Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Martie 2025 sunt:
Cum era pe vremuri la un Internet Café? aveti cateva amintiri sau povesti de povestit?
Pentru cei mai in vârsta Cum era relația voastră cu Tatăl, Mama dvs? Cum a fost fecioria voastră? https://www.youtube.com/watch?v=5e2C-xxPaXU
Salut, este leagala profesia de hitman? daca da cum si unde as putea sa ma angajez in acest domeniu? Am permis port arma de cativa ani, detin si cateva arme de foc (pusti) (am fost la vanat) am experienta...? (mai mult)
Ce intelegeti prin jignire? Eu inteleg atunci cand ii spui unei persoane ca este proasta, ori idioata ori te legi de un aspect fizic, etc (din categoria aceasta) I- am spus unei persoane ca nu m- a...? (mai mult)
Daca ma amenință unul cu bataia(menționez ca fara vreun motiv concret), care nu e in scoala mea, il pot spune directorului? sau politiei? si daca arat politiei conversația ce vor face?
De ce unele persoane gesticulează mai mult, chiar exagerat, iar alții puțin spre deloc? Știu că prin gestică subliniem ceea ce spunem dar nu toate persoanele gesticulează la fel. Nevoia de a...? (mai mult)
Ce înseamnă "Cyumydaptu ando muy te dilearaptu pho tan"?
De ce nu dărâmăm biserici? Am auzit că biserica catolică investește în cercetare... Asta ortodoxă în ce investește? Mercedesuri? De ce diferență asta așa mare intre ele?
O fata cam grasa îmi zicea că e anormal sa fie toate prințesele din Disney slabe. Am răspuns că oricum când s- au făcut prințesele astea nu aveau mașini mergeau pe jos mai mult cred că obezitatea...? (mai mult)
Buna TPU, ticketele restaurant edenred sunt acceptate de magazinele lidl? Multumesc
Bună ziua. Are cineva gazul prin enel? Daca da, cat este pretul pentru metru cub de gaz? Tocmai ce am vorbit cu o operatoare si mi s- a spus ca in jur de 8 lei mc de gaz. Mie una mi se pare un pret exagerat...? (mai mult)
Am văzut la emisiuni de genul "Anchetele comisarului Antonescu" sau cele difuzate pe CBS sau DiscoveryID, cazuri de omoruri în care făptașul s- a dovedit a fi cel la care lumea se aștepta mai puțin,...? (mai mult)
Sunt foarte slab însă am grasime pe burta, când stau in picioare nu prea se cunoaște însă când mă pun in chiuveta să mă spăl, că nu am bideu, se vede îngrozitor din profil, am foarte multa...? (mai mult)
În ziua de azi e extrem de greu de făcut o relație. Cine e de părere cu mine?
Salut TPU, am o cerere mai ciudata nu stiu daca ma va ajuta cineva. Am nevoie de un cont de discord verificat cu email si nr de tel. Ma poate ajuta cineva? Vreau sa intru pe un sv de dis si nu mai ma ...? (mai mult)
E urgent! Acum câteva minute stăteam pe telefon în picioare și dintr- o data simt ceva ciudat în nara stânga, simțeam ceva lichid care curgea și inițial am crezut ca sunt mucisorii dar nu,...? (mai mult)
Ce mesaje vă stârnesc atracție fetelor? Adică cu ce trebuie să înceapă un băiat conversația ca să aveți interes de a vorbi cu el.
De ce sunt romanii pamapalai? cand vas la tv cati oameni ies in strada pe tot Globul, oamenii sunt satui de restrcitii si de respecata ordinele capetelor seci. Maine se va decide si soarta noastra! si...? (mai mult)
Vreau sa ma sinucid... nu mai suport efectiv ma simt foarte prost nimeni nu ma intelege familia mea nu e una tocmai ok am ajuns sa plang seara de seara sa ma cert cu toata lumea dau cu pumnii in toti peretii...? (mai mult)
Hmm, ce părere ați avea de o persoană de succes care în ciuda reușitelor, performanțelor și laudelor, rămâne modestă? Vedem situația din exterior. Acest individ este în mare parte a timpului...? (mai mult)
Daca ma dau cu ulei de ricin in anumite zone sensibile, creste par? adica oriunde ma dau va creste? De exemplu, observ la jumatatea penisului cateva firicele de par si ma sperie, daca o sa mai apara...? (mai mult)
Credeți că e adevărat că oamenii proști au mai multă încredere că ceea ce spun e 100% corect?
Cum pot vedea raspunsurile la intrebarile mele?
Mai e valabila chestia aia cu statul noaptea în casa? Adică vin sărbătorile și dacă vreau sa iei afara la 12- 1- 2 noaptea pățesc ceva? Dacă le zic ca vin acasă de la niște prieteni? Dacă le...? (mai mult)
De ce persoanele frustrate, egoiste și orgolioase nu prea au simțul umorului? Am întâlnit persoane de genul și nu prea reacționau bine la glume, fie ele și inofensive; în plus de asta nici ...? (mai mult)
Cine se pricepe la chimie si ma poate ajuta la niste exercitii?
Voi, obișnuiți sa vorbiți singuri? Cu voce tare
Pot plati cu Tichetele de masa de 20 de lei la profi?
Numai oamenii săraci pleacă din țară?
Unii baieti vad pe unele fete ca pe sclave si producatoare de bani, le vor izolate la "dormitorul" lor?
Fetele ce sacrifici asa marete faceti ca sa meritati sa aveti o relatie? Chiar sunt curioasa, va baga el in seama asa- i? Adica vorbeste el cu tine, se prezinta, te intreaba el personal, te cheama ...? (mai mult)
Iubitul meu are numai coșmaruri cu mine, ultima data a visat ca si a spart telefonul si dupa ne am despartit. Nu stim niciunul de ce viseaza asa. Vreo idee?
Derealizarea e o boala sau un simptom al unei boli? Poate sa fie doar simptom al izolarii? Mi- ar placea cineva sa imi explice sentimentul daca a trecut prin asta Eu simt in ultima vreme ca sunt deconectata...? (mai mult)
Acele persoane care se supără repede și iau totul personal și în serios, ce părere aveți despre ele? De unde vine această trăire: din hipersensibilitate emoțională sau exces de ego/orgoliu? ...? (mai mult)
Salut TPU, a făcut cineva psihoterapie de grup cum este și dacă te-a ajutat?
Ce porecle sunt pentru numele Iosif?
Daca merg la un trib in jungla sa stau cu ei oare ma accepta?
Este ceva rau in a fi introvertit?
Pentru cei care vor sau au deja copii: din ce motive vreți să-i faceți sau i-ați făcut?
Eu nu înțeleg obsesia asta pentru Vadim, când o să trecem peste? :)) A murit de vreo 6 ani, voi realizați? Și totuși nu e zi în care să nu îi citeze cineva replicile obosite pe undeva.
Cum o cheamă pe actriţa care intervine în emisiunile lui Dragoş Pătraru "Starea Naţiei"?
Sunt pe aici persoane care sunt hotărâte să nu facă copii? Dacă da, de ce?
AUR De ce dintre toate partidele doar AUR, face treaba? avem peste 40 partide < le vedeti pe google > au venit cu dovezi, filmari, taiatul padurilor, mite luate de politicieni, umbla fac dreg.Se...? (mai mult)
Daca vreti sa va schimbati locul de munca, unde cautati unul nou ca sa aplicati?
Acele vedete (cântăreți, actori, etc) care au poze în care apar fumând de la ședințe foto, sunt cu adevărat fumători sau acele ipostaze sunt doar pentru impresie? De exemplu, acest actor...? (mai mult)
E adevărat ca dacă ai media generală 5, rămâi corigent sau repetent? Am auzit de la cineva
Salut, sufăr de anxietatea sociala si vreau sa fac psihoterapie de grup dar nu stiu unde pot sa găsesc în Galați, dacă ma puteți ajuta, mulțumesc.
Ce părere aveți de Sorin Tîmpeanu(Cîmpeanu)? Marioneta lu Ponta/PSD De un an zice ca vrea sa facă teste în scoli și nici acum nu prea vin. Nu a schimbat nimic în educație de 1 an. Nu...? (mai mult)
Pareri studii de securitate/ studii europene UBB cluj? Stiu ca oportunitatile de angajare nu sunt atat de ample, insa vin de la profil uman, si nu am atat de multe variante, cat despre drept, mi ...? (mai mult)
Se găsesc fraților spatii de închiriat în zone pusti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!