Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Martie 2025 sunt:
Ce emoticon va enerveaza?
Ce user da cele mai nefolositoare raspunsuri care chiar nu au rost?
Ce veti face de revelionul acesta? :D
Ce asteptari aveti de la 2022? :)
Un supervizor in construcții lucreaza pe șantier? Sau e la birou cu studii superioare?
De ce semanam cu animalele?
Oare ce făcea Corneliu Vadim Tudor daca ajungea președinte al României în 2000? Eu l-am admirat întotdeauna pe omul asta.
Dar oare psihologii sunt puși să zică că horoscopul e adevărat? Adică totuși sunt unii psihologi ok la IQ cum de cred în horoscop?
Exista cuvinte pe care ati vrea sa le uitati?
Bună! Știți cumva dacă site-ul ăsta este de încredere și dacă produsele sunt originale? https://pantofi-sport.com/%C3%AEnc%C4%83l%C8%9B%C4%83minte-de-dam%C4%83 Mulțumesc anticipat!
Ce se intampla cu un doctor care mananca mere daca un mar pe zi tine doctorul departe? :((((
Salut tuturor. O sa- i misc putin pe rusofili cu Intrebarea mea, dar as vrea sa stiu o chestie. Ce treaba are rusia cu Ucraina daca aceasta doreste sa intre in NATO si chiar in UE? Uite, eu nu sunt ...? (mai mult)
Voua care aplicatii vi se pare bune si utile in Windows 11? Mie doar Edge, Paint (eu il folosesc aaproape niciodata, dar nu e rau deloc sa il ai si nici nu este nepopular), Notepad, Snipping Tool, ...? (mai mult)
Vreau sa fac niste rachete din zahar si azotat de potasiu.Problema este ca acestea zboara pana la inaltimi destul de mari.Pot sa am probleme cu legea daca le lansez in spatiul aerian?
Am vazut de multe ori cum cei care se plang ca nu au o prietena sau ca nu pot din diferite motive sa isi faca o prietena, sunt luati in bascalie si desconsiderati de o buna parte din oameni, daca nu ...? (mai mult)
Ce înseamnă pentru voi o persoană specială?
Mai stie cineva chatul celor de la webd.ro? Pls stie cineva cine e fondatorul sau cum pot sa-l gasesc, orice informatie mi-ar fi de ajutor! Vreau sa cumpar proiectul! Orice ce indiciu e bine primit
Salutare Sunt un băiat de aproape 20 de ani Visul meu este sa ajung polițist Întâi sa intru în scoala Un singur gând mă macină, înălțimea Am 1.69 Si sunt puțin foarte stresat, datorita...? (mai mult)
Ce regretati ca nu ati facut pana la varsta voastra?
Cum se numeste vinul cel mai dulce sa nu fie acru?
Cum să mă mai bucur de revelion cand de revelion a murit bunicul meu de covid in spital?
Ce vreți să lăsați în 2021? :D
Buna, Cine stie ceva istorie? Din cate stiu dupa al 2- lei razboi mondial, la tratatele de pace, Ungaria a fost obligata de a da Romaniei Transilvania inapoi de catre conducerea ce se afla la Viena....? (mai mult)
Tu ai un dușman pe TPU?
Google ads, știți ce este? Cine a lucrat cu asa ceva?
Ce credeti cum va fi anul 2022? daca vreti scrieti doar cum credeti ca va fi voua pe plan personal dar m- ar interesa ce credeti cum va fi pentru Romania si pentru intreaga lume.Sunt foarte curioasa de...? (mai mult)
Cate calorii arde o persoana sedentara pe zi?
Lma cu preaviz din partea lui, de data asta e pregatit sa faca fata Rusiei dupa ce a terminat treaba in Detroit. https://pasteboard.co/cOrwh6Pk9U6d.jpg https://pasteboard.co/Gpmpao97Cqnr.jpg https://pasteboard.co/b4qzlrsxsUF1.jpg ...? (mai mult)
"Cel mai tare om este acela care sta singur." Sunteți de acord?
Salutare tuturor! ???? Am inceput sa ma vad cu un baiat de cateva luni, el este mai mare ca mine cu cativa ani. Dupa ce ne- am cunoscut am ajuns in momentul in care am vrut sa facem dragoste, insa a ...? (mai mult)
Care e faza cu justiția și statul de drept în Ungaria și Polonia?
Cand platesti la provident, 100/200 lei trebuie sa iti dea chitanta sau iti scrie pe un carton cat ai platit? Mie imi scrie pe un carton sunma pe care o platesc si chitanta nu imi da.
De ce mereu se întâmplă să mă întâlnesc cu un băiat întâmplător de fiecare dată,?
Sunt bolnavă de astm şi am probleme cardiace n- am voie sa ma enervez Eu care sunt in depresie şi plang din orice am reuşit sa ma bucur pentru nimic. ieri mi- a cazut telefonul in autobuz şi...? (mai mult)
Fraților, am ținut un, , stil de viata, , cu o dieta bazata de vreo 900 calorii, ușor ușor am crescut la 1200. Acum, când am terminat dieta și mănânc 1600 kcal, observ ca încep sa ma îngraș....? (mai mult)
Salut TPU cum pun paranteza patrata la laptop, multumesc dau funda
Care oraș este mai mare dintre Galați și Timisoara? Ma refer strict la suprafața din oras, nu cu tot cu sate etc.
Exista in acest moment persoane pe acest site cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani?
Dacă salvez poza unei persoane de pe Facebook sau fac screenshot la profil, persoana respectiva poate vedea ce am facut, primește notificare? Îmi e foarte frica...
Care credeți că poate fi resortul psihologic pentru care o grămadă de utilizatori nu-și declară sexul în profil și nu reiese nici din username-ul ales? La fel și vârsta.
Ati merge la o petrecere daca nu ati cunoaste decat gazda?
Sa le recunosc prietenelor cand ma mai intreaba cum sunt barbatii cu care vorbesc ca sunt urati cu spume? Am vazut crengi mai voluptoase decat riglele cu care imi trimit ele poze
Un om cunoscut de mine a vrut sa impresioneze o fata care iubeste cainii si a adoptat 2 cei doi au facut pui si tot asa acum are 16 caini intr- un apartament de 2 camere si nu pot sa va descriu cat de ...? (mai mult)
Cam cât % din populația europei credeți ca simte profund preturile mari la gaze/curent?
Ce poți deveni după terminarea facultății de litere din Iași, științe ale comunicării, jurnalism? Este cineva care a terminat acolo și profesează în prezent în domeniu?
Bună! Știu că e o întrebare cam prostească dar pentru o antisociala ca mine e importanta. Cum pot continua o conversație după "bună, ce faci?"? Mereu mă blochez aici și mă enervează asta la...? (mai mult)
Are cineva idee daca fan courier lucreaza pana pe 31?
Ce părere aveți despre oamenii care din dorința de a se răzbuna pe tine se iau și de oameni care nu le- au făcut rău doar pentru că fac parte din cercul tău? Mie mi se pare un gest abject. Mi...? (mai mult)
Care e userul pe care îl simpatizați cel mai mult și de ce? Nu mă refer în sensul de "crush". Mie personal îmi place userul LoveSleep, datorită răspunsurilor sale inteligente dar mai ales ironice...? (mai mult)
Cum e sa mergi la mare singur? Adica fara parinti si fara prieteni? (la o varsta de 20 de ani). A mers cineva? E ciudat sau e ok?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a