Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Martie 2025 sunt:
E adevarat ca acum la ramta primesti si locuinta? M-as mira adica gata intri ai salariu bun iti da si apartament pana la urma te mai si insoara astia
De ce oamenii te strigă pe nume sau iti atribuie tot felul de cuvinte, cum ar fi fetiță sau alte cuvinte nepotrivite?
Vi se ofera o sansa destul de atractiva in viata voastra intr- o civilizatie fara infractiuni sau saracie, unde totul merge ca pe roate: sa zicem ca santeti deprimati din cauza banilor, putini - mult...? (mai mult)
Cineva care mă poate ajuta și pe mine la câteva materii legate de informatică, dar și la licență?
Poti sa fumezi pe masa de lemn, daca ai curatat-o cu spray de mobila?
Ce părere aveți de o fata care pretinde că este educata și foarte cuminte insa atunci când se enervează folosește expresiile, da-te-n s.nge și da-te-n sl.boz?
Ce părere aveți de faptul că Danemarca a eutanasiat 15 milioane de nurci doar pentru o presupunere?
Ce părere aveți despre Viviana de la Bravo ai stil?
Ce părere aveți despre Silvestru (soțul Dianei Sosoaca)?
Ați observat in ziua de azi nu mai exista respect? Fiecare nu știm cum să ne mai jignim sau sa ne luam la mișto. Dacă nu ne place ceva la un om imediat îl repezim.
Ce părere aveți despre stirile sportive?
Ce emisiune mai prezintă Bianca de la Puterea Dragostei?
Ce părere aveți despre știrile false marca România TV?
Unde a dispărut Sabrina Preda (cea care prezenta știrile ora 6 seara de la Antena 3)? Prezintă doar tipa aia Ana Maria
Daca s-au vacinat mai puțin de jumătate din români și mulți din ei din cauza restricțiilor s-au vacinat ce înseamnă asta? Nu suntem cei mai slabi din Europa?
Buna! O fata normala citește in cărți de tarot, prietenilor și persoanelor care solicita asta fără sa ceara bani. Unele lucruri pe care le spune la citiri par destul de realiste. Uneori după mai...? (mai mult)
Mai produce Romania ceva? In afara de dureri de cap si depresii?
Ce parere aveti de echipa Enat de pe Tiktok? Eu ii consider Spam...
Salutare! Stie careva denumirea originala la aceasta parte audio? https://www.youtube.com/watch?v=WJ1QH71ZQPE
Am început sa flirtez cu un baiat şi nu- mi place cum arată, dar ne ințelegem perfect şi suntem aceeaşi zodie, gândim la fel şi din acest motiv m- am ataşat de el. Daca horoscopul nu e adevarat...? (mai mult)
Ce credeți de treaba cu Ucraina și tentativa Rusiei de a invada...? Eu unul nu sunt prea liniștit cu ideea asta.
Bună seara, dacă am provident și încă un card de cumpărături care nu am mai plătit de 5 ani, mi se poate pune poprire din ambele părți? Mam angajat de curând... Răspunsul tău aici.
Bună TPU, spuneți-mi ce întâmplări stranii ați avut de-a lungul vieții. Dezvoltați cât mai mult posibil. Cea mai interesantă poveste primește fundă.
Neața! E bun ca avocat Ioan Cupsa?
Deci mă duc ieri cu gândul să donez sange pentru a face un bine. Obisnuiesc să fac chestia asta o dată la 3 luni. Zis și făcut, știind de ultima dată când am asteptat o ora pentru că dupa 12...? (mai mult)
Mai tine minte cineva epoca Băsescu?(2008- 2012) Va e dor de perioada aia? Credeți că se traia mai bine sau mai rău atunci decât acum? Eu sunt de părere ca din 2012 încoa de când a venit ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Luis Lazarus?
Salut,v-a venit factura la curent pe luna decembrie? Cat ati platit? E cineva la Enel?
Ce părere aveți despre Amalia Bellantoni (Doamna cu tigaia Horeca Liberă)?
Cine deține eStrada TV (News Romania)? Am auzit ca acest postul este deținut de un interlop, ar fi adevărat?
Ce explicații aveți sau există pentru deja vu?
Unde mai lucrează Fulgy?
Daca maine s- ar legaliza, toate intr- o singura zi, casatoriile gay, adoptia copiilor de catre astfel de cupluri, legalizarea deplina a drepturilor trans, blocarea oricaror fel de fonduri publice...? (mai mult)
Nu inteleg de ce unele femei se etaleaza atat cu machiaj... Ni poftim: https://i.imgur.com/3Lyhvxt.png Ma intreb de ce s- ar machia atat, cred ele ca vor fi mai atractive? :- ? Pe voi va atrag femeile...? (mai mult)
Care este codul promotional la sobraine (your society)? Am 30 de coduri de la pachete si nu stiu cum sa le folosesc
Care sunt problemele voastre in viata?
Va încălzește cu ceva daca vă arătați dușmănia aici?
Bună. La contul de TikTok care îl dețin am un număr mai vechi pe care nu-l mai am. Aveți idee cum aș putea să-l schimb? Am un cont destul de mare și n-aș vrea să-l pierd! Mulțumesc!
Spunem "Înşală", dar spunem "trişează". Ce regulă este aici? Când se pune un "e" înaintea lui "a" şi când nu?
Buna ziua. Revin legat de întrebarea unei persoane de o moralitate îndoielnică care dorește cu înverșunare introducerea orelor de educație sexuală în școli. Cum poți fi de acord cu cineva care...? (mai mult)
Ati putea sa stati incatusati cu un ateu o zi intreaga? Ati putea sa stati incatusati cu cineva religios o zi intreaga? Eu sunt ateu si personal daca acea persoana ar fi ca aceea din acest video, ...? (mai mult)
Dacă sunt angajata 4 ore iar salariul meu este de 1000 de lei, cât are voie sa oprească providentul? Să- mi pună poprire, am făcut acum 5 ani la ei și mâine ma angajez și cu siguranță ma va...? (mai mult)
Se mai confrunta cineva cu anxietatea sociala si depresie? Daca da, cum va este viata? Mi-as dori sa aflu cum este experienta voastra...
Poate ați întâlnit și voi persoane de genul. De ce atunci când cineva se simte simpatizat și e băgat în seamă de către o anumită persoană, după un timp (sau mai repede) începe să trateze...? (mai mult)
Cum stă în picioare teoria evoluționistă (omul se trage din maimuță, maimuța din veveriță, etc) dacă nu există exemplate intermediare adică om- maimuță, om aproape maimuță, etc Ideea...? (mai mult)
Am trait sub o piatra in ultima vreme. Cine este Djokovic si de ce a tot aparut prin media romana in ultimele saptamani?
Cum ați răspunde oamenilor care se cred atât de inteligenți încât își iau avânt să le spună altora cum trebuie să- și trăiască viața, ce e corect și ce nu, dând sfaturi și făcând...? (mai mult)
Unde lucrează Diana (soția lui Ioan Cupsa)?
Aveti o idee: Apare mereu la proteste anti-covid un bărbat pe nume Dumitru Bălan (care se crede marele medic). Aveti informații despre el? Ca pe net sunt foarte puține despre el
Ce părere aveți despre Carmen Harra? E o mincinoasă sau e una care spune mereu adevărul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!