Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Martie 2025 sunt:
As vrea sa fac un împrumut la banca. Mi-am găsit loc de munca, eu sunt la banca ING, am de 1 an card și cont la ei. As dori sa împrumut 3500 euro. Cum se procedează?
Voi ați văzut până acum o bancnotă de 20 de lei?
Poți da de școala de șoferi in 2022 cu fără sa ai 10 clase?
Pentru 2022 ce planuri aveti? Ce v-ati propus sa faceti si sa realizati in acest an?
Am un tatuaj proaspăt de mai puțin de 1 săptămână, am mers la duș după ce am terminat am umezit tatuajul cu apă călduță, l- am dat cu săpun după am limpezit tatuajul.lqm șters cu șervețelul...? (mai mult)
Cum scap de racealal repede
Salut Aveam pe laptop Office 365 si contul de la facultate mi l am configurat in el. De 2 zile nu mi amai recunoscut contul si am sters programul din laptop pentru a il reinstala (crezand ca isi va ...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă mi-am pierdut buletinul trebuie să-mi fac altul, chiar dacă expiră peste câteva zile?
Salut. Ce este un certificat verde? ce trebuie sa faci pentru al primii, toti pasii. Si cine este obligat sa-l faca?
Ce seriale v-au placut in ultima vreme?
Care vacin nu necesita rapel? In cat timp primesc certificatul verde?
Salut, o intrebare legata de superbet...mi- am facut recent un cont, băgând cnp ul tatei si cardul meu, tin sa precizez ca n am jucat deloc, adica n am bagat nici un ban...eram curios doar daca se...? (mai mult)
Salut! De la un timp mi se incurca parul groaznic. Ma enervează maxim ca se incurca si se electrizeaza incat ma gândesc sa bag foarfeca in el, dar si asa il am scurt pana la umeri si nu am decat 5- ...? (mai mult)
Buna! Caut o carte, nu mai stiu cum se numește. Este vorba despre Daniel, un bărbat de 35- 37 ani care se căsătorește cu sora lui vitrega de 17 ani Luisa cred ca se numea. Parintii lor au un accident,...? (mai mult)
Buna! Caut o carte veche, nu stiu cum se numeste. Este vorba despre Daniel, un barbat de 35- 37 ani care se casatoreste cu sora lui vitrega de 17 ani, Luisa cred ca se numea. Parintii lor au un accident,...? (mai mult)
Salut, am si eu o întrebare, Youtube are vreo adresa de gmail oficial sau ceva.
Voi cum va controlatii nervii? Eu sparg geamurile la uși, pereti, scaune.Am spart și geamurile mașinii alea vecinului cu toporu.Maică- mea vrea sa ma dea afara din casa, nu ma înțeleg cu ea Acum...? (mai mult)
Salut! Iubitul meu a făcut o criza de epilepsie după noaptea de revelion. Ideea este ca mai făcuse una mai demult în timp ce vorbeam cu el dar nu îl crezusem fiindcă nu eram acolo și el mi- a zis...? (mai mult)
Cat costa un bomfaier?
Iar nu am somn si ma plictisesc. In fine In primul rand, salutare! In câteva zile fac 18 ani si dorința mea este sa ma schimb radical. Sa fiu o versiune mai buna a mea, sa evoluez, sa investesc...? (mai mult)
Bună. Știe cineva cum ma pot ingrasa rapid? Sunt foarte slab am 24 de ani și 1, 64 și doar 50 kg. Știe cineva vreo soluție vreun medicament ceva? Nu vreau sa ma duc la sala fiindcă nu vreau...? (mai mult)
Am primit 30 de zile de arest la domiciliu pentru vătămare corporală, leziuni traumatice.Persoana vătămată a primit peste 20 de zile de îngrijiri medicale.Are 2 masele scoase și 1 dinte scos.Partea...? (mai mult)
Ce părere aveți despre acele persoane care, deși știu că nu sunt plăcute (dintr- unul sau mai multe motive) de o persoană sau un grup de persoane, insistă să "se bage" în seamă cu acele persoane,...? (mai mult)
Bună, fiindcă mi- am pierdut locul de munca și nu mai pot accesa niciun fel de credit și urmează sa plec intr- o tara străină și am nevoie de vreo 2000 de euro pentru transport, chirie asociație...? (mai mult)
Salut, in vara am decis sa plec in Thassos, in februarie fac rost de bilete si acum as vrea sa va cer niste pareri, care este cea mai frumoasa plaja avand in vedere curatenia, pretul dar si cat de ...? (mai mult)
Ce cadouri sunt potrivite pentru o fetiță nou născută?
Credeți ca poate Rusia sa atace Ucraina? Rusii sunt 130 milioane populatie. În NATO suntem peste 1 miliard Deci n au șanse fraierii sa facă ceva.
Salut Vreau si eu un mesaj pentru iubita mea de ziua ei de naștere Urgent!
Hello am o întrebare mai mult pentru băieți, dacă v- ați da la o fată și atunci când vă vedeți fata aia v- ar lovi și s- ar lua de voi din cauza unei chestii greșite pe care ați făcut- o,...? (mai mult)
Piese care transmit ceva, asta aș dori
Salut vreau sa imi fac un cont Microsoft si imi apare captcha asta.dar smr de inteleg ce e :)) https://i.imgur.com/3O9ID6i.png
In cat timp revin la loc pupilele dilatate?
Heloo, ce telefon imi recomandati? vreau sa aiba o camera foarte buna (eu am nevoie de o camera foarte buna sa iasa pozele excelent atunci cand fotografiez desenele in creion/picturile), si sa aiba...? (mai mult)
Cum poti sa aduni fonduri pentru cazuri caritabile? De exemplu, cum face Aluziva. Trebuie sa ai contract cu cineva? Sau cum se procedeaza?
Daca e in îmbulzeală in metrou și sunt în picioare și dau peste unul în metrou care sta cu telefonul in mână și i-l sparg, neintenționat, cine e vinovat?
Ce anume (ce actiune) va face sa simtiti ca sunteti liberi?
Ce poate fi? fantoma >? https://files.fm/f/pqk8237cs
Voi credeti ca se mai prelungeste vacanta de iarna pana pe 9?
A câte țigării e echivalent un lichid de 10 ml pentru vape în funcție de cantitatea de nicotina, lichidul are 20 mg nicotina/ml?
Care e legatura dintre turci si tigani? De ce se zice ca turcii sunt tigani?
E greu sa inveti sa joci sah? Care e cel mai bun site unde poti juca?
Hey,aș vrea să îmi iau Power Booster se gaseste in farmacie sau poti și să comanzi ajuta atât fete cât și la băieți, mă ajutați va rog, vreau păreri
Salut, ce mai faceti? Ati intrat bine in 2022?
Ce tot insista cluburile astea pentru Dembele? Am citit că îi dă newcastle 40 de milioane salariu și 20 bonus la semnătură.Nu are nicio performanta la Barcelona.Are și picioare din sticla
Cum pot învăța asimptotele? Vreau sa le știu perfect însă n am nicio idee. ceva sfaturi?
Niste tigari clasice, cu filtru portocali?
Ce parere aveti ce pedeapsa cu tras de urechi? Mi se pare o senzatie naspa. de exemplu, acum 2 luni am fost tras de urechi impreuna cu in prieten de sora tatalui prietenului meu pentru ca faceam misto...? (mai mult)
Voi ati inteles ce a vrut sa spuna Dana Budeanu referitor la spitale atunci cand a fost mare agitatie? E veche treaba, sunt doar curioasa. :P
Cat de economic trebuie sa fiu în viata? Ce înseamnă risipirea de bani? Am făcut o comanda la glovo de 100 Ron ma întreb chestia asta, ultima a fost acum 3 ani, pentru mine e o dilema...? (mai mult)
Buna TPU, de ce nu pot vedea cine a votat si cine a vazut storyul meu pe Instagram? Cred ca sa buguit ce pot face? help plss
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)