Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Martie 2025 sunt:
De ce cred oamenii orice citesc?
Dragii mei, ați mai vrea ierni lungi din acelea cu zăpadă abundentă ca acum 15-20 (de) ani sau vă plac iernile blânde de acum? :D
SEMNIFICATIE VIS: Am visat ca verișorul meu era batut iar lângă el era o persoana pe care o cunoșteam doar din vederi. ( NU STIU DE CATRE CINE A FOST BATUT, DAR DE ABIA PUTEA SA SE MISTE)
Cine mai are campani active pe Facebook?
Deci. am dat o comanda pe pink panda in 13 decembrie si azi ma suna o tipa de la ei, ca un produs nu mai este disponibil asa ca imi face un cadou la schimb... si o intreb când vine si ea zice 3 4 zile...? (mai mult)
De 3 zile ma simt rău... Marți și miercuri nu am fost la scoala si am stat doar în pat, marți am dormit pana la 6 după- amiază și când m- am trezit m- am dusa baie, sa ma spăl pe fata, ...? (mai mult)
Idei de cărți care imi pot fi de ajutor pentru eventuale investitii in criptomonede/actiuni?
Voi aveți la lucru o cameră cu dulciuri? https://adevarul.ro/news/eveniment/Sefii- dsvsa- bucuresti- ajuns- politie- conflict- baia- institutiei- - directorul- s- a- plans- l- a- prins- adjunct- camera-...? (mai mult)
Voi cum spuneți? Sunt sau sânt? De unde credeți că a apărut această confuzie?
Cum mergeti la munca? Cu autobuzul sau masina? Nu va deprima sa va deplasati atata ca sa fiti exploatati 8 ore pe zi? Cand mai aveti timp sa traiti?
Cum v-ati obisnuit cu ideea ca trebuie sa munciti 8 ore pe zi?
Ce va motiveaza sa aveti un job? Cum gasiti puterea sa faceti munca zilnic atatea ore pe zi? Nu ma pot motiva sa am un job. Daca as ramane fara mama cred ca as prefera sa fiu boschetar
Salut TPU! Stie cineva cum îl cheamă pe profesorul de canto de la Palatul Culturii din Ploiești? I- am fost elev si am uitat cum îl cheamă și voiam să reiau legatura cu el. Nu mă refer la Cezar...? (mai mult)
Cati litri de benzina consuma un troleibuz la 100 de km?
De când a devenit panettone prăjitura națională a românilor de sărbători?
Salut! Cum ati caracteriza utilizatorii Discord atat la nivel national cat si la cel international, si ce parere aveti despre platforma respectiva, ati recomanda-o?
V-ați putea da seama sigur și cu ușurință atunci când cineva face o ironie subtilă la adresa voastră?
Stie cineva cat costa transportul unei comenzi de pe shein?
Ce părere aveți de acei oameni care reușesc să- și mențină calmul în situații stresante și se enervează greu? Acei oameni care au o tărie interioară extraordinară deși sunt tăcuți și...? (mai mult)
Ce vrei sa stii?
Imi explica si mie cineva de ce pe live- urile romanesti gen tiktok- ul, ome tv etc e plin de sateni inculti ascultatori de manele? :)) Cica unii fac live- uri din plictiseala...ok dar de ce ai pune...? (mai mult)
Probabil mulți dintre voi ați vizionat până acum documentare cu criminali (în serie sau nu). Nu mă refer la cei notorii, gen Ted Bundy, ci la cei care comit o singură crimă. Vizionez emisiunea...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva care stie Pogorata, aceea care incepe asa?: Pogorata pogorat Domnul pe-acest pamant, domnul pe acest pamant...
De ce în România politia e mana în mana cu vânzătorii de materiale pirotehnice? Adică sta politia la piata non stop și nu le face nimic. În alte tari se întâmplă asa?
Care este modelul vostru în viață? Aveți unul? Al meu este Iisus Hristos, deoarece Îl consider modelul perfect datorită virtuțiilor Sale. :)
Ce credeti ca este constiinta?
Buna, știe cineva cum as putea modifica conținutul unui cod QR? Mulțumesc
Ce credeți ca va pica la bac la lb romana? (real- uman). Poezie sau genul literar epic? Sau ce credeți ca intra la bac si ce nu? Care e părerea voastră? Si ce credeți ca pica la simularea din ianuarie?...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă Mane Voicu este fratele lui Nimeni Altu'?
Nu ar fi bun un aeroport la Galati atât și pentru brăila si judetele din jur? Ce se așteaptă?
Heii! stiti locale, locuri in care pot intra si sa mananc fara sa am nevoie de certificat? in Iași in centru
Pe cine votati userul anului?
Salut un cod de reducere 10%, 20% pentru altex sau flanco
Ce sperante mai aveti de la ziua de maine?
Salut! E chiar asa important sa desemnezi castigator un raspuns? Adica castigi ceva daca raspunsul tau e castigator?
Ce parere aveti despre afirmatia asta? ''Daca la 26 de ani toate realizarile tale sunt pe banii parintilor, nu ai nicio realizare''.
E adv ca dacă iei omega 3 te umfli gen te ingrasi
Buna Seara TPU! O intrenare delicata am, pentru adulti.La locul de munca am o colega de varsta cu mine aproape.De fiecare data cand merge la toaleta cand o vad intra organul in erectie? E ceva normal...? (mai mult)
Pe ce site pot intra pentru mai multe detalii despre fondurile europene și ce documente îmi trebuie, eligibilitate etc? Am tot cautat și dau doar de site-uri de consultanta.
Ceva idei de revelion pentru nevaccinati?
De ce unii dintre acei indivizi care au fost la închisoare, recidivează? Da, sunt unii care se căiesc cu adevărat de faptele lor și își schimbă radical viața după ce ies din penitenciar dar...? (mai mult)
Pentru cei are sunt intr- un partid, cred ca a fost un interviu, o discutie pentru a intra, nu? Sau care a fost procesul? Nu o luati in nume de rau, stiu ca sunt multe persoane carora nu le plac...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Windows 11? L-ati incercat/instalat? Merita upgardat de la win10 (latest updates)?
Hei salut.Ce parere aveti despre plasturii de la LifeWave? Sunt eficienti? Sunt buni sau sunt doar o alta schema piramidale precum Herbalife?
Intrebare intrebatoare, la ce ne foloseste ruşinea oare? In special in zile noastre. Sincer mi se pare un blocaj emotional pe care noi ca natie l- am dus la alt nivel si ca sa dau un exemplu, cand eram...? (mai mult)
Ce tip de cercei ar trebui sa port ca sa nu- mi mai iasa in evidenta urechile ciulite(tin sa precizez ca atunci cand port ochelarii+ masca se creează efectul ăsta de urechi ciulite si vreau sa estompez...? (mai mult)
Din ce lemn pot sa fac un arc?
Pot reclama acest site încât să fie închis aducând probe pentru acest lucru?
Cum era pe vremuri la un Internet Café? aveti cateva amintiri sau povesti de povestit?
Pentru cei mai in vârsta Cum era relația voastră cu Tatăl, Mama dvs? Cum a fost fecioria voastră? https://www.youtube.com/watch?v=5e2C-xxPaXU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati