Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Martie 2025 sunt:
E ok sau nu sa fumezi daca esti racit?
Vi se pare normal ca de luni toti copiii vor merge fizic la scoala, cand se anunta 30.000 de cazuri pe zi pe la sfarsitul lunii?
Cand vine educatia aia sexuala obligatorie in scoli? La ce întrebări s-au pus pe aici in ultimul timp, ar trebui sa se dea si teza.
Cei care ați vizionat sau vizionați emisiunea "Masterchef" varianta românească de pe PRO TV, în ce perioadă și cu ce juriu credeți că a fost mai bună/interesantă? Mie îmi plăcea la începuturi,...? (mai mult)
De ce omul depresiv are mai multe boli și mai multe dureri fata de o persoana normală?
Am dat de un răspuns la categoria beauty fashion, , Dar de ce ai vrea sa faci operatii? Arati binisor, adica nu esti vreo Kim Kardashian, dar in acelasi timp nu esti la fel ca restul fetelor din Romania(adica...? (mai mult)
Ce are toata lumea cu utilizatorul Jassmina?!
Salut! Este recomandat sa ''te apuci'' de sala daca esti diagnosticat cu scolioza sau daca ai probleme cu spatele( as vrea sa incerc dar din nefericire ma lovesc de problemele mentionate mai sus)
Nu considerați ca contactul social duce spre dezamăgire? E vorba aia, ce spune lumea, lumea e rea si te judeca, nu vad eu cum un om terorizat de ce spune lumea, ar putea sa fie sociabil cu lumea...? (mai mult)
Ați cumpărat de pe cel.ro? A fost experiența ok?
Salut TPU! Ce parere aveti despre mosteniri? Eu le consider imorale. Voi?
Salut! Mi- am pus 2 plombe acum 4, 5 luni. Au trebuit să- mi omoare nervii înainte să îmi pună plombele. Problema este că nu au fost omorâți bine și acum simt o durere îngrozitoare la ambele...? (mai mult)
Ce înseamna comedie neagra sau alba?
Sunt persoane de calitate aici? Pe cine ar trebui sa blochez de dinainte din cauza răspunsurilor și la răspunsurile cui ar trebui sa fiu atent, pozitiv vorbind?
Poate cititul unei cărți scrise la persoana întâi singular din perspectiva narativă a unei fete să îți afecteze identitatea de gen ca băiat? Mă gândesc că citind, cartea îți inseră anumite...? (mai mult)
Am o întrebare foarte ciudată insa e o curiozitate de ceva vreme. Cât la sută dintre oamenii pe care ii vedeți pe strada, credeți că sunt curați in fund?
Credeti in tarot? Vi se pare intersant? Mie mi s-au potrivit niste chestii, mi s-au ghicit... voua?
Credeti ca realitatea in care traim, de fapt nu e reala, ci e doar o iluzie, si totul e o mare simulare? Credeti ca atunci cand ni se intampla lucruri pe care noi le consideram ciudate si paranormale,...? (mai mult)
Daca ati avea ocazia sa va nasteti din nou, dar ca sexul opus, ati face-o?
Voua v-ar placea sa traiti pentru eternitate? Sa nu imbatraniti, sa nu va imbolnaviti, sa nu muriti. Daca da, de ce? Daca nu, de ce?
Unde pot gasi si alte uniforme pentru politie si jandarmerie cum este produsul acesta unifoma pentru politia penitenciara -> https://shoparmy.ro/produs/uniforma-politia-penitenciara-anp/
Cat durează transferurile bancare între aceeași banca? Am la Transilvania card. M-ar interesa în cat timp ar ajunge.
Salut! Daca cineva a pierdut startul, adica o facultate imediat după liceu. mai merita sa se duca la facultate? pana la ce varsta? cum se poate integra la noul loc de munca știind ca ceilalți au ...? (mai mult)
Cartierul meu e plin de asiatici. De ce ar alege asiaticii sa se mute in Romania dintre atatea tari mai bune?
De ce oamenii iubesc lucrurile frumoase, chiar daca nu sunt utile, dar rareori baga in seama lucrurile care nu-s frumoase dar sunt utile?
Daca am trimitere la dermatolog, trebuie sa-mi fac programare sau cum?
Sunt navetist și ultimele 3 ore nu le fac, adica de la 5 la 8, ce scuze sa ii spun diriginței ca să plec? Am un microbuz la 5
Tagliatelle se citeste cu g sau fara?
Are rost sa tragi de o prietenie cu un om foarte depresiv care nu vrea sa faca nimic? orice solutie ii oferi o respinge dar se plange mult si cand oboseste sa se planga dispare cu zilele
Sunteți idealiști de fel?
Buna, vreau sa aflu mai multe informații despre meseria de crupier. Am auzit ca se câștiga bine, dar ca e cam periculoasa. Va rog sa mi dați voi informații, cei care au aceasta meserie. ...? (mai mult)
Voi ce parere aveti, viata de adult nu e mai frumoasa decat cea de copil?
Din câte văd, nu este definitiv stabilită forma de plural pentru "virus". Se tinde spre păstrarea unei singure forme "viruşi", atât pentru virusul informatic, cât şi pentru cel de tipul lui ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre o persoana care nu se descurca mai deloc cu engleza, dar e foarte buna la limba romana?
Credeti ca romanii devin mai deschisi fata de comunitatea LGBTQ+ acum cu noile generatii, sau credeti ca sunt la fel de intoleranti cum erau si inainte, din cauza generatiilor batrane? Care sunt parerile...? (mai mult)
Ce parere aveti despre afirmatia asta? ''Microbistii iti dau lectii la orice ora vrei tu despre cultura generala, primesti scoala de la ei cat n-ai primit in 12 ani de zile.''
De ce le pasa unora atat de mult de un salut? Se supara tare ca nu ii saluta Georgica pe strada desi omul poate se grabea si se gandea aurea si nu a vazut
Trebuie sa fim ingrijorati de situatia din Ucraina? Discutiile dintre Rusia si NATO nu par sa schimbe nimic, negocierile par ca esueaza. Bine, nu stim noi cat este manevra si cat de determinati sunt ...? (mai mult)
In Cluj este transport in comun pe timp de noapte? Daca nu, pana la ce ora se circula atunci?
M- am întrebat întotdeauna: De ce unele dintre vedetele de la Hollywood în loc să fie în culmea fericirii că au faimă, bani și respect, intră în depresie, au insomnii, devin dependente de...? (mai mult)
Ce parere aveti despre userii care sunt mereu in top intrebari populare cand e vorba de cearta?
V-ați achiziționa un obiect vestimentar care are un preț exorbitant chiar dacă este de bună calitate doar pentru că vă place mult cum arată şi cum se aranjează pe voi?
Cum sa fii mai productiv la un job ce presupune interacțiune cu clienții daca nu ai viața socială? Mi se pare imposibil
Care este cel mai scump accesoriu al vostru si cat a costat?
Care este principala voastra calitate? Dar principalul vostru defect?
De ce nu mă lasă banca sa îmi iau bilet la Neversea?
De ce oamenii empatizeaza doar cu cei care in prezent o duc mai rău decat ei?
Este vreo diferență intre cei de la țară şi cei de la oraş? Eu stau la oraş şi sunt singură. In general oamenii sunt plini de ei in schimb cand merg la țară am observat ca toți sunt de...? (mai mult)
Cine credeți că va câștiga alegerile din 2024? Alianța scumpirilor/tăierilor de venituri (PNL- USR- UDMR) Alianta moncangelilor și creșterilor de venituri fără oprire (PSD- Proromania-...? (mai mult)
Care e cel mai vechi nume din lume care inca se foloseste si azi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!