Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Martie 2025 sunt:
Ati putea sa stati incatusati cu un ateu o zi intreaga? Ati putea sa stati incatusati cu cineva religios o zi intreaga? Eu sunt ateu si personal daca acea persoana ar fi ca aceea din acest video, ...? (mai mult)
Dacă sunt angajata 4 ore iar salariul meu este de 1000 de lei, cât are voie sa oprească providentul? Să- mi pună poprire, am făcut acum 5 ani la ei și mâine ma angajez și cu siguranță ma va...? (mai mult)
Se mai confrunta cineva cu anxietatea sociala si depresie? Daca da, cum va este viata? Mi-as dori sa aflu cum este experienta voastra...
Poate ați întâlnit și voi persoane de genul. De ce atunci când cineva se simte simpatizat și e băgat în seamă de către o anumită persoană, după un timp (sau mai repede) începe să trateze...? (mai mult)
Cum stă în picioare teoria evoluționistă (omul se trage din maimuță, maimuța din veveriță, etc) dacă nu există exemplate intermediare adică om- maimuță, om aproape maimuță, etc Ideea...? (mai mult)
Am trait sub o piatra in ultima vreme. Cine este Djokovic si de ce a tot aparut prin media romana in ultimele saptamani?
Cum ați răspunde oamenilor care se cred atât de inteligenți încât își iau avânt să le spună altora cum trebuie să- și trăiască viața, ce e corect și ce nu, dând sfaturi și făcând...? (mai mult)
Unde lucrează Diana (soția lui Ioan Cupsa)?
Aveti o idee: Apare mereu la proteste anti-covid un bărbat pe nume Dumitru Bălan (care se crede marele medic). Aveti informații despre el? Ca pe net sunt foarte puține despre el
Ce părere aveți despre Carmen Harra? E o mincinoasă sau e una care spune mereu adevărul
Unde lucrează în prezent Iosefina Pascal?
Din ce câștigă bani Adriana Bahmuteanu?
Ce părere aveți despre Ioan Cupsa?
Ce părere aveți despre șefa Comisie juridice din camera deputaților?
Daca ati investi intr- o locuinta noua in Bucuresti, cum ati face- o? 1.In ce sector? In ce cartier? 2.Ati incerca sa cumparati una cu potential cat mai mare de inchiriere? 3.Garsoniera/apartament,...? (mai mult)
Va rog, spuneti-mi, pe skype, exista ca cineva sa te bage la ignor, in dm, sau spam. pentru ca cineva nu imi mai raspunde?
De ce apare când să vorbesc cu cineva pe aplicația connected2me, (they cant see who you are), adică eu văd cu cine vorbesc dar persoana respectiva nu vede? Cum pot să schimb acest lucru sau asa ...? (mai mult)
Care dintre voi se mai uită la TV? Eu nu mă mai uit de 7 ani.
Am pus story pe Facebook și fiind pe public s au uitat și persoane pe care nu le am in lista de prieteni, cum pot afla care sunt acelea? Exista vreo aplicație ceva? As dori sa aflu
Buna TPU. Dacă cineva mă urmăreşte prin watsapp prin GPS şi eu nu vreau unde să dau şi vreau să nu vada că fac asta.
Credeti ca merita sa traiesti dupa 5 ani de agonie, si o viata ca prizoniera? are rost sa mai lupti cand situatia clar iti arata ca esti blocata in acea mizerie?
Visele din timpul somnului va influenteaza starea din timpul zilei?
Ce idei de replici inteligente a'ți da unei persoane care in ultima vreme v'a lăsat tot cu seen, v'a dat impresia că nu mai e interesată de persoana voastră șiiii... după o vreme... Ce credeți?...? (mai mult)
Ce useri TPU va amuza?
Cine e din Pitești?
Aveți useri la block? Eu de obicei ii blochez după un răspuns, îți dai seama din start cat ii duce mintea
Îmi puteți da niște site-uri de haine mișto că nici în mall-uri inclusiv străine nu găsesc? Cred ca de 5 luni nu găsesc nimic niciunde.
Buna, întrebarile sunt adresate fetelor dar pot răspunde și băieți 1.De ce fetele se plictisesc foarte repede de un bărbat? 2.Care sunt greșelile pe care un bărbat le face în timpul unei...? (mai mult)
Ce parere aveti sa iti pierzi prietenul din cauza ca asculti manele?
Ce parere aveti despre prieteni care se supara pe tine ca te-ai schimbat si nu mai esti ca ei si ca asculti manele?
Daca prietenii tai sunti activi dar nu iti raspund pe insta ca si inainte nici seen nu iti mai dau chiar daca au fost on acum o ora, ce poate sa insemne? Ca nu prea mai vor sa fiti prieteni?
Daca prieteni tai sunti activi dar nu iti raspund pe insta ca si inainte nici seen nu iti mai dau chiar daca au fost on acum o ora, ce poate sa insemne? Ca nu prea mai vor sa fiti prieteni?
Poti face baie daca esti racit?
Caz ipotetic. Să zicem că aveți în anturaj un prieten care e creștin devotat (nu fanatic) dar și introvertit și ușor timid. Pe rețelele sociale postează poze cu versete și citate despre Dumnezeu,...? (mai mult)
Salut.Este o problema mare daca am mai multe conturi paysafecard, adica mare in sensul ca pot fi blocat oricand? Am 3 conturi pe aceleasi date si mai vreau sa fac unu ca mereu uit datele
Convector pe gaz sau centrala termica pe gaz pentru încălzirea unei garsoniere confort 1 30 mp și un apartament 2 camere 40 mp. Care este cea mai ieftina încălzire dintre cele 2 și cât de eficienta...? (mai mult)
La prima vedere si in general cand cunoasteti pe cineva sau vorbiti cu cineva, cat de mult conteaza pentru voi zambetul, si in special dantura sa zic asa, a persoanei?
Hello, maine voi merge la un consult la un spital privat si voiam sa va intreb cum o sa decurga lucrurile deoarece e prima oara cand nu voi fi insotita de cineva. Va trebui sa semnez ceva inainte? Imi...? (mai mult)
Cum fac followeri pe tt recede
Ce părere aveți de ceasurile inteligente care monitorizează functiile vitale și sănătatea? De exemplu al meu face și EKG, verifica și tensiunea, pulsul, SPO2, temperatura și rata respiratorie. ...? (mai mult)
Care a fost treaba cu userul anului? Se mai votează sau s-a votat?
Voi ce materiale alegeti la haine, atunci cand vi le cumparati sau comandati de pe net? Cat de scumpe sunt materialele mai calitative? De exemplu pe about you se gasesc rochii mai mult din viscoza, si...? (mai mult)
Am 95 de kilograme şi trebuie sa slabesc in 3 luni. Cum aş putea sa slabesc mai repede? există vreun regim alimentar cu care să slabesc in 3 luni? Daca am 95 de kg, cat timp îmi va lua ca sa...? (mai mult)
Ce se intamplă dacă petreci toată ziua pe telefon și stai în casă?
Aceasta este poezia "Oda prostilor" scrisa de Ion Pribeagu: Cu prostul care n- are şcoală Te lupţi puţin şi- ai câştigat. Dar duci o luptă colosală Cu prostul care are şcoală! De-...? (mai mult)
Salut la toată lumea.de 2 zile nu mai găsesc în meniu în Facebook funcția prieteni în apropiere. locatia telefonului o am activa.
Vreau să postez o problemă rezolvată de pe Youtube. Fiind rezolvată, e clar că nu poate fi temă. O postez pentru frumuseţea ei. Şi, bineînţeles, am şi o întrebare: Puteţi să o rezolvaţi...? (mai mult)
De ce ar minti cineva ca e pasionat de literatura cu toate ca nu a citit o carte cap coada in viata lui? Cititul nu e ceva cool cu care sa zici ca impresionezi
Buna seara, comunitate! Am cam lipsit. V-ati ales userul anului? Cine este?
Unde pot sa fumezi linistit daca stai cu parinti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Sara2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!