Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Martie 2025 sunt:
Mi-e foame foarte des. Ziceti-mi ce sa fac sa reduc din foamea asta mareee!
De unde a apărut moda cu energizantele la adolescenți? La mine în clasa aproape toți beau cate 2- 3 energizante pe zi. Mie mi se pare ca de când s- au redeschis scolile a început. Și pentru...? (mai mult)
Salut. Tot caut de ceva timp un inel trecere cablu pentru birou, dar din cauciuc, complet din cauciuc și nici ca nu găsesc decât din plastic. Îmi trebuie un inel doar, de dimensiune normala. ...? (mai mult)
Merita o garsoniera de 15- 20mp in 17.000- 20.000 euro? Vreau sa cumpar una pentru a- mi construi un studio. Ca locatie imi iau aproape de unde stau cu familia (2 camere) si intreb ceva : de ce e gresit...? (mai mult)
Este adevarat ca accesoriile precum o bratara sau un ceas te fac sa pari mai interesant si mai atractiv?
Când o prietenă sau un prieten de- a/de- al voastră/vostru vorbește frumos despre o persoană de sex opus, ați putea face diferența exact dacă o face din simplă admirație sau din îndrăgosteală? ...? (mai mult)
Ce consecințe aduc navele spațiale pentru om si mediu?
Daca cineva te ingenuncheaza si te pune sa ii pupi picioarele, dar nu ca ceva banal si te forteaza sa o faci mult timp, se considera abuz sexual? Ma gandeam la asta pentru ca pe acelasi principiu daca...? (mai mult)
In afara de Romania ce alte țări va mai plac mult? Mie Statele Unite ale Americii.Ador aceasta țară.
Bună! Am o nedumerire. Vă rog să-mi spuneți tot ce știți despre pompa de insulina și senzori. Vreau să știu ce sunt acești senzori, Nu e ceva cip? 666, mă rog...
Cum fac rost de nitrat de potasiu pentru rachetele cu zahar? NU VREAU SA FAC BOMBE!
Ați înșelat vreodată? Dacă da, de ce? V-ați simțit vinovați după? Dacă nu, dar totuși ați avut asta in cap, ce v-a oprit să o faceți?
Știe cineva cine e cel mai bătrân utilizator de pe TPU? Eu știu o persoana dar se supăra dacă dau nume și poate nu este el:))
Ar trebui sa se introducă și o probă de bătaie în trafic la examenul auto?
Inventați un nume de bere, va rog, la cea mai buna dau funda.
Persoanele cu probleme mintale cum e retardul, fanatismul și așa mai departe in general au ceva specific pe chip. Vezi in privirea lor că nu sunt in regula cu ei. Oare de ce? Au o privire pierduta...? (mai mult)
Buna TPU, scoalara de arte populare din Craiova e acelasi lucru cu facultatea de arte plastice, gen din Bucuresti sau Cluj?
Credeti ca este mai ok, ca sa-ti temin studiile, sa stai la camin sau cu niste rude mai necunoscute din familie?
Ce parere aveti la nivel de educatie suntem printre cei mai slabi din Europa?
Am 100 de kg şi o sa merg la o nuntă peste 3 luni. Problema este ca nu- mi gasesc nici rochie pentru mărimea mea! Am incercat o dietă si am slabit doar 4 kg pe lună! Nu consum pâine deloc, cum...? (mai mult)
Ceau. N-am stiu in ce categorie sa bag intrebarea. Ii o secventa cu Nea Marin si Tonciu cu "50 pe 50 ia 100 si 40 pe 40 cat ia?" Mno, la ce se refera, doar asa sa nu mor prost
Buna, urmeaza sa public o carte, iar editura cu care colaborez, pentru contract, mi- au cerut date personale, cum ar fi, CNP data nasterii, nume, preunume, voiam sa stiu daca chiar ar trebui sa dau CNP...? (mai mult)
Dacă Hitler a fost rău Stalin a fost rău cu cine era bine câștigător în al doilea război?
Dacă împing tare un os se fracturează?
Ce părere aveți despre fetele ce se culca cu prietenii:iubitului, fostului? Știu 4 băieți ce sunt prieteni, ce au postit o fata.Adică a stat cu fiecare:)) Sunt și filmări cu ea și are doar...? (mai mult)
Lasati aici intrebari pentru Q&A Dau funda
Cu ce tip de bărbați asociati fotbalul? Ca personalitate, look
Ce părere aveți despre afirmația asta "sa fii microbist e ceva aparte"? Mie mi se pare cea mai comuna pasiune
Am o situație aiurea. Vreau sa plec din oraș pentru facultate asta ar însemna să stau în chirie. Dar mama vrea sa plece peste câteva luni din țară așa că ar rămâne casa ei goala. Ea spune sa...? (mai mult)
Poti cu o cariera in muzica, bani din online, gen influencer, etc, sa faci bani multi, legal? Adica poti face in tara asta chestii mari fara sa trebuiasca sa faci ilegalitati?
De ce are România legi așa stricte în privința deținerii de arme? De ce suntem printre singurele țări din lume care își țin poporul complet neînarmat? Și de ce se nu se plânge nimeni de...? (mai mult)
Cat de multa încredere aveți în sfaturile primite pe TPU?
Salut. Sunt, de fel, o persoana care nu prea are emoții, sau cel puțin asta incerc sa para că sunt deoarece am fost rănit de mai multe ori. Exista insa cineva care mă emoționează și la care...? (mai mult)
Toate felurile de a consuma tutun si care este cea mai sanatoasa? Nu sunt minor, folosesc tutun de prizat, dar vreau sa stiu toate felurile de a consuma tutun!
De ce multe persoane spun ca banii nu aduc fericirea? Eu cred ca nu ai cum sa nu fii fericit in ultimul model de bmw cu o gagica faina langa tine si sa ai o vila mare, eu cred ca banii pot cumpara fericirea,...? (mai mult)
Buna, am si eu o nelamurire, daca intreb o fata ce muzica asculta si zice ca depinde de stare, cum continui discutia?
Buna, lumeee. Am și eu mica întrebare, poate vi se întâmpla și voua. Știți chestie cu legea atracției? Parca la mine este invers. Când imi imaginez ceva in viitor, sunt pozitivă, optimista,...? (mai mult)
Credeti ca Facebook va avea viata lunga in continuare, lumea nesaturandu- se niciodata de el, sau se va desfiinta in curand si in locul lui va aparea o noua retea sociala unde isi vor face conturi majoritatea...? (mai mult)
Buna. Am 22 de ani și sunt studentă la arhitectura. As dori sa va întreb ce ați alege dintre munca și facultate. Mă refer la faptul că nu mai pot să mă descurc cu banii deloc. Nu știu dacă...? (mai mult)
Cat costa sa deschizi propriul cabinet de kinetoterapie?
Salutare! Mie azi mi- a venit curierul, mi- a gresit coletul si in loc de 2 perechi de pantaloni mi- a venit o rochie? Pana la urma am dat coletul inapoi si mi l- a dat pe cel adevărat! Si ce se întâmpla...? (mai mult)
Câte felii de pizza are party de la ibiza sau di Napoli?
Ce puteți spune despre cei atinși ușor de critică? Sunt persoane sensibile sau mai degrabă orgolioase? Sau cu o stimă de sine scăzută?
Am nevoie de un nume de Gamer
Pe 10 ianuarie vor profesorii sa facă grevă. Pana atunci o sa avem 10000 de cazuri. Se va alege iar prafu de scolile din Romania? (Pentru ca vor întra în online cel putin jumate din elevi)
Ce prostii ați făcut când v-ați îmbătat, orice?
Daca fug din arestul de la domiciliu, pentru 2-4 ore și ma caută garda la poarta,ce patesc? Pot spune ca am avut o urgentă. Acum nu ii mai văd pe strada, ieri au fost 24\24
Buna! Anul trecut am terminat liceul pe profil de filologie, dar nu am dat la facultate pentru ca nu am stiut ce vreau sa fac. Prima data vreau sa mentionez ca mie mi- a placut foarte mult matematica ...? (mai mult)
V-ați dori să trăiți în Statele Unite? Cea mai faina tara.
Bună seara, fetita mea de 3 ani jumate a avut un accident cu leagănul și i- a cazut dintele din fata :( as vrea sa știu dacă se mai poate face ceva. Ia căzut din iunie și pana acum nimic... Ar ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...