Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Gustul cărei beri vă place cel mai mult?
Buna, am o problema, incerc sa retrag de pe tiktok ceva bani si nu imi da voie fara sa introduc buletinul, oare as putea scoate banii fara să mă identific, pentru ca data de nastere asociată nu este...? (mai mult)
Voua vi se intampla sa considerati o persoana frumoasa dar totusi sa nu va atraga dar sa fiti atrasi de alta persoana mai putin frumoasa sau doar eu sunt asa "ciudat"? Care ar fi cauza de sunt asa?...? (mai mult)
Cum ar trebui sa fac sa pot sa iau decizii? Eu mereu sunt indecisa și nu știu ce vreau, nu știu ce sa spun, nu știu ce sa fac, exista vreo terapie sau ma poate ajuta cineva? Mereu vreau sa fac ceva...? (mai mult)
Ce parere aveti despre București? Eu l-am vizitat și e frumos centrul lui și parcurile sunt frumoase dar oamenii sunt cam rai. Voi ce credeti?
Bună, Ce va face sa va simțit bine? Trec printr- o perioada a schimbărilor, viata mea s- a schimbat, gândirea mea s- a schimbat, eu m- am schimbat și nu ma mai regăsesc în mediul în care trăiesc....? (mai mult)
Bună TPU! Ce melodie ascultați în acest moment?
Bună tuturor, este un utilizator pe nume " Sabin ". Care este numele lui complet?
Sunt anumite rude ale unor decedati in varsta, care aduc la biserica pentru parastas fructe precum ananas, desi se stie ca acei batranei nu au mancat in viata lor ananas. Este vorba aici de...? (mai mult)
Stie cineva daca creste indemnizatia de handicap la grad accentuat de la 1 septembrie? Odata cu pensiile? Am vazut ceva, dar mi-e neclar. Poate cineva care a citit legea. Multumesc anticipat!
Mai in gluma mai in serios:Dau un regat pentru o vrabiuta! Copila fetita mea e innebunita dupa vrabiute! Vorbesc serios, ii oferim toate conditiile.
Heiiii. Doar mie imi e dor de anii 2000 și îmi vine să plâng ca au trecut?
Ce gen de muzica ascultati? Eu ascult electronica,pop,manele, trap, hiphop, rook, jezz si TrApaNEle
Salut, as vrea sa cumpar niste airpods fake 1:1 oare depe ce site le pot cumpara?
Bună fetelor! Este adevărat că dacă nu speli parul câteva zile adică 4/5 zile poate să îți cada?
Cat te costa sa mananci 3 zile in Budapesta? Cineva care a fost?!
Voua fetelor daca il considerati pe unu frumos inseamna ca il placeti?
Din cauza AI am ceva anxietate privind jobul meu ca tehnician IT ca va fi înlocuit, am cautat pe google sa vad ce ar mai afecta si am citit ca 450 de milioane de oameni lucrează in fabrici, va dați...? (mai mult)
Cat te costa sa iti faci o baie in interior la tara? Cu mana de lucru tot, poate cineva care stie. Ceva mai modest evident. Am casa bunicii la tara. Multumesc!
Salut lume, am sunat la numărul 888 și se auzea o muzica pe fundal, ce număr este acesta? O muzica americană cantata in limba engleza.
Voi ati alege sa locuiti la tara, doar pentru peisaj si aer curat, daca n- ati avea baie in casa? Adica sa va spalati altfel, poate la un dus improvizat sau la lighean (chiar daca implica sa va limpeziti...? (mai mult)
Hei. Când primim RoAlert, se salvează undeva? După ce am dat ok nu le mai pot găsi nicăieri?
Care-i cea mai jenanta ipostaza în care ati fost surprinsi?
Buna! Merey cand ma ridic repede vad negru pentru cateva secunde, nu am Low iron sau POTS.
Nici nu stiam ca acest tip de comportament are si un nume, FRUGAL. Am descoperit fara sa vreau ca sunt asa, nu pentru ca nu imi permit ci pentru ca nu ma incanta si nici nu- mi sunt de folos lucrurile...? (mai mult)
Ce curs de calificare ai face daca ar fi gratis?
Ce înseamnă ADHD la copii, care sunt simptomele?
Considerați că suportul robotic acordat de companii este la fel ca cel uman? De exemplu Andreea de la Vodafone sau robotica de pe eMag
Fetelor, voi ce faceti intre epilari? Atunci cand parul abia creste si nu il puteti epila nici cu epilatorul, nici cualtceva mai ok. Va radeti (dar exista riscul de iritare) sau purtati pantaloni lungi...? (mai mult)
Salut. Mi- a fost suspendat permisul pe 90 de zile deoarece am depasit viteza in localitate de la 50 km/h la 101 km/h. Am inteles ca daca aveam 100 de km sau mai putin as fi scapat doar cu o amenda, si...? (mai mult)
Voi de cate ori pe zi faceti dus? Va spalati des pe cap (mai ales cele cu parul lung)? E o curiozitate a mea.
Am o problema mare. Locuiesc la tara iar vecinul tine 3, cateodata 4 ciobanesti de asia centrala la poarta, foarte agresivi! Au sarit de atatea ori la oameni, copii, pe mine. Doar cand m- am apropiat...? (mai mult)
Bună TPU! De ce nu există numere de informații ca atunci când trăia bunica mea?
Buna ziua, Cum pot afla cine a făcut un cont fals pe numele nepoatei mele? Mulțumesc!
Va salut, cred ca am o infectie BTS de la o tipa, o gonoree, treaba e urmatoare. Cum sa incerc sa nu ii infectez si pe cei din familia mea ca am inteles ca asta se transmite si prin contact fizic, ...? (mai mult)
Bună! Eu nu știu ce sa fac ca să ma hotărăsc ce sa fac cu viața mea pentru ca nu am și nu am avut un interes special la fel ca alți autiști! Cum imi dau seama, ar trebui sa fac un test de...? (mai mult)
Buna! Nu stiu ce ghiozdan sa mi cumpăr pentru scoala anul asta. In gand as avea ghiozdanul de la converse straight edge sau cel de la jansport big student sau cum se numeste. Aveti recomandari? Merita...? (mai mult)
Salut, tpu.Am o problema puțin mai ciudata.Acum doua zile, pisica mea s- a dus la o vecina în curte, iar ea având niște cârnați pe masa, pisica i- a mancat.Respectiva femeie, dorește sa facă ...? (mai mult)
Unde ati alege sa mergeti in vacanta, in Creta sa in Croatia? Unde ar fi mai frumos si mai interesant?
Dece uneori asteptarile produc dezamagiri?
Voi umblati desculti prin casa? Mie una, nu stiu, mi se pare ciudat...adica umblati desculti si prin bucatarie si baie unde oricat de mult ai face curat tot e praf, bacterii etc si va puneti in pat ...? (mai mult)
S-ar merita sa accept un job de livrator cu mașina personală 2 cu 2 de la 9 până la 23 Pentru un salariu de 4500-5500 plus bacșișurile
Buna! Este o melodie de la oscar/stef costea/calinacho care contine versul "am crezut ca mi am gasit jumatatea beata in club"? Si daca exista cum se cheama melodia?
A mai fost cineva înscris la Spiru Haret, la psihologie sau peda și nu a fost acceptat? Și voi ați dat interviu? Credeți că interviul ăla cântărește ceva în acceptarea candidatului sau e ...? (mai mult)
Bună fetelor, in ce consta regenerarea parului?
Ne pot frustrările îmbolnăvi mintal? Avem riscul de a ne pierdem sănătate mintală dacă ținem în noi o dușmănia o frustrare, invidie, ură, gelozie... față de o anumită personă? Cum ar...? (mai mult)
De ce la un prieten pot vedea doar prietenii comuni și nu pe toti
Salutare lume eu când eram mai mic și dormeam aveam o senzație de plutire in corp cum mă ridicam la cer și parcă revenise sufletul în corpul meu ati avut și voi senzație din astea?
De ce se prezintă anunțuri de angajare unde experiența nu este necesară și când te duci la firma respectivă, îi spui patronului că nu ai experiență. După interviu, el zice că te va suna ...? (mai mult)
Salut TPU cum pot să fac în așa fel să nu îmi mai dea alți utilizatori anonimi cereri de mesaje pe.instagram chiar ăi apeluri am primit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!