Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Martie 2025 sunt:
Cum procedezi daca striga pe strada la tine niste țărănci, Hey frumosule? Credeam că a expirat replica asta in ambele tabere
Ce parere aveti conteaza mediul de unde provii? Ddica da intr- adevar cumva e naspa sa dai vina pe altii pentru ce esti tu in prezent, dar acum luand- o logic nu e cam dificil sa ajungi sa fii nu stiu...? (mai mult)
Știe cineva de la ce e prefixul 0373?
Pana la 25 de ani esti imatur si neexperimentat? Adica na ai facut 18 ani si gata le stii pe toate? Intr-adevar la 18 ani ar trebui sa ai ceva minte dar nu ai nicio experienta de viata, nimic...
Ce ati alege dintre a trai putin si intens sau mult si sa aveti o viata normala?
Ce ati alege, sa va nasteti din nou la tara sau sa va nasteti din nou dar la oras?
Care e brandul vostru preferat? Al meu Dormeo
Ce ati alege, sa fiti mai ambitiosi sau sa aveti parul mai bogat?
Pot sa-mi iau iqos dacă am 17 și nu 18?
Un instrument de evaluare sumativa (pentru o unitate de invatare), in care sa utilizati calculatorul.Pentru programa de gimnaziu, ora de sport
Este ziua de naștere cea mai tristă zi din an?
Nu mai suport conspirațiile. De ce apar peste tot? Daca nu ești din București nu îmi răspunde deoarece cred în superioritatea oamenilor din capitală.Am glumit, nu cred în ceva evident
Ce părere aveți de samsarii tineri?
Nu mi- o luați în nume de rău însă sunt pocăiții fanatici mai inculți ca sa nu zic mai prosti decât restul populației? Înțeleg scepticismul unei persoane de a se vaccina, insa nu din motive...? (mai mult)
Oare există conducători auto/moto care nu au fost opriți de poliție niciodată?
La orele online suntem mai multe grupe si suntem aproximativ 100 pe meet. Profesorul poate sa vada maxim 49 de persoane pe ecran iar restul apar + 51. Cum fac sa fiu in acei + 51, adica sa nu- i apar ...? (mai mult)
Cineva mi-a facut poza in public fara acordul meu, ce pot sa fac in legatura cu asta, vreau poza stearsa?
De ce le plac oamenilor filmele de groază?
Salut TPU, vreau sa va intreb ce varsta are Stresu cel care face live seara de seara? Multumesc, dau funda
Salut TPU, are cineva rolul caprei de la ostra?
Bună TPU! In urma cu aproape 3 luni m- am gândit intr- o seara despre faptul ca, cum reușim noi sa vedem lucruri în cap, adică sa ne imaginam. Eu am fost o persoana care își imagina foarte mult.Am...? (mai mult)
Suntem oameni sau bucăți de carne?
Un bărbat e mai curajos, chiar și în gânduri, așa că întreb fetele. Cele care sunteți singure, va e teama sau v- a trecut prin minte că există posibilitatea să muriți singure? Sper că nu...? (mai mult)
Pe voi ce melodie (sau melodii) vă reprezintă cel mai bine personalitatea, sufletul și intensitatea sentimentelor/emoțiilor? Pe mine: 1. https://youtu.be/F_HksWyCNrk 2. https://youtu.be/5ncfU-...? (mai mult)
Vi se pare frumoasa iubita Omului cu Tourette? Aliena_abe
Ce capitala a Romaniei ati fi ales in locul Bucurestiului?
Ați pățit să vedeți o fata foarte frumoasa și să i se risipească toata frumusețea când i-ați auzit vocea și accentul? Pățesc mereu cu fete din Chișinău parca toate au voci de bunicuțe
Va place lady gaga?
Moldoveni cu ungurii se înțeleg?
Salut, oare mai sunt persoane care sa asculte metal? Caut prieteni si na, am zis sa apelez la acest site minunat ca de ce nu, si cam toate persoanele pe care le cunosc in real is cocalari manelisti ...? (mai mult)
Cum să mă scot din mintea unei femei? Bătea câmpii cum că ne vom căsători și alte prostii i- am spus de N ori ca nu, până și maica- sa îmi dădea mesaje, acum are iubit și mă sună noaptea(ea)...? (mai mult)
Salutare! Am o intrebare legata de astrologie.Sunt zodia Pesti si sunt nascut la ora zece fix dimineata.Ce ascendent am daca sunt nascut la aceasta ora? Taur sau gemeni?
Salut TPU. A mai incercat cineva sa comande mancare de pe goodfod.ro? Daca da, vi se pare ok? Din pacate mie serviciul imi ocupa prea mult timp si nu mai am cand sa gatesc asa ca ma gandeam sa- mi fac...? (mai mult)
Ce ati prefera, sa fiti mai destepti sau mai sexy decat sunteti acum?
Ce reprezinta pentru voi maturitatea? Am vazut o groaza de oameni care disconsiderau anumite persoane din jurul lor pentru ca erau mai `copilaroase` pentru ca ori nu ajunsesera sa se insoare sau pentru...? (mai mult)
O sa fiu cat se poate de sincer. Ma atrage viata de criminal, hot, golan, bagabont. Ma atrage ideea ca pot sa fac multi bani fara sa muncesc. Cum fac sa lupt cu ideea asta? Stiu ca nu e bine, dar ...? (mai mult)
Salutare și LA MULȚI ANI LA TOȚI! Vin cu o problemă legată de viza pentru UK, recent mi- am facut pașaportul electric și nu știu cum să aplic pentru viză. Am un loc de muncă gasit de un prieten...? (mai mult)
Voi chiar credeți că sunt oameni care nu au timp timp liber hai or fi câțiva dar nu toți?
De ce în România încă se crede ca dacă te duci la psiholog ești nebun? Am auzit recent ca nu e ok să spui că iei calmante sau ca te duci la psiholog. Mai ales sa nu se afle la serviciu.
Cât de tare doare un tatuaj pe tibie?
Am 30 de coduri de la pachete de sobraine, unde le pot inscrie?
De ce in societatea asta la 20 de ani deja ești considerata bătrâna? Am văzut o secțiune de comentarii unde i se zicea unei fete că e "trecuta". Majoritatea bărbați de 30- 40. Sora mea are 30...? (mai mult)
Ce limba vi se pare mai grea dintre bengaleza si araba?
Ce masina conduceti si cat timp v-a luat sa va acomodati cu ea?
Avem un vecin care vorbeste de unul singur pe stradă şi se strâmbă din gură şi din ochi are in jur de 25 de ani Am vorbit cu el pe Facebook şi a vorbit perfect normal față de cum era pe stradă ...? (mai mult)
Salut! Este cineva care minează cu aplicația PI Network? Se pare că va obține o valoare reala în lunile următoare, dar nu se știe cât. Dacă vreți codul de invitație, o să vi- l trimit...? (mai mult)
Salut! Am probleme cu semnalul la televizor. Am cablu de la Digi și vede foarte prost. În primele luni mi- a mers perfect, acum merge când își aduce aminte. Programele HD nu merg deloc, sau se văd...? (mai mult)
Bună TPU. Am o mică întrebare : dacă cineva e interesat de mine, e neapărat să stea prin preajma mea și să- mi ofere atenție? Vă rog să nu mă luați la mișto și să dați niște răspunsuri...? (mai mult)
Ce ați alege intre doi bărbați la fel de arătoși, insa unul deștept și cult iar celălalt nu prea.Primul să știe să scrie, să aibă mai multe perspective insa mai delicat, iar celălalt mai...? (mai mult)
Pentru cei care postează poze cu ei pe site-urile de socializare: care sunt motivele pentru care faceți asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!