am fost astăzi la o școala de lângă mine și i- am tras o palma peste fata unei copile de 13 ani care se tot plimba pe la mine la munca, nu contează, am mai discutat despre ea in niște întrebări...? (mai mult)
Buna! Puteti sa imi dati idei de bio-uri funny cum ar fi : Cf bai; bai nebunilor? Sau "Va pupi suzetelor". Scuzati categoria dar chiar nu stiu ce sa aleg... DAU FUNDA + VOT LA RASPUNS.
Ati cumpara o garsoniera in Rahova daca o negociati la 5000-8000 euro? (tinand cont ca pretul uneia acolo se invarte in jurul a 10.000-15.000). Dar la pret "full"?
Ce meniu va place de la McDonald's?
Este adevarat ca se fac cursuri de prim ajutor pentru a obține permisul? Am programare in Februarie la oraș/
De ce sunt întrebări atât de superficiale aici, ce părere aveți de, pe unde mai e x, de ce elevii nu mai învață, de ce la sat nu e ca la oraș, de ce ăla e așa urât, de ce ăla nu se îmbracă...? (mai mult)
Ce sunt atacurile de panica și de ce apar? Poate o persoana care nu a avut așa ceva să facă? Din ce cauza? Este izolarea o cauza? Sau problemele cotidiene?
Salut, nu stiu daca sunteti si voi asa sau unii dintre voi, eu sunt cam zgârcit, nu în sensul ala ca nu dau nimic sa nu ajut sau sa nu cumpăr ce am nevoie, ma refer pentru mine, de ex nu imi vine sa...? (mai mult)
Probabil ați întâlnit si voi cazuri de genul. De ce anumite persoane când ajung la o anumită vârstă încep să se răzvrătească și să dea de pământ (teoretic și practic) cu regulile pe care...? (mai mult)
M- am uitat la Topul săptămânii și paradoxal din primii 10 vreo 4 ii am la utilizatori blocați deoarece mi- au dat niste răspunsuri de oameni nesimțiți și din câte am văzut cam astea sunt răspunsurile...? (mai mult)
Cum se face ca socializarea virtuala nu ajuta la nimic? Eu sunt de mulți ani pe internet unde din păcate mi- am pierdut timpul, în acest timp nu am găsit nici o fata, doar tampenii virtuale, nici ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre teritoriile romanesti care au fost luate de URSS, iar acum apartin Ucrainei?
Ce părere aveți despre Gelu Vișan?
Care a făcut mai multe pentru omul de rand: nazismul (extrema dreapta) sau comunismul(extrema stanga)? Credeți ca dacă comunismul nu ar fi existat, am mai fi fost asa dezvoltați cum suntem...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa nu mai fiu o persoana foarte agresiva fizic? Verbal nu am probleme si ca fire sunt o persoana foarte linistita. Din cauza asta am avut probleme destul de grave cu fostele relatii, interactionarea...? (mai mult)
De ce persoanele cărora nu le convine o întrebare te fac troll? Nu mai ai voie sa întrebi nimic, sunt somități și trebuie să le ceri părerea?
Ce sa înțeleg din faptul ca un tip care are relatie imi scrie si "ma simpatizeaza"? Neagă ca are iubita cand stiu clar adevarul si acum ca i- am spus despre asta, nu mai răspunde (zice ca il iau la...? (mai mult)
Merita sa te mai apuci de vanatoare in 2022? Poti vana singur? Si cel mai important cu permis port arma permis de vanatoare si toate actele o sa mai am bani de pită?
Ce părere aveți despre trenurile siberiene care străbat 7000 km cu destinația graniței Ucrainei și nu numai (vizate și tarile membre NATO), care conțin cele mai avansate tancuri de luptă ale...? (mai mult)
De ce mereu in guvernările de dreapta e scandal și politica non stop la TV iar în guvernările PSDiste totul e miere, nimeni nu se cearta?
Bună seara tuturor! Ce părere aveți despre necesitatea formarii unui grup care sa se pregătească pentru anumite situații ipotetice care pot pune în pericol existenta? In America sunt deja foarte...? (mai mult)
Voi nu ati observat ca multi din cei care fac comedie sunt de fapt depresivi?
Buna TPU! Azi cand am fost la scoala, am avut ora de sport.Cand asteptam profesoara, fetele au inceput sa se impinga intre ele, iar una a venit fix...mda....in locul ala. Faza e ca m- a vazut toata ...? (mai mult)
Aici ești jignit daca ai opinii diferite?
Nu am nimic cu bărbații gay insa nu înțeleg de ce trebuie sa aibă gesturile acelea feminine, adică ești bărbat, ai forța de bărbat, nu trebuie sa ai asemenea gesturi. Și a doua întrebare tot...? (mai mult)
Dacă vi s- ar propune un rol controversat într- un film, ați accepta? Adică un rol în care să interpretați un personaj negativ care în film ar face chestii care contravin cu principiile și valorile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!