Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Martie 2025 sunt:
Daca salvezi in telefon poza cuiva de pe Facebook, va fi notificat de acest lucru?
Cum sa scapi de starea de rau?
Cum se desfășoară nunțile la penticostali? E diferit față de ortodocși? O fostă colegă de liceu m- a invitat la nunta ei, lucru care m- a uimit având în vedere că nici 19 ani nu are :)) Am...? (mai mult)
Ce e raul de la nicotina?
De ce petreceti timp pe TPU? :)
Ce părere aveți, USR vrea 175 de zile de scoala, fata de vreo 160 câte au fost în ultimii ani, dar tot același USR vrea zi libera pentru vaccinati(si la școală și la munca) și zi libera pentru...? (mai mult)
Romani cum au dat de libertate au spart magazinele, ce înseamnă libera exprimare și democrația? Practic ei au vrut sa se comporte ca niște animale, sa numai existe legi, sa înjure, sa jignească,...? (mai mult)
Am o nedumerire. Stiti ca v- am spus ca am fost fumat la psihoterapie. Faza e ca atunci cand am fost, psihoterapeuta mi- a facut de vreo 2 ori cu ochiul atunci dar azi cand am fost iar nu mi- a mai facut....? (mai mult)
Inainte barbatii lucrau pentru ca sa aiba femeile ce le trebuie si le frecau si se simteau bine. Astazi sunt multi care lucreaza ca prostii vrand tot femei de fapt dar nu le da nimeni veverita. Sunt oamenii...? (mai mult)
Bună, exista vreun pshiholog online gratuit? Locuiesc in Franța, este vorba ca sunt in anxietate si in depresie
Cum sa scapi de starea de greata?
Voi ati simtit vreodata ca cineva va interezice sa faceti sex? Ati crezut vreodata ca oamenii din proximitatea voastra v ar interzice asta? Tot simt asta si nu mai suport.
Credeti in compatibilitatea intr-o relatie?
O chestie interesantă am întâlnit: elevi de nota 10 în școală/liceu/facultate care când dau piept cu viața, clachează, pe principiul "început promițător, sfârșit tragic". De ce oare?
Se da scenariul urmator- Cel mai bun prieten obisnuieste sa ma injure, si intr o seara dupa ce m- a injurat de morti si de parinti, eu fiind o fire tacuta si introverita nu i- am spus nimic cu exceptia...? (mai mult)
Caut si eu lumina pentru bicicleta nu foarte scumpa si sa pot da flashuri. adica sa existe un buton. sau daca am un far de bicicleta gaciron 800 lumeni pot sa adaug un comutator de pe faza scurta sa o ...? (mai mult)
Aţi putea trăi cu o femeie ca Ana Morodan? :)
Buna seara.am un Samsung a 51 si azi a fost dus in service din cauza inghetarii ecranului si apoi se reseta singur. mi- a schimbat placa de baza. telefonul este de 128 gb pot sa- i mai adaug un card micro...? (mai mult)
Dacă am un cont bancar în lei la Raiffeisen și primesc bani din străinătate de pe un cont în euro, voi primi banii convertiți automat în lei? Trebuie să plătesc vreun comision ceva?
Am o mare problema, ca de obicei. mâine sau miercuri ar cam trebui sa- mi vina un colet dar problema e ca eu sunt plecata de maine pana vineri si nu am cum sa l iau. alta faza e ca pe site zice ca ...? (mai mult)
Exemple de cat mai multe poezii in genul asta, ms https://m.youtube.com/watch?v=KEcdHIVDMwg
Întrebare întrebătoare. De ce atunci când un om decade, fie social, material, moral, lumea îl tratează ca pe o paria și se îndepărtează de el, chiar și așa- ziși prieteni, schimbându-...? (mai mult)
Buna! Ce țigări sunt mai tari că și nicotina dunhill japanese sau English Green?
Ce pot face sa nu ma intre nimeni la mine in camera? Nu imi place ca se face praf si apoi trebuie sa curat dupa toti
Ce pot sa fac sa ma lase musafiri in pace sa nu ma mai ia la rost ca nu ii salut sau ca nu vreau sa vorbesc cu ei
Mi a bagat o fata unghia in gat fiindca am dat nr ei la cineva fără sa o întreb. De ce unghia in gat, ce înseamnă aceasta reacție și ce se putea întampla mai rau de atât? Nu ca nu a fost rău...? (mai mult)
Daca cineva merge la psiholog si ii spune ca a facut fapte penale pentru care nu a fost prins, de exemplu ca se drogheaza, a avut de a face cu interlopi, a amenintat etc., psihologul trebuie sa taca ...? (mai mult)
Buna ziua. Am tot avut vise ciudate in ultima perioada (cam 2 zile sa zicem) In care ba eram la scoala generala cu colegii, ba eram acasa, dar lucrurile erau cum era inainte sa zicem acum 5- 6 ani. ...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa nu mai ma oblige mama sa salut toti musafiri bisericosi ca apoi daca vorbesc 2-3 cuvinte cu ei, ei cred ca is de-a lor si eu nu sunt bisericos ca ei
Ce credeți că e mai important IQ sau eq?
Ce parere aveti de relatiile poliamoroase?
Am un coleg de serviciu care intarzie mereu. Intarzie si daca pleaca cu 3 ore mai repede de acasa. Oare are o problema psihica care nu il lasa sa perceapa trecerea timpului? Nu intarzie cu 5 minute, intarzie...? (mai mult)
Intrebare mai mult pentru barbati. Cum v- ati simti daca nu s- ar organiza la munca niciun secret santa, dar o colega v- ar face un cadou scump de Craciun si v- ar lua prin surprindere? V- ati simti prost?...? (mai mult)
Cum il cheama pe valentin turcu din lectii de viata SEZON 6 EPISOD 106?
Pe ce va axați in 2022?
Poate sa iti fie rau daca fumez mai multe branduri de tigari deodata? Gen fumezi 2 tigari kent si apoi mai fumezi 2 tigari marlboro
Ce parere aveti despre oamenii care-si cumpara ultimul model de BMW in leasing, dar casa lor sta sa cada pe ei?
In cat timp va intra voua banii din tipeeestream in revolut?
Buna, eu ii dau mereu mesaj si atenție prietenei mele, dar ea nici un ce faci nu mi spune la școală sta in banca si aștepta si vin eu la ea, într- o zi i- am spus "ce faci de nu mai dai niciun ...? (mai mult)
Tu ai un BFF? E bine sa ai un BFF?
Sunt singurul care crede ca filmele Avengers in overrated?
Ce părere ai de Revolut?
Am găsit o pe hecate pe Facebook https://www.facebook.com/photo/?fbid=243327914159966&set=a.108909117601847
Voi adormeați atunci când în copilărie vă citeau părinții povești înainte de culcare? Eu niciodată nu am putut și nu- mi dau seama cum alții puteau. La mine somnul venea și vine mereu în...? (mai mult)
Ce faceti? Eu m-am plictisit.
Eu zic ca cea mai mare greseala a omului e sa-si faca o familie. Sunteti sau nu de acord cu mine? Va rog sa dati argumente si rpg seriozitate.
Ce parere aveti despre smardoii astia de pe site care te ameninta cu bataia, ca fac ca dreg, intreaba daca avem curaj sa vorbim cu ei pe Instagram, Facebook ca sa vada de unde suntem si chestii d- astea...? (mai mult)
La mine la farmacie este canabis. Sa încerc sa consum?
Hello, am o întrebare, ce înseamnă daca un prieten de gen opus îți spune că ești placerea lui nevinovată? Noi am fost odată împreună și acum doar mai ținem legătura din când în când ...? (mai mult)
Aici puteți face un tur virtual in Timișoara https://ccajt.ro/tur-virtual/?fbclid=IwAR0SJQkwnAdS1xaI7lIQiKksgNkN8ULHtvAPf0rYAHpr9uoH6ApbqS_7RMU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!