Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Martie 2025 sunt:
Buna TPU, de ce nu pot vedea cine a votat si cine a vazut storyul meu pe Instagram? Cred ca sa buguit ce pot face? help plss
Salut TPU, doamnelor si domnisoarelor a ti purtat pantofi cu toc azi noapte la petrecerea de revelion? V au durut picioarele?
Voi sunteți de acord cu afirmația banii vin ușor în ziua de azi?
Care programe din suita Microsoft Office mai sunt foarte utilizate in afara de Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive si Teams?
Salut! În programul de lucru normal, de 8 ore, este inclusă și pauza de masă? Am program de la 07:00- 16:30 cu pauză 45 de minute și sunt 9 ore jumătate de petrecut la muncă, cu o oră și jumătate...? (mai mult)
Ce gust are red velvet?
Buna seara! Ce melodie aveti la ton de apel? Vreau si eu cat mai multe linkuri de pe Youtube. Sa imi aleg o melodie potrivita. Va multumesc!
Am uitat sa plătesc factura de la apă caldă și mi-au tăiat apa caldă de la apartament. Daca merg acum sa o plătesc o sa am apă caldă din nou?
Voi ce telefoane aveti si la ce le folositi?
Ma gandeam sa fac un remade la vechiul ConQUIZtador Proiectul beta: https://conquiztador.epizy.com Ce parere aveti?
Care sunt cele mai bune (adica bogate in functii) programe/aplicatii de editare foto? Dar de editare audio si video? Indiferent ca sunt gratuite sau nu.
Cum se face ca multe persoane care o fac neprotejat, nici nu le interesează de consecinte, si cele mai mare stres este la persoanele care o fac protejat? =)) sincer. Mi se pare penibil
Am vazut o intrebare despre cheltuielile detinerii unei masini. "E greu", "masina de spalat?", "s- o tii in garaj". Se deduce ca cineva cu salariu putin peste minim nu isi permite sa aiba masina. Atunci...? (mai mult)
Salut! Cine are 3 catei, de talie mijlocie? Ce gen sunt? Cum se impaca? Cum va descurcati cu rasfatatul lor?
La mulți ani, drăgălașilor! Ați petrecut bine azi-noapte? :D
Ce sa faci dacă nu îți vine menstruatia 4 luni, în afara de a lua pastile? Nu sunt însărcinată, nu am avut contacte sexuale. În schimb, am ți ut o dieta, în care mancam f putin
De ce nu îmi vine menstruația? De 3 luni! Am mâncat soia, sub forma ca, gen am cumpărat o texturata, am fiert o și am pus o pe grill. Și am mâncat asa, sa zicem maxim de 3 ori pe săptămână,...? (mai mult)
E cineva treaz la ora asta?
Îmi spunea profu de mate din generala ca România după revoluție s- a manelizat și ca tinerii nu mai fac nimic. Și eu când ii aud pe bătrânei zicând asta ma ia capu. Atunci cum... mea ...? (mai mult)
V- as ruga frumos sa cititi descrierea celei mai mari probleme a mea actuala: vreau sa fac facultatea de constructii - inginerie civila. M- am informat de pe internet in legatura cu toate din Romania ...? (mai mult)
Imi recomandati va rog un dermatolog din Vaslui (fix din judet)sau unde imi pot trata acneea?
Hey am o problemă cu înălțimea ati putea să mă ajutați nu îmi plac sporturile cum ar fi handbal, baschet, volei puțin înotul, eu practic lupte arte marțiale, box, kick box și altele, și...? (mai mult)
De ce nu mai au farmec emisiunile din Romania? Pentru că am crescut?
Salut. Imi poate explica si mie cineva cateva lucruri despre tatuaje? As avea urmatoarele intrebari: 1. Prima data cand iti bate tatuajul ti- l bate cu o cerneala temporara si doar daca iti place il ...? (mai mult)
Nu e o intrebare, dar vreau sa va urez un an nou fericit si plin de impliniri tuturor!
La Mulți Ani dragilor și tot ce va doriți! :D
La multi ani 2022! Prima urare din an.
Mai se uită careva la Amza Pellea de Revelion?
La mulți ani TPU!
Cum se numeste in engleza ceremonia asta cu taierea motului la copii de 1 an?
Salut! Cine e din Brasov?
Ce efect a avut asupra voastra si a apropiatilor introducerea certificatului covid?
Mai sunt persoane care fac revelionul cu Dan Negru si navigand pe TPU?
Era o melodie, ce spun acum baga la cap și nu mai știu cum era.O știi tu?
Din ce cauză (nu) se îngălbenește hârtia? Răscolind azi prin documentele vechi ale familiei, am dat de o grefă a Tribunalului Dolj, datată 7 iunie 1906, care nu a îngălbenit deloc. E albă,...? (mai mult)
Fraților voi ce ziceți jobul contează așa mult? Adică să ai un job bine plătit contează așa mult? Din ce am văzut eu dacă n ai oameni lângă tine e aproape degeaba
Unde va petreceti REVELIONUL si cu cine?
Seara trecuta am avut un vis, puteam sa zbor etc... vis frumos, voiam sa ma intalnesc cu o fata, nu stiu ce fata, iar aceasta imi putea vorbi fara ca eu sa o aud, faza este ca la un moment dat i- ...? (mai mult)
Si astazi se merge cu colindul? Vreau sa stiu daca sa inchid poarta Glumesc :)) vreau sa stiu daca sa merg sa schimb banii
Am baut cateva plicuri de nescaffe sau cum s-o scrie,cum sa mai adorm? Chiar, azi e 1 ianuarie sau maine e?
Daca un cineva isi pune capat zilelor in lume este un sinucigas in plus sau in minus?
Dragii mei, ce înseamnă și ce înțelegeți voi prin umor de calitate? Pentru mine, răspunsurile lui LoveSleep. ❤
Care e cel mai smecher model de tractor?
Vrea cineva sa vorbim despre filme? 365 day la-ti? ce v-a placut cel mai mult la acest film?
Dacă de teflon nu se lipește nimic, cum este lipit teflonul de tigaie? =)
De ce se spune ca frumusetea sta in ochii privitorului cand e clar ca nu e asa?
Ati plans cand ati luat permisul? Pentru mine a fost usor Dar toti colegiii mei au plans cand au terminat examenul Asa e de greu:? Oare a fost usor pentru mine pentru ca am mai condus tractor?
Pana la ce ora poți ieși afara fără certificat?
Ce emoticon va enerveaza?
Ce user da cele mai nefolositoare raspunsuri care chiar nu au rost?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!